Přejít na obsah

STRESNI NOSIC

ribac

Doporučené příspěvky

Ahoj,mozna blby dotaz ale moje prvni auto.

Koupil jsem Octavia I 1.9 TDI rok 2000, na strese nemam ani zaklani podelny nosic,ktery vidim,ze je zakladni vybavou u mnoha Octavii.Chtel jsem se zeptat,jestli musim koupit prvni tyto podelniky nebo staci primo příčný nosič.

Také podle manuálu mají být na střeše záslepky pod kterýma mají být díry na nosič,ale když se podívám na svoji nevidím to,je tam je plast po celé délce střechy.Je to možné nebo jsem opravdu slepý??

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
Ahoj,mozna blby dotaz ale moje prvni auto.

Koupil jsem Octavia I 1.9 TDI rok 2000, na strese nemam ani zaklani podelny nosic,ktery vidim,ze je zakladni vybavou u mnoha Octavii.Chtel jsem se zeptat,jestli musim koupit prvni tyto podelniky nebo staci primo příčný nosič.

Také podle manuálu mají být na střeše záslepky pod kterýma mají být díry na nosič,ale když se podívám na svoji nevidím to,je tam je plast po celé délce střechy.Je to možné nebo jsem opravdu slepý??

Diky

Dneska jsem poridil podelny nosniky ve skodovce za cca. 4000. Diry jsou skutecne pod tou gumou co je podel strechy

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

u vozidel octavia hatchback jsou zakryté díry pro upevnění příčníku, další způsob je pod dveře jak někdo píše že to ničí gumu tak s tím zkušenost nemám a myslím že trošku určitě když se profiluje

u combi jsou bud hagusy na které se dávají příčníky nebo taky druhý způsob jak u hatchbacku pod dveře

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...