cosby Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Nevím,už to bude asi 2 roky co byly ty větry v Tatrách na SK.Sledoval jsem to v TV,ale jak jsem tam byl docela nedávno,viděl jsem to na vlastní oči a je to fakt síla.Televize nedokáže zprostředkovat to,co člověk vidí na vlastní oči.Jsou tam obrovské planiny,kde byly stromy a teď jen pahýly.otřesný pohled.Cudáci ti co tam bydlí.Byli stromy chráněni před větrem,který tam snad ani neustává a teď mají baráky vystaveny neustálému i když třebas mírnému větru.Zajímalo by mě,jak to budou dávat dohromady.Prý tam přijede nějaký spešl stroj,který ty pahýly vytrhá a bude se zase osazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Byl jsem tam vloni o dovolené po deseti letech a přesně tak jsem to viděl, příroda je mocná a těžko se z toho budou vzpamatovávat, takový strom roste sto let a už nikdy to nebudou ty Tatry co byly, škoda, jsou to smutný záběry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Naši tam byli na dovče krátce po tom a byli z toho fakt pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 polaci z toho maji bozsky business, vsechny ty kmeny ktere se nehodili ke zpracovaní na desky atd atd a koreny se vozi k nim, a delaj se z nich brikety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 pozitivní je teď možnost výhledu, dřív byl člověk pořád v lese a nebyl rozhled, teď je vidět všude, ovšem až příliš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Byl jsme tam loni v létě na dovolené, předtím v roce 96 s našima, byli jsme v pensionu Pod lesom, dnes by se spíš mohl jmenovat Pod planinou. Půlhodiny jsem stál a koukal kolem - katastrofa, teď když se tam zvedne vítr, tak to musí být hukot, po té planině to musí letět. Bohužel minimálně 30 let to bude vypadat takto, než něco doroste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 jj je to hrozné ale zas ono to dojebalo trochu viac ako len vysoké tatry- tieto fotky som videl X- krát ale skúste niekedy prejsť aj cez nízke- tam je to imho horšie... btw. keď som mal tak možno 10 tak som zažil víchricu- v chate uprostred lesa, okolo vás padajú stromy a dva dni odrezaní od sveta... potom som sa dozvedel že tak 200m od nás spadol strom na traktor s vlčkou kde bolo 7 ľudí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Je smutné, čo sa stalo v Tatrách, ale bolo to dobré na jednu vec - tým namysleným podvodníkom a zlodejom spadol hrebienok a konečne začal boj o zákazníka a skvalitňovanie služieb. Pretože to, čo sa dialo v Tatrách 1-2 roky pred víchricou, už bolo naozaj silné kafe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.