Publikováno Duben 6, 200718 r ahojte lidičci kdo skoušel vindat přední sedačky?jak ste povolili ten šroub?
Duben 6, 200718 r ahojte lidičci kdo skoušel vindat přední sedačky?jak ste povolili ten šroub? Ted netušim o jakym šroubu je řeč,ale pro vyndání sedaček je třeba povolit 2 matky
Duben 12, 200718 r Autor já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě?
Duben 12, 200718 r já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě? ja mel teda sedacky stary i novy a na obou byly zepredu 2 matky a mezi nima ten plastovej kuzilek
Duben 12, 200718 r já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě? ja mel teda sedacky stary i novy a na obou byly zepredu 2 matky a mezi nima ten plastovej kuzilek přesně tak.Mam r.v. 99 a RS introš
Duben 12, 200718 r já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě? golou sa tie matky daju v pohode povolit.
Duben 16, 200718 r tak oprava je to trox T40 a měl jsem to v SLX 97 ano, zo zaciatku boli torxy, teraz su tam matky. v SLX 98 som mal torxy T40 tiez.
Duben 18, 200718 r Autor já vám děkuji už jsem to našel já trumpeta nevím proč ale hledal jsem to stále zezadu.kouk jsem se do předu a bylo mi jasno.dekuji moc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.