hanysek33 Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 ahojte lidičci kdo skoušel vindat přední sedačky?jak ste povolili ten šroub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 ahojte lidičci kdo skoušel vindat přední sedačky?jak ste povolili ten šroub? Ted netušim o jakym šroubu je řeč,ale pro vyndání sedaček je třeba povolit 2 matky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 pozor taky jsem měl na původních sedačkách šrouby (hvězdička tuším torx 30) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě? ja mel teda sedacky stary i novy a na obou byly zepredu 2 matky a mezi nima ten plastovej kuzilek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě? ja mel teda sedacky stary i novy a na obou byly zepredu 2 matky a mezi nima ten plastovej kuzilek přesně tak.Mam r.v. 99 a RS introš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě? golou sa tie matky daju v pohode povolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 hmmm tak já se na to ještě jednou pořádně podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 tak oprava je to trox T40 a měl jsem to v SLX 97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak oprava je to trox T40 a měl jsem to v SLX 97 ano, zo zaciatku boli torxy, teraz su tam matky. v SLX 98 som mal torxy T40 tiez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 já vám děkuji už jsem to našel já trumpeta nevím proč ale hledal jsem to stále zezadu.kouk jsem se do předu a bylo mi jasno.dekuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.