baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a nebo mas ty opary od šukmajstra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar Jeste taky zalezi na tom,kde ten opar mas.. :smich: No ja nevim kde vsude opar byva pac tim netrpim, ale ja ho mam na drzce Vy ste se to neucili? To ja tim taky netrpim...Nastesti.. Tak pokud ho mas na drzce,tak je to v klidu.. To je urco z blbe umyty sklenicky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a nebo mas ty opary od šukmajstra Ty voe to me nenapadlo ... buh vi co se mnou na tom pokoji delal po tom co sem ulehl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Nene ta s tim urcite nema co do cineni, te sem ukazoval nase forum a navic to nebyl muj typ. Ale to, ze nemela pod tema satama vubec nic se mi zamlouvalo A to nemela nic jen v hornich partiich nebo dokonce i na tech spodnich ? :-) Ani dole ani nahore Ji byl oasi teplo,no..Co si pamatuju,tak odpoledne byla tako sezenuta od slunicka mi pripadalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ji byl oasi teplo,no..Co si pamatuju,tak odpoledne byla tako sezenuta od slunicka mi pripadalo... Odpoledne sem ji nevidel a z vecera si ji nepamatuju :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a nebo mas ty opary od šukmajstra Ty voe to me nenapadlo ... buh vi co se mnou na tom pokoji delal po tom co sem ulehl a je to tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Si delas prdel, ze jo ? Snad jeste budu litovat, ze jsme tam nezustal :-) No zeptej se ostatnich, myslim to naprosto vazne no musim ti dat za pravdu sakra...sakra...sakra... fotku nemate ? treba ji poznam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Si delas prdel, ze jo ? Snad jeste budu litovat, ze jsme tam nezustal :-) No zeptej se ostatnich, myslim to naprosto vazne no musim ti dat za pravdu sakra...sakra...sakra... fotku nemate ? treba ji poznam :-) No ja ji urcite nemam, ale Verce sem daval adresu a ukazoval sem ji forum tak treba se sem dostavi a foto ti sem da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar Jeste taky zalezi na tom,kde ten opar mas.. :smich: No ja nevim kde vsude opar byva pac tim netrpim, ale ja ho mam na drzce Vy ste se to neucili? To ja tim taky netrpim...Nastesti.. Tak pokud ho mas na drzce,tak je to v klidu.. To je urco z blbe umyty sklenicky.. Ale vysvetluj to pritelkyni :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a nebo mas ty opary od šukmajstra Ty voe to me nenapadlo ... buh vi co se mnou na tom pokoji delal po tom co sem ulehl a je to tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) Ale vysvetluj to pritelkyni :-))) Ja myslim, ze nekteri slyseli co sem pritulkyni rikal kdyz sem s ni mluvil po telefonu. Ze tu s nama na hotelu je skolni vylet ze "zdravky", takze pro to preci musi mit pochopeni Editováno: 19. Duben 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ale vysvetluj to pritelkyni :-))) Ja myslim, ze nekteri slyseli co sem pritulkyni rikal kdyz sem s ni mluvil po telefonu. Ze tu s nama na hotelu je skolni vylet ze "zdravky", takze pro to preci musi mit pochopeni :-) Drsny... :-) jen doufam, ze se mi neco podobneho nestane na SkodaHome srazu :-) Ze budu tehotnej a rano se k tomu nikdo neprizna :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ale vysvetluj to pritelkyni :-))) Ja myslim, ze nekteri slyseli co sem pritulkyni rikal kdyz sem s ni mluvil po telefonu. Ze tu s nama na hotelu je skolni vylet ze "zdravky", takze pro to preci musi mit pochopeni :-) Drsny... :-) jen doufam, ze se mi neco podobneho nestane na SkodaHome srazu :-) Ze budu tehotnej a rano se k tomu nikdo neprizna :-))) No tehotnej snad nejsem Ale to poznam az na me pride perioda ne ? Sakra ... jeste nikdy neprisla ... tzn ze uz sem asi dlouho tehotnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ale vysvetluj to pritelkyni :-))) nic ji nevystluj ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ale vysvetluj to pritelkyni :-))) Ja myslim, ze nekteri slyseli co sem pritulkyni rikal kdyz sem s ni mluvil po telefonu. Ze tu s nama na hotelu je skolni vylet ze "zdravky", takze pro to preci musi mit pochopeni :-) Drsny... :-) jen doufam, ze se mi neco podobneho nestane na SkodaHome srazu :-) Ze budu tehotnej a rano se k tomu nikdo neprizna :-))) No tehotnej snad nejsem Ale to poznam az na me pride perioda ne ? Sakra ... jeste nikdy neprisla ... tzn ze uz sem asi dlouho tehotnej Neboj...kup si jako ja ten test....nejvetsi problem jsem mel s nacuranim na ten tenkej pasek :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Neboj...kup si jako ja ten test....nejvetsi problem jsem mel s nacuranim na ten tenkej pasek :-))) ty si curas na pasek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Neboj...kup si jako ja ten test....nejvetsi problem jsem mel s nacuranim na ten tenkej pasek :-))) Bych to zkusil hned v nedeli rano, no ono to nebylo tak uplne rano kdyz ste me vzbudili, by se ten prouzek asi ztratil nebo nevim jak reaguje na LIH ... kazdopadne sem v nedeli vypil asi 6 litru vody nez sem vyrazil smerem domu a nebyl sem ani jednou s piskem ... kam se ta voda podela kdo vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Neboj...kup si jako ja ten test....nejvetsi problem jsem mel s nacuranim na ten tenkej pasek :-))) ty si curas na pasek?? A ty snad ne ? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Nekdo tu kazdopadne dela neco spatne, ted je jen otazka kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Neboj...kup si jako ja ten test....nejvetsi problem jsem mel s nacuranim na ten tenkej pasek :-))) ty si curas na pasek?? A ty snad