ribac Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Ahoj,mozna blby dotaz ale moje prvni auto. Koupil jsem Octavia I 1.9 TDI rok 2000, na strese nemam ani zaklani podelny nosic,ktery vidim,ze je zakladni vybavou u mnoha Octavii.Chtel jsem se zeptat,jestli musim koupit prvni tyto podelniky nebo staci primo příčný nosič. Také podle manuálu mají být na střeše záslepky pod kterýma mají být díry na nosič,ale když se podívám na svoji nevidím to,je tam je plast po celé délce střechy.Je to možné nebo jsem opravdu slepý?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawes Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ahoj,mozna blby dotaz ale moje prvni auto.Koupil jsem Octavia I 1.9 TDI rok 2000, na strese nemam ani zaklani podelny nosic,ktery vidim,ze je zakladni vybavou u mnoha Octavii.Chtel jsem se zeptat,jestli musim koupit prvni tyto podelniky nebo staci primo příčný nosič. Také podle manuálu mají být na střeše záslepky pod kterýma mají být díry na nosič,ale když se podívám na svoji nevidím to,je tam je plast po celé délce střechy.Je to možné nebo jsem opravdu slepý?? Diky Dneska jsem poridil podelny nosniky ve skodovce za cca. 4000. Diry jsou skutecne pod tou gumou co je podel strechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mam to stejne ty diry zaslepene po cele delce.Existujou dva zpusoby uchyceni nosice a to do strechy(tento nosic je levnejsi)a pak zpusobem jak to bylo na starych skodovkach a to mam bohuzel i ja r.v.2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak pockat, ty diry na nosic jsou pod tou podelnou gumou ppres celou strechu? A jeste dotazek, jake mate zkusenosti s nosici kol. Bez hagusy, primo na auto.Nenici to gumu ve dverich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) Asi jsem to spatne napsal.Mam proste taky po cele delce ty lišty.Coz me vadi,ze tam nejsou ty zaslepky na ten nosic do strechy.Predpokladam ze tam ty uchyty jsou ale jsou jen zadelane. Editováno: 19. Duben 2007, autor: octavka19tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 aha, to jsem te opravdu jen spatne pochopil. Mam to taky tak. Chtel bych koupit nosic na kola,ale bojim se, ze mi to podrbe tesneni ve dverich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 myslel jsem tim ty pricne nosniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Napadlo me,jesli by ty listy nesli cele vymenit za ty co maj ty vylisky na ten nosic do strechy.A jestli tam ty uchyty ve strese vubec mame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.novak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 mám problém někde mi ulětěla zadní krytka na hagusech O1 combi, jde to někde sehnat samostatně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 u vozidel octavia hatchback jsou zakryté díry pro upevnění příčníku, další způsob je pod dveře jak někdo píše že to ničí gumu tak s tím zkušenost nemám a myslím že trošku určitě když se profiluje u combi jsou bud hagusy na které se dávají příčníky nebo taky druhý způsob jak u hatchbacku pod dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.