Přejít na obsah

Kubikulak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kubikulak

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Ahoj, chtěl bych se zeptat nes mi vyskočila chyba na diagnostice: p0113 - obvod snímače teploty nasávaného vzduchu 1, vysoká úroveň 1 pole. Signal je příliš vysoký.chtel bych se zeptat zda nemáte zkušenosti s touto chybou ? Na schématu je to sensor plnícího tlaku (20)? děkuji za rady. Díky tomuto senzorů mi ani nejde regenerovat dpf filtr ani přes diagnostiku.
  2. Ahoj, k tomu mužů říct jen jedno, švančár v kravařích není ten správný člověk, po mých kontaktech různých známých v servisu a dopřávají se na nej mi pokaždé řekli ze to je .... a zdira lidi z kůže, viz můj pristup, když mi nabízel vstriky (nové) za úplnou dardu, tak jsem mu řekl ze mu to určitě nedám at to složí ze vím kolik ty vstriky stojí, pak se s nim dalo relativně bavit. Ovšem tvůj problém je zajímavý zkusil bych jiný servis přeměřit vstriky, protože pokud problém zmizel po výměně vstriku a znova se objevil po nějaké době tak je na 100% jiste ze to se vstrikama spojitost mělo.
  3. Dáte sem prosím navod, jak aktivovat/deaktivovat dešťák? Mám Superb 2 se senzorem světel, ale dešťový senzor mi nefunguje, mám cyklovač, chtěl bych jej aktivovat. Koukal jsem přes superVag na centrální elektricky rozvod na kódování a nic jsem nenašel.
  4. Tak to měl nejspíše předělané nějakým jiným způsobem, byl to čisté dotaz, jak říkám sice to svítilo v místě kde jsou mlhovky, ale stejnou intenzitou jako klasické světla. Každopádně děkuji za vysvětlení. Ta druha věc je ze mám klasicky pp nemám mfd, to ze nemám multifunkční volant lze do pp dokodovat nějaké další věci než jen co je v základu? Jak říkám ocenil bych teplotu oleje.
  5. Zdravím, mam Superb 2 sedan 2011, mám dotaz lze na zadnich světlech nakodovat aby svítilo zároveň s mlhovkama? Viděl jsem to na Superbu v sedanu a moc se mi to líbilo vypadá to lépe, mlhovky nesvitili na 100% proste svítily stejně jako zadní světla. Lze to nějak dodělat? Případně dokázal by někdo popsat jak? Dále bych se chtěl zeptat co vše se dá dodělat do PP, nemám maxidot nejspíš nemám multifunkční volant, ale docela bych uvítal teplotu oleje. Dekuju za odpovědě.
  6. Kubikulak

    Vibrace volantu

    Také mi volant vibroval okolo 140km/h po výměně komplet ramen a pořádném vyvážení kol problém zmizel.
  7. Zdravím, mám takový dotaz když se auto pohybuje vzad a sešlápnu brzdu byť jen trochu tak se mi od levého předního kola ozve takové klepnutí. Nebo když couvám do kopce tak to klepnutí taky slyším, ale jen zlehka a někdy. Byly vyměněny komplet ramena, čepy řízení a auto bylo zkontrolováno na nic se nepřišlo pořad to dělá. Nemáte nějakou zkušenost, tip nebo cokoliv díky.
  8. Zdravím klubáci mám dotaz, minuly rok v lete jsem měl obute 18ky ale měl jsem tlumiče před smrti, tak se mi trosku oskákaly zadní gumy, budu prezouvat zase na letní ale přemýšlím jestli mám zadní gumy nechat jsou lehce oskakané. Bude to mít nějaký vliv na tlumiče nebo tak? Muže je to odrovnat ? Ze to bude hucet mi je asi jasné záleží jak moc. Prave ze uvažují ze koupím předky nové, hodím tam ty gumy z minulého roku do zadu a uvidím jestli budou moc hucet tak je vymenim. Co myslíte?
  9. ano bylo to tak jak říkáš váčky se pomlely, a je vymalováno.
  10. To mě taky napadlo, ale mám již jednu hlavu vybranou, která stojí nějakých 8 tisíc a je na ní najeto 60 000 km a je kompletní, takže se udělají tlakové zkoušky atp a vyjde mě to určitě daleko levněji než shánět a přehazovat druhý motor. Ale díky.
  11. Hele ani jeden z tvých příspěvků nebyl absolutně k věci, pokud máš potřebu psát komentáře, které tomuto vláknu absolutně nijak nepřispějou, tak se jich PROSÍM zdrž. Samozřejmě, že vím, že jde koupit originál, taky vím kolik by stála renovace stávající hlavy s novými komponentny.
  12. Tak teda mám nové info.. je to ještě horší, zastavily to váčky, kompletně se pomlely celá hlava na odpis. Sháním druhou. V motoru železo z hlavy. Nevíte o někom kde by se dala sehnal hlava ? Nějaká málo jetá, už máme kandidáta z polska.
  13. No hydroštely úplně na kaši... bordel všude, ten den tam byl dáván i nový olej jak se to stalo. Hlavu vezu k hlavařovi na kontrolu. Je to asi lepší, auto Potrebuju k práci a jezdím s ním opravdu denně. Pískání mě zastavilo, ale jak říkám po nastartování vše běželo ok... takže jsem usuzoval příčinu nějaké volnobežce na klíňáku... právě, že já si říkal udělám ještě olej a udělám rozvody při další výměně ve 145 tisících... rozvody tam byly dělání preventivně po koupi, v 6 měsíci roku 2017... rozvody INA a pumpa originál, byla nejdražší, která šla koupit. Právě kvůli tomuto jsem na ní nešetřil. Doufám že to přežila váčka.
  14. No bylo mi tvrzeno, že pumpa byla měněna taky za originál díl, ale s tím už nejspíše nic neudělám. No nejspíše, to asi bylo tou pumpou, když to před tím pískalo. Ovšem co teď v servisu mi sundali hlavu a budou jí dávat Hlavařovi na opravu a tlakové zkoušky. Kdy bych ty rozvody měl dělat? Když jezdím 90% denně město?
  15. Zdravím, tak se mi stala taková nemilá věc po všech těch opravách co jsem na autě řešil (vstrikovace, egr apod) se stalo to, že jsem dojel k mýtné bráně a slyším z motoru pískání od pravého předního kola hned zastavím vylezu, a říkám si to bude nějaká kladka (pískání šlo hlavně na volnobeh, po přidání plynu nad 1800 ot přestalo) po vypnutí a zapnutí pískání přestalo. Ujel jsem dalších 150 km vždy jak jsem zastavil tak jsem kontroloval a nic nepiskalo a zničeno nic ve 130 km/h se motor vypl a už se vytahovalo lano... výsledek potkany motor a oholený řemen.... setkali jste se někdy s tím, aby se něco takového stalo u motoru cffb 103 kw cr druhé řady? Jaký je váš názor, přidávám fotky. Kdy se doporučuji dělat rozvody? Auto jezdi hlavně dennodenně město. Rozvody děláné před 131 000 km sada INA pumpa original.
×
×
  • Vytvořit nový...