Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cau chlapaci,po dlouhe dobe mam mensi problem s ctyrkolovym milackem,pri plnem vykonu to zacne sycet jak zmije..........jeste jsem to nemel na zvedaku,jen jsem to zbezne kontoloval na parkaci zvrchu,je to kokta 60tris najeto,zitra se podivam a pripoje k interkoleru,na vyfuk atd,ale pokud to uz nekdo resil,uvitam kazdej napad,uz jsem se ptal tel u znameho,zda se "serou" katalyzatory",ale tam pry ten problem nebude,jinak do nouzaku do nechodi,jen kdyz to vytocim,jako by ssssssssssssssssss,do nedavna klid :kuk:

Vloženo

tak jsem se na to koukal a vse v poradku,hadice,vyfuk,vlnovec,interkoler,schvalne jsem sundal plast podbeh a nic.V tydnu musim nekam na zmereni,kolik dava turbo,zda netlaci moc a kdyz i to bude v poho,tak uz nevim,jedine vyrezat kat,ale ptal jsem se na to,ten se skoro nekazi,takze rebus a v noci nespim.............Jo a delato az tak od 2500ot,kdyz to rozjizdi na jednicku nebo dvojku a davam tomu pomalu,tak to syci az od2800,ale jak treba na dvojku klovnu pedal na podlahu tak se had ozve od 2400 ot

Vloženo
Nepiska ti jen turbo ?

ne ne,zjistil jsem to vcera,predtim v poho,normalni zatah a az u konce se ozve uchazejici tlak ,prvne jsem myslel,ze koncovku u vyfuku,ta byla nova,tak sla dolu,ale tim to nebylo,jeste zitra vyndam celej mezichladic a poradne prohlidnu,jestli prece tam neni dirka,je na nic,ze pri stojicim aute a plnem plynu nic,chce to zatez pri jizde

Vloženo

tak jsem dnes to cely rozebral,vytahl ven mezichladic a NIC,uz me z toho jebe,tri hodiny pryc,zadna prasklina v chladici ani v hadicich,aspon jsem to vycistil,v tydnu pujdu vyzkouset plneni turba,vcera v noci jsem musel jet dalkovou-300km a ma to tak 90procent vykonu,nez to melo

Vloženo

tak plneni turba je ok,ale pak me osvitil duch svatej a ...... :feve: ..vyreseno,byla to hadice do sani,jak se predelaval faselift,byla v podbehu,ale u spodu se pak teplem trosku deformovala a skripla se,vyhodil jsem to ven a je opraveno

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...