Přejít na obsah

Levný výfuk z Auto Kelly

murder

Doporučené příspěvky

Koupil jsem střední díl výfuku za 1040,- včetně DPH a po namontování hrozně rezonuje v tlumiči (jakoby nedovařená přepážka).

Jak to mám reklamovat, samozřejmě starý výfuk už nemám, dále dal jsem nové obě klemy které jsou už vymáčklé na tuhle montáž. Mám tam přijet s autem a řešte to jak chcete chci aby auto nerezonovalo? Bohužel, při montáži se mi povedlo tu přední klemu trochu poškodit (nezasouvala se ale zmáčkla) pak jsem ji narovnal a podmázl pastou, ale už vidím jak budou tvrdit, že za to můžu sám neodbornou montáží. Pro mě ideál nechám tam auto a přijdu pro tiché, ať s tím dělaj co chtěj, jinak asi pokud jen výměna dílů tak střed výfuku a k tomu i klemy (v tomhle případě ještě nevím jednu mám od nich bosal a druhou origo škoda)? Argument pro levný výfuk, u mě je cena a najedu s tímhle autem tak 10000km za rok poměrně krátkých vzdáleností což je zabiják výfuků a nevěřím, že drahej (s razítkem) vydrží víc, stejně ho za 3 roky udělám...

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevěřím, že drahej (s razítkem) vydrží víc, stejně ho za 3 roky udělám...

4 roky záruky :p

Dobře 4 roky záruky o těch jsem nevěděl, ale stejně děkuji nechci. Ty myslíš, že ten draze zaplacenej je jinej než nějakej bez znaku? Jasně to co jsem koupil, je nejspíš made in Poland druhá garáž vlevo (zpracování opravdu na ho*no) Ale proč například Faurencia jede výfuky s mercedes razítkem a bez razítka ze stejného plechu na stejné lince jen tam na jednom lisu je to razítko a na druhým není. Je to jen podvod na lidi na tahání peněz.

Ale ptal jsem se na způsob reklamace ne na kvalitu výfuku. I ten zaplivanec co jsem koupil má dva roky záruku. lol

Editováno: , autor: murder
Odkaz ke komentáři

Jen se mi teď po přečtení vybavilo jedno rčení: "Levně placný, dvakrát placený". Jen aby tě to pak v konečné fázi nestálo víc než ten výfuk "s razítkem" a hlavně reklamování a nervy.

AAA tak děkuji za info, přečetl sis prosím tě, na co se ptám? Asi ne tak jako ani Milda. Otázka zněla jakým způsobem reklamovat (například přijet tam s autem ukázat co to dělá, nebo vymontovat a přivézt jen ten kus.....) Neptal jsem se ani na délku záruky ani na to jestli se mi vyplatí kupovat levný. Je to těžké pochopit?

Jinak už mám vyřešeno k mé spokojenosti. Jak? Zeptejte se rád Vám poradím kdo má delší záruku nebo jestli se to vyplatilo nebo nevyplatilo........

Občas si tady připadám jako u blbejch na dvorečku.

Odkaz ke komentáři

Jen se mi teď po přečtení vybavilo jedno rčení: "Levně placný, dvakrát placený". Jen aby tě to pak v konečné fázi nestálo víc než ten výfuk "s razítkem" a hlavně reklamování a nervy.

AAA tak děkuji za info, přečetl sis prosím tě, na co se ptám? Asi ne tak jako ani Milda. Otázka zněla jakým způsobem reklamovat (například přijet tam s autem ukázat co to dělá, nebo vymontovat a přivézt jen ten kus.....) Neptal jsem se ani na délku záruky ani na to jestli se mi vyplatí kupovat levný. Je to těžké pochopit?

Jinak už mám vyřešeno k mé spokojenosti. Jak? Zeptejte se rád Vám poradím kdo má delší záruku nebo jestli se to vyplatilo nebo nevyplatilo........

Občas si tady připadám jako u blbejch na dvorečku.

Brácha u nich dělá,

moc šancí ti nedávám. Tohle není viditelné poškození. Pokud nemáš papír, že si proškolený automechanik na tuhle činost tak tě asi navíc řeknou neodborná motáž. A jsme zase u razítek a papíru, ale za pokus nic nedáš. Hodně štěstí ........

MK

Odkaz ke komentáři

ja bych se pokusil o reklamaci,ale stejne ti to zamitnou nebo ti to vezmou na posouzeni,pockac mesic a pak.........nic.Bud koupit hned novej a necekat jak to dopadne nebo tu uvolnenou prepazku ve vyfuku spravit,ale to bude mrdacka.Zalezi jak se k tomu prodejna postavi,treba ti neco odpocitaji z druheho,uz znackoveho,kdyz s tebou vybehnou,tak jim to hod na stul a bez a mas ponauceni

Odkaz ke komentáři

Takže podle mě je postup takovej ,donést ten díl ,dát to na reklamaci ,domluvit si ,že si koupíš novej a po vyřízení reklamace ti vrátí peníze ( možná ti to vyreklamujou hned ).Pochybuju ,že ten výfuk má klasickej záručák ,takže nikde neni psáno že musíte udělat montáž v odborném servisu . Možná se budete divit ,ale i slušný obchodník ještě pořád je.

Odkaz ke komentáři

Takže podle mě je postup takovej ,donést ten díl ,dát to na reklamaci ,domluvit si ,že si koupíš novej a po vyřízení reklamace ti vrátí peníze ( možná ti to vyreklamujou hned ).Pochybuju ,že ten výfuk má klasickej záručák ,takže nikde neni psáno že musíte udělat montáž v odborném servisu . Možná se budete divit ,ale i slušný obchodník ještě pořád je.

Tak jak jsem už psal mám vyřešeno. Přijel jsem tam autem popsal problém auto vzali do sousední dílny nad jámu, poslechli výfuk uznali reklamaci jako oprávněnou. Pak byli dva způsoby reklamace, kdyby to montoval jejich smluvní servis tak výměna zdarma. Jelikož jsem to montoval sám tak za poplatek (běžná cena výměny výfuku). Nebo vymontovat a přivézt (prodavač ho fixou podepsal abych nepřivezl něco jiného). Výfuk jsem vymontoval přivezl do prodejny, bez problémů ho vyměnili a ještě jsme jich několik prohlédly, proklepali a prochrastili a mám výfuk bez jakýchkoliv pazvuků. Klemy jsem opatrně sundal a při montáži jsem je podmazal pastou na výfuky. Auto je tiché a výfuk nikde nefouká.

Takže co je levné nemusí být drahé holt stane se (podle mě se přesně tak může stát i na drahém) a délka záruky dva roky mi stačí....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...