Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

OT: já zvažuju dodělávku senzoru deště a světel a docela mě překvapuje ta snaha se toho zbavit. Na VW to fungovalo celkem OK a tak to chci i teď - jsou s těmi senzory obecně problémy? Mám se na to vykašlat?

Vloženo

Ja mam s jak destovym tak svetelnym senzorem na OII mou prvni zkusenost a rozhodne si nemuzu stezovat ani na jeden ze senzoru, takze ja jsem pro dodelani :-)

(Dalo by se rict, ze svetla by se mohla zapinat pozdeji a sterace ve vetsine pripadu stiraji zbytecne brzy, ale to je pravdepodobne kvuli bezpecnosti a za ten komfort to, myslim si, stoji.)

Vloženo

Ano,citlivost se dá ovládat na pášce,ale mě to příjde,že je to furt stejné,snad jen nepatrná změna.

Světelný senzor pracuje v pohodě.Když jsem měl Forda C-Maxe,tak tam dešt.senzor  pracoval suprovně.

Stětače mám nové ,snad by stačilo nějak mastavit menší citlivost přez diagnostiku.

• o 6 let později...
Vloženo

Dáte sem prosím navod, jak aktivovat/deaktivovat dešťák? Mám Superb 2 se senzorem světel, ale dešťový senzor mi nefunguje, mám cyklovač, chtěl bych jej aktivovat. Koukal jsem přes superVag na centrální elektricky rozvod na kódování a nic jsem nenašel. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...