gloomik Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Opožděně děkuji za vyčerpávající odpověď. Hodím si korunou a jedny z těch dvou vezmu. Předpokládám, že stávající repro budu muset odvrtat (jsou tam nýty) a nýty pak nahradím asi třeba texy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalers430 Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Nevíte někdo náhodou jaká značka a jaký výkon mají originální reproduktory na Fabii Combi 1,2 2004 ? Našel jsem doma jedny navíc, ale potřebuju zjistit, jestli má cenu je vůbec měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Ahoj značku a výkon nevím,ale určitě je tam už nedávej!!! Řešilo se to tady už mockrát jaké tam jiné jdou dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalers430 Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 (editace) . Editováno: 18. Srpen 2016, autor: Dalers430 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalers430 Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Zdravím, špatně jsem se podíval a omylem koupil přední koaxiály s montážní hloubkou 62mm, potřebuju zjistit z jakých DMF kroužků vybrat správnou výšku a jestli mi vůbec něčemu pomůžou. Jsou to Sinustec ST-165C. Problém je, že jsou vlastně o něco vyšší kvůli zabudovaným výškám. Kdyby se přímo dotýkaly tapecu ale nezavazely kolejnici stahovačky díky správně vybraným DMF kroužkům, dost by mi to usnadnilo práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowdy_07 Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Čau, chtěl bych si do mé fabie 1, verze classic s klikami na okno koupit nějaké repro. Avšak nevím jaké. Stačí mi jen do předních dveří do 3-4tis + kdo by mi to nainstaloval a kolik by to zhruba stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Ahoj @Rowdy_07 zalezi jaky chces mit zvuk, jenom zeby byl nebo vyssi rada. Doporucoval bych Ti Pioneer. Repro nemuze byt moc hluboke bo neotevris okna na maxa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.