Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,mozna blby dotaz ale moje prvni auto.

Koupil jsem Octavia I 1.9 TDI rok 2000, na strese nemam ani zaklani podelny nosic,ktery vidim,ze je zakladni vybavou u mnoha Octavii.Chtel jsem se zeptat,jestli musim koupit prvni tyto podelniky nebo staci primo příčný nosič.

Také podle manuálu mají být na střeše záslepky pod kterýma mají být díry na nosič,ale když se podívám na svoji nevidím to,je tam je plast po celé délce střechy.Je to možné nebo jsem opravdu slepý??

Diky

• 2 týdny později...
Ahoj,mozna blby dotaz ale moje prvni auto.

Koupil jsem Octavia I 1.9 TDI rok 2000, na strese nemam ani zaklani podelny nosic,ktery vidim,ze je zakladni vybavou u mnoha Octavii.Chtel jsem se zeptat,jestli musim koupit prvni tyto podelniky nebo staci primo příčný nosič.

Také podle manuálu mají být na střeše záslepky pod kterýma mají být díry na nosič,ale když se podívám na svoji nevidím to,je tam je plast po celé délce střechy.Je to možné nebo jsem opravdu slepý??

Diky

Dneska jsem poridil podelny nosniky ve skodovce za cca. 4000. Diry jsou skutecne pod tou gumou co je podel strechy

Mam to stejne ty diry zaslepene po cele delce.Existujou dva zpusoby uchyceni nosice a to do strechy(tento nosic je levnejsi)a pak zpusobem jak to bylo na starych skodovkach a to mam bohuzel i ja r.v.2000.

Tak pockat, ty diry na nosic jsou pod tou podelnou gumou ppres celou strechu? A jeste dotazek, jake mate zkusenosti s nosici kol. Bez hagusy, primo na auto.Nenici to gumu ve dverich?

Asi jsem to spatne napsal.Mam proste taky po cele delce ty lišty.Coz me vadi,ze tam nejsou ty zaslepky na ten nosic do strechy.Predpokladam ze tam ty uchyty jsou ale jsou jen zadelane.

Upraveno od octavka19tdi

aha, to jsem te opravdu jen spatne pochopil. Mam to taky tak. Chtel bych koupit nosic na kola,ale bojim se, ze mi to podrbe tesneni ve dverich.

myslel jsem tim ty pricne nosniky.

Napadlo me,jesli by ty listy nesli cele vymenit za ty co maj ty vylisky na ten nosic do strechy.A jestli tam ty uchyty ve strese vubec mame.

• 2 týdny později...

mám problém někde mi ulětěla zadní krytka na hagusech O1 combi, jde to někde sehnat samostatně

díky

u vozidel octavia hatchback jsou zakryté díry pro upevnění příčníku, další způsob je pod dveře jak někdo píše že to ničí gumu tak s tím zkušenost nemám a myslím že trošku určitě když se profiluje

u combi jsou bud hagusy na které se dávají příčníky nebo taky druhý způsob jak u hatchbacku pod dveře

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.