Milhausek Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 cistlivost se nastavuje i na páčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 a nemas spatny sterace? Casto se stava, ze tam nechavaj takovou vodni cmouhu a pak to takhle blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 OT: já zvažuju dodělávku senzoru deště a světel a docela mě překvapuje ta snaha se toho zbavit. Na VW to fungovalo celkem OK a tak to chci i teď - jsou s těmi senzory obecně problémy? Mám se na to vykašlat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Ja mam s jak destovym tak svetelnym senzorem na OII mou prvni zkusenost a rozhodne si nemuzu stezovat ani na jeden ze senzoru, takze ja jsem pro dodelani :-) (Dalo by se rict, ze svetla by se mohla zapinat pozdeji a sterace ve vetsine pripadu stiraji zbytecne brzy, ale to je pravdepodobne kvuli bezpecnosti a za ten komfort to, myslim si, stoji.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 na Boře deaktivovat nejde diagnostikou A dá se na tej Boře aspoň upravit citlivost přepínáním cyklovače, nebo nějak jinak poladit vagem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 citlivost se nastavuje na páčce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Jo brácha už to zkoušel a prej to funguje, takže už je spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Ano,citlivost se dá ovládat na pášce,ale mě to příjde,že je to furt stejné,snad jen nepatrná změna. Světelný senzor pracuje v pohodě.Když jsem měl Forda C-Maxe,tak tam dešt.senzor pracoval suprovně. Stětače mám nové ,snad by stačilo nějak mastavit menší citlivost přez diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubikulak Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Dáte sem prosím navod, jak aktivovat/deaktivovat dešťák? Mám Superb 2 se senzorem světel, ale dešťový senzor mi nefunguje, mám cyklovač, chtěl bych jej aktivovat. Koukal jsem přes superVag na centrální elektricky rozvod na kódování a nic jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.