Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Opožděně děkuji za vyčerpávající odpověď. Hodím si korunou a jedny z těch dvou vezmu. :) Předpokládám, že stávající repro budu muset odvrtat (jsou tam nýty) a nýty pak nahradím asi třeba texy.

• 3 týdny později...

Nevíte někdo náhodou jaká značka a jaký výkon mají originální reproduktory na Fabii Combi 1,2 2004 ?

Našel jsem doma jedny navíc, ale potřebuju zjistit, jestli má cenu je vůbec měnit.

Ahoj značku a výkon nevím,ale určitě je tam už nedávej!!! Řešilo se to tady už mockrát jaké tam jiné jdou dát.

• 2 týdny později...

.

Upraveno od Dalers430

Zdravím, špatně jsem se podíval a omylem koupil přední koaxiály s montážní hloubkou 62mm, potřebuju zjistit z jakých DMF kroužků vybrat správnou výšku a jestli mi vůbec něčemu pomůžou. Jsou to Sinustec ST-165C. Problém je, že jsou vlastně o něco vyšší kvůli zabudovaným výškám. Kdyby se přímo dotýkaly tapecu ale nezavazely kolejnici stahovačky díky správně vybraným DMF kroužkům, dost by mi to usnadnilo práci. 

• 4 roky později...

Čau, chtěl bych si do mé fabie 1, verze classic s klikami na okno koupit nějaké repro. Avšak nevím jaké. Stačí mi jen do předních dveří do 3-4tis + kdo by mi to nainstaloval a kolik by to zhruba stálo.

Ahoj  @Rowdy_07

zalezi jaky chces mit zvuk, jenom zeby byl nebo vyssi rada.

Doporucoval bych Ti Pioneer.

Repro nemuze byt moc hluboke bo neotevris okna na maxa.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.