Přejít na obsah

Pneu Triangle

Mr.Tom

Doporučené příspěvky

Nechci do toho nikomu kecat, ale pokud řešíte při koupi pneu hlavně finanční stránku, není lepší dát na osvědčenou klasiku Barum, Matador, Sava apod., než experimentovat s naprosto neznámými výrobci z dálného východu???!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci do toho nikomu kecat, ale pokud řešíte při koupi pneu hlavně finanční stránku, není lepší dát na osvědčenou klasiku Barum, Matador, Sava apod., než experimentovat s naprosto neznámými výrobci z dálného východu???!!!

To máš určitě pravdu, jen bych nehanil Barum jako levnou pneu (myslím to obecně a ne konkrétně tebe). Jezdil jsem 205/60/15 a byla to pohodová guma. Měnily se po 50 tisících a řekl bych, že ani nebyly hlučné. A Barum míchá směsi pro Continental, takže i tohle může být známka dobré kvality.

Odkaz ke komentáři

To máš určitě pravdu, jen bych nehanil Barum jako levnou pneu (myslím to obecně a ne konkrétně tebe). Jezdil jsem 205/60/15 a byla to pohodová guma. Měnily se po 50 tisících a řekl bych, že ani nebyly hlučné. A Barum míchá směsi pro Continental, takže i tohle může být známka dobré kvality.

No já taky Barum v žádném případě nechci hanit (ani nemůžu-sám na nich jezdím :) ), nebylo to myšleno jako "levná pneu-špatná pneu", ale doslova "levná pneu-levná pneu", vždyť já je a jiné výše zmiňované Mr.Tomovi vlastně doporučuji ;) .

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Jak vidím, tak i v pneu si asi budeme muset zvykat na to, že Čína bude v nabídce. Nechci je podceňovat, ale ať se podívám na spostu věcí renomovaných značek, spousta z nich si to nechává dělat kvůli ceně v Číně. Je pravda, že toto je jejich značka a pokud opět kopírovali a okopírovali z dobré značky, možná nás jednou překvapí....

ak se ty ku..y šikmooké dozveděli, že potřebuji pneu ? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...