Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jsem dnes nahodil do své 2,0 TDi maxík z RS+ ručičky do červena a opravdu to naživo vypadá good

post-128-1176317586_thumb.jpg

Editováno: , autor: cosby
Vloženo
maxidot? zil jsem v tom, že maxidot je jenom ten palubní počítač uprostřed. ciferníky jsou mi jasný

nedělej v tom hokej. :p

jj,zase se rozebere maxidot jak už tady snad tisíckrát.RS má jen jiné ciferníky.Já ještě barvu ručiček

Vloženo
maxidot? zil jsem v tom, že maxidot je jenom ten palubní počítač uprostřed. ciferníky jsou mi jasný

nedělej v tom hokej. :p

jj,zase se rozebere maxidot jak už tady snad tisíckrát.RS má jen jiné ciferníky.Já ještě barvu ručiček

Cosby už má zase něco lepšího a přitom to chce prodat.

Vloženo

sorry, ja jsem fakt asi retardovanej, ale za tu dobu co jsem tu si nevzpomínám, že by se řešilo co vůbec je maxidot fyzicky a když cosby napíše, že ma budíky a maxidot z RS, soudim, ze asi i ten maxidot bude jinej. neni mi známo, že by se maxidot říkalo celý přístrojovce

Vloženo

je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. :t

Vloženo
je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. :t

aha, dik za osvětu

Vloženo

Čau chlape...hod fotku jaké kroužky jsi tam dal....?se ti budíky nelíbily tak jak jsem ti je dodal...??? :unsure::smich:

Vloženo

Čau chlape...hod fotku jaké kroužky jsi tam dal....?se ti budíky nelíbily tak jak jsem ti je dodal...??? :unsure::smich:

ale nee, to jsem jen trochu chtěl nadzvednout Luka, že mám něco lepšího lol Samozřejmě, že myslím ty originál RS kroužky kolem budíků ;) Naopak, to je velmi, ale veeeelmi slušivá přístrojovka.

Vloženo

ale nee, to jsem jen trochu chtěl nadzvednout Luka, že mám něco lepšího lol Samozřejmě, že myslím ty originál RS kroužky kolem budíků ;) Naopak, to je velmi, ale veeeelmi slušivá přístrojovka.

Tak to jo....jsem rád že jsi spokojenej... :)

At slouží... :palec2:

Vloženo
JirkaK: tos mě teda nadzved voe lol lol lol

nejaky budiky me netankujou, spis mi porad, jak nabastlit 3.2V6?

tak to jsme asi na blbý adrese, tady. Ale taky bych se nechal inspirovat a bez přemlouvání.

Vloženo
no, kámoš ma ve š120 motor TT

no jovlastně, před časem jsem to čet na jiným foru. Taky jsem se ho tam ptal, jak to dělá, aby ho to nesfouklo ze silnice. To musí bejt o život. Myslim, že mluvil o zrychlení cca 7 s.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...