Červenec 13, 20169 r Opožděně děkuji za vyčerpávající odpověď. Hodím si korunou a jedny z těch dvou vezmu. Předpokládám, že stávající repro budu muset odvrtat (jsou tam nýty) a nýty pak nahradím asi třeba texy.
Srpen 3, 20169 r Nevíte někdo náhodou jaká značka a jaký výkon mají originální reproduktory na Fabii Combi 1,2 2004 ? Našel jsem doma jedny navíc, ale potřebuju zjistit, jestli má cenu je vůbec měnit.
Srpen 3, 20169 r Ahoj značku a výkon nevím,ale určitě je tam už nedávej!!! Řešilo se to tady už mockrát jaké tam jiné jdou dát.
Srpen 18, 20169 r Zdravím, špatně jsem se podíval a omylem koupil přední koaxiály s montážní hloubkou 62mm, potřebuju zjistit z jakých DMF kroužků vybrat správnou výšku a jestli mi vůbec něčemu pomůžou. Jsou to Sinustec ST-165C. Problém je, že jsou vlastně o něco vyšší kvůli zabudovaným výškám. Kdyby se přímo dotýkaly tapecu ale nezavazely kolejnici stahovačky díky správně vybraným DMF kroužkům, dost by mi to usnadnilo práci.
Leden 13, 20214 r Čau, chtěl bych si do mé fabie 1, verze classic s klikami na okno koupit nějaké repro. Avšak nevím jaké. Stačí mi jen do předních dveří do 3-4tis + kdo by mi to nainstaloval a kolik by to zhruba stálo.
Leden 13, 20214 r Ahoj @Rowdy_07 zalezi jaky chces mit zvuk, jenom zeby byl nebo vyssi rada. Doporucoval bych Ti Pioneer. Repro nemuze byt moc hluboke bo neotevris okna na maxa.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.