Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojte lidičci kdo skoušel vindat přední sedačky?jak ste povolili ten šroub?

ahojte lidičci kdo skoušel vindat přední sedačky?jak ste povolili ten šroub?

Ted netušim o jakym šroubu je řeč,ale pro vyndání sedaček je třeba povolit 2 matky

pozor taky jsem měl na původních sedačkách šrouby (hvězdička tuším torx 30)

• Autor

já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě?

já tam mám 1 šroub tuším 17ku a nejde mi to vůbec povolit kvůli víškově stavitelné sedačce.prstencový klíč mi tam nejde a stranovej nejde povolit.až se mi u toho spotila pleška.máte nebo víte o nějaké fintě?

ja mel teda sedacky stary i novy a na obou byly zepredu 2 matky a mezi nima ten plastovej kuzilek

ja mel teda sedacky stary i novy a na obou byly zepredu 2 matky a mezi nima ten plastovej kuzilek

přesně tak.Mam r.v. 99 a RS introš

golou sa tie matky daju v pohode povolit.

• Autor

hmmm tak já se na to ještě jednou pořádně podívám.

tak oprava je to trox T40 a měl jsem to v SLX 97

tak oprava je to trox T40 a měl jsem to v SLX 97

ano, zo zaciatku boli torxy, teraz su tam matky. v SLX 98 som mal torxy T40 tiez.

• Autor

já vám děkuji už jsem to našel já trumpeta nevím proč ale hledal jsem to stále zezadu.kouk jsem se do předu a bylo mi jasno.dekuji moc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.