Kubiik Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Kup si to s "A". S komfortkou to nema vobec nic, je to napojene na prerusovac blinkrov.Teoreticky mozes predlzit kabelaz a hodit to do releoveho bloku, nie je to ale nutne. Takze len vyber ofuky a prepinuj konektor a ideeeees! díky, doufám, že mi to ježíšek přinese... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Na www.skoda-dily.cz to nemaju? Tam by to mohlo byt za lepsiu cenu ako v skodovke/VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peli Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 jeden origo trippling mam na prodej kdyby někdo chtěl, kupoval sem ho za 800,- tak se nějak dohodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ahojte, tak jsem pořídil přímo ve VW za 1.051 Kč Instaloval jsem do Superba I. a je to BOŽÍÍÍÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 a kdes ho kupoval? mně u nás řekli v VW 1300-1400 podle kurzu eura a ve F3K mi díly od VW neobjednají. musím to zkusit v brně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Na www.skoda-dily.cz to nemaju? Tam by to mohlo byt za lepsiu cenu ako v skodovke/VW. tak škoda-díly to neznají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Nuz, tak mozno este cc-autodily, alebo VW niekde inde (zeby Ti to kupil filda? ) U nas to stalo cca 1950.-Sk, co vtedy bolo cca 1600Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 no uvidim jak se to vyvrbí. možná budu kupovat od peliho. no a když to nevyjde, tak možná alespoň bez DPH. uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Kubiik - tak ty nedáš tím F3K pokoj, myslel jsem, že už jses ponaučil, tím že ti nechtějí objednat díl VW by měli u tebe být odvařený, tak už se na ně vy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 dick: teď tam řešim reklamaci pravý zadní gumy kolem dveří. je půl roku stará/nová a už je steřelá. podle mě asi nebyla nová. byl sem tam minujý čtvrtek. řekli mi, že do pátku ho neseženou, v pondělí taky nee. pak sem byl ve škole a dneska měli inventuru. takže v pondělí si tam pro ni jedu. tak jak sem tam byl tak sem je prubnul a akorát sem se ujistil... kdybych tam neřešil reklamaci, tak bych tam nejel. a to už sem dneska do telefonu ječel na nějakýho p. Ježka, když mi řekl, že Navrátil tam není a že si mám zavolat v pondělí. když sem doječel vzal si ode mě číslo (který tam už 2 roky mají) a řekl mi, že jak se tam navrátil objeví, že mi zavolá a domluví se se mnou. proč to nemohl udělat rovnou před tím, než mi řekl, že si mám zavolat v pondělí. přeci jenom 14 dní už mně přišla dlouhá doba čekání na jedno těsnění. a to sem zvědavej jak se na mě budou tvářit, když po nich budu chtít reklamační list. doufám, že už to bude poslední návštěva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrsem Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Tak jsem si o víkendu nainstaloval tripling od DH servis a funguje parádně. Co se týče osazení desky, tak je třeba věnovat dost pozornosti pájení, plošňák je dost titěrný a je docela jednoduché nechtěně propojit cínem to, co propojené být nemá. Po kontrole osazené desky ale chodil na první zapojení. Vlastní instalace bez problémů za cca půl hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 a na kolik te to vyslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrsem Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 a na kolik te to vyslo? 