Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Opožděně děkuji za vyčerpávající odpověď. Hodím si korunou a jedny z těch dvou vezmu. :) Předpokládám, že stávající repro budu muset odvrtat (jsou tam nýty) a nýty pak nahradím asi třeba texy.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Nevíte někdo náhodou jaká značka a jaký výkon mají originální reproduktory na Fabii Combi 1,2 2004 ?

Našel jsem doma jedny navíc, ale potřebuju zjistit, jestli má cenu je vůbec měnit.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím, špatně jsem se podíval a omylem koupil přední koaxiály s montážní hloubkou 62mm, potřebuju zjistit z jakých DMF kroužků vybrat správnou výšku a jestli mi vůbec něčemu pomůžou. Jsou to Sinustec ST-165C. Problém je, že jsou vlastně o něco vyšší kvůli zabudovaným výškám. Kdyby se přímo dotýkaly tapecu ale nezavazely kolejnici stahovačky díky správně vybraným DMF kroužkům, dost by mi to usnadnilo práci. 

• o 4 roky později...
Vloženo

Čau, chtěl bych si do mé fabie 1, verze classic s klikami na okno koupit nějaké repro. Avšak nevím jaké. Stačí mi jen do předních dveří do 3-4tis + kdo by mi to nainstaloval a kolik by to zhruba stálo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...