Přejít na obsah

Maxidot RS v obyč.TDi

cosby

Doporučené příspěvky

maxidot? zil jsem v tom, že maxidot je jenom ten palubní počítač uprostřed. ciferníky jsou mi jasný

nedělej v tom hokej. :p

jj,zase se rozebere maxidot jak už tady snad tisíckrát.RS má jen jiné ciferníky.Já ještě barvu ručiček

Cosby už má zase něco lepšího a přitom to chce prodat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sorry, ja jsem fakt asi retardovanej, ale za tu dobu co jsem tu si nevzpomínám, že by se řešilo co vůbec je maxidot fyzicky a když cosby napíše, že ma budíky a maxidot z RS, soudim, ze asi i ten maxidot bude jinej. neni mi známo, že by se maxidot říkalo celý přístrojovce

Odkaz ke komentáři

je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. :t

Čau chlape...hod fotku jaké kroužky jsi tam dal....?se ti budíky nelíbily tak jak jsem ti je dodal...??? :unsure::smich:

Odkaz ke komentáři

je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. :t

Čau chlape...hod fotku jaké kroužky jsi tam dal....?se ti budíky nelíbily tak jak jsem ti je dodal...??? :unsure::smich:

ale nee, to jsem jen trochu chtěl nadzvednout Luka, že mám něco lepšího lol Samozřejmě, že myslím ty originál RS kroužky kolem budíků ;) Naopak, to je velmi, ale veeeelmi slušivá přístrojovka.

Odkaz ke komentáři

ale nee, to jsem jen trochu chtěl nadzvednout Luka, že mám něco lepšího lol Samozřejmě, že myslím ty originál RS kroužky kolem budíků ;) Naopak, to je velmi, ale veeeelmi slušivá přístrojovka.

Tak to jo....jsem rád že jsi spokojenej... :)

At slouží... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...