595,- i s dobírkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 (editace) a kdes ho kupoval? mně u nás řekli v VW 1300-1400 podle kurzu eura a ve F3K mi díly od VW neobjednají. musím to zkusit v brně... Ahoj, kupoval jsem v Brně - Autocentrum ROS. Jinak uritě doporučuju originál - máš záruku a je to zapojeno originál!!!Objednal jsem v 10:00 a nálsdující den v 9.00 jesm vyzvedával. Cena už není tak rozdílná (400 Kč) Kdyby si ho chtěl koupit, můžu pak poslat - Kdyžtak napiš SZ. FB. Editováno: 6. Prosinec 2008, autor: Filda-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 (editace) chodím do Brna do školy a ROS mám kousek od baráku, takže až mi přijde ubytovací stypko tak se tam pro něj stavím. díky... Editováno: 6. Prosinec 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj,tak jsem si dnes nadělil Trippling originál vše jsem zapojil podle vašich rad a zdařilo se to moc dobře.A to elektrice vůbec nerozumím (pro ty co se bojí to dělat sami) Cena u nás Auto Anex 1001 Kč i s kabeláží.Práce mi trvala tak hodinu i s úklidem nářadí.Děkuji všem co poskytli fotky a návod jak vše zapojit.ještě jednou MOC DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mallow Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 No.Me to prijde tak, ze z jeho strany - nedas dostanes - tak proc toho nevyuzit.A z tve strany JE TO SVINE.A klidne dych skusil ten patentovaci zakon!A pak bych ho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_TDi Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ahoj, kupoval jsem v Brně - Autocentrum ROS. Jinak uritě doporučuju originál - máš záruku a je to zapojeno originál!!!Objednal jsem v 10:00 a nálsdující den v 9.00 jesm vyzvedával. Cena už není tak rozdílná (400 Kč) Kdyby si ho chtěl koupit, můžu pak poslat - Kdyžtak napiš SZ. FB. Ahoj, rád bych si taky pořídil originál trippling do OI a když jsem navštívil oba Škoda dealery v Třebíči, tak na mě koukali jak zjara. Pod jakým kódem jsi to v ROSu pořídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ROS je jak škoda tak i VW. takže tam není problém. ale někdy v lednu si ho tam budu kupovat, tak jestli do tý doby nepořídíš (tady v Tr ve VW za něch chtěli 1300 - 1400,-), tak bych ti klidně v brně v ROSu jeden vzal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak už máme s Tomášem TDI objednáno. o víkendu se na to vrhnem a snad se nám to podaří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) asi blbej dotaz, ale zeptám se, když mám palubku vlnu, tak tohle : http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/Trippling.htm mě tam taky půjde nebo je to jen na face palubky Editováno: 7. leden 2009, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tronda Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 http://elektrotuning.blog.cz/ tenhle je taky kradený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ahoj. dneska sem montoval trippling. sada 000 998 229A. relé je u toho 000 953 227a. prostě to co je tady na fóru. jenomže když sem to zapojil tak to nefunguje. ani s modulem ani bez. když je to bez modulu, tak to při blikání jakoby udělá půlblik a pak divně zachrčí v relé (jak je tlačítko na výstražný). nevím co s tím. a navíc je na relé od tripplingu a jeho patici přebozeno číslo 4 a 6. takto sem to zapojil: dráty co vedou z auta/ dráty co vedou z modulu (pozice) 1 - černo-bílo-zelená/1 - bílo-zelená 2 - černo-zelená/2 - zelená 3 - černo-bílá/3 - bílá 5 - hnědá/6 - hnědá 6 černo-bílá (stále plus)/7 - černo bílá plus sem měřil tak, že sem zapnul zapalování a dal sem měřák mezi jeden černobílý a mínus uvítaám jakoukoli radu. popř pomoc se zapojením z oklolí Vysočiny, Brna, Zlína, UH... opravdu nevím co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Je třeba se řídit návodem pro Passat, tj. až po pozici 3 OK, ale pak 5 - hnědá/ 5 - hnědá, 6 - černobílá/6 - černobílá. Zůstanou nevypíchnuté 4 -šedomodrá a 7 - červenozelená a pak by ti to mělo běhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no zkusím se podívat ještě na řárovky (jak mi bylo porazeno), jestli není někde třba blbej kontakt. potom zkusím měřákem propípat dráty jestli jsou průchozí a jestli nejsou někde ve skratu. ještě sem totiž zapomněl napsat, že mi poslední dobou bliknul přerušovač čas od času "navíc". nefungují mi totiž blinkry ani bez toho modulu. za chvilku se na to vrhnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.