cosby Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) Tak jsem dnes nahodil do své 2,0 TDi maxík z RS+ ručičky do červena a opravdu to naživo vypadá good Editováno: 11. Duben 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 z ty fotky nejak nevidim rozdil mezi maxidotem v RS a nonRS verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 No fotil jsem to narychlo.Má jiné ciferníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 maxidot? zil jsem v tom, že maxidot je jenom ten palubní počítač uprostřed. ciferníky jsou mi jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 maxidot? zil jsem v tom, že maxidot je jenom ten palubní počítač uprostřed. ciferníky jsou mi jasný nedělej v tom hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 maxidot? zil jsem v tom, že maxidot je jenom ten palubní počítač uprostřed. ciferníky jsou mi jasný nedělej v tom hokej. jj,zase se rozebere maxidot jak už tady snad tisíckrát.RS má jen jiné ciferníky.Já ještě barvu ručiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 nedělej v tom hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 maxidot? zil jsem v tom, že maxidot je jenom ten palubní počítač uprostřed. ciferníky jsou mi jasný nedělej v tom hokej. jj,zase se rozebere maxidot jak už tady snad tisíckrát.RS má jen jiné ciferníky.Já ještě barvu ručiček Cosby už má zase něco lepšího a přitom to chce prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 sorry, ja jsem fakt asi retardovanej, ale za tu dobu co jsem tu si nevzpomínám, že by se řešilo co vůbec je maxidot fyzicky a když cosby napíše, že ma budíky a maxidot z RS, soudim, ze asi i ten maxidot bude jinej. neni mi známo, že by se maxidot říkalo celý přístrojovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Tak jsem dnes nahodil do své 2,0 TDi maxík z RS+ ručičky do červena a opravdu to naživo vypadá good takze budes prodavat svoje stary maxi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. aha, dik za osvětu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. Čau chlape...hod fotku jaké kroužky jsi tam dal....?se ti budíky nelíbily tak jak jsem ti je dodal...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. Čau chlape...hod fotku jaké kroužky jsi tam dal....?se ti budíky nelíbily tak jak jsem ti je dodal...??? ale nee, to jsem jen trochu chtěl nadzvednout Luka, že mám něco lepšího Samozřejmě, že myslím ty originál RS kroužky kolem budíků Naopak, to je velmi, ale veeeelmi slušivá přístrojovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 je to "štít přístrojů s maxidotem pro verzi RS" a je to podle mě skoro stejný. Jinej je akorát snad design přístrojů. Protože já tam mám takový moc pěkný kroužky kolem budíků a ty máš kulový. Čau chlape...hod fotku jaké kroužky jsi tam dal....?se ti budíky nelíbily tak jak jsem ti je dodal...??? ale nee, to jsem jen trochu chtěl nadzvednout Luka, že mám něco lepšího Samozřejmě, že myslím ty originál RS kroužky kolem budíků Naopak, to je velmi, ale veeeelmi slušivá přístrojovka. Tak to jo....jsem rád že jsi spokojenej... At slouží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) JirkaK: tos mě teda nadzved voe lol nejaky budiky me netankujou, spis mi porad, jak nabastlit 3.2V6? Editováno: 12. Duben 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 JirkaK: tos mě teda nadzved voe lol nejaky budiky me netankujou, spis mi porad, jak nabastlit 3.2V6? tak to jsme asi na blbý adrese, tady. Ale taky bych se nechal inspirovat a bez přemlouvání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Romario to bude vědět lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 JirkaK: tos mě teda nadzved voe lol nejaky budiky me netankujou, spis mi porad, jak nabastlit 3.2V6? chceš bastlit 3.2 V6 jo...???kup si radši jiný auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 vždyt jo, byl to vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 vždyt jo, byl to vtip Mě by to ani moc nepřekvapilo..lidi jsou schopný ruzných pí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 no, kámoš ma ve š120 motor TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 no, kámoš ma ve š120 motor TT A z toho, co mu zbylo, udělal "TéTéčko" s motorem ze stodvacítky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 no, kámoš ma ve š120 motor TT no jovlastně, před časem jsem to čet na jiným foru. Taky jsem se ho tam ptal, jak to dělá, aby ho to nesfouklo ze silnice. To musí bejt o život. Myslim, že mluvil o zrychlení cca 7 s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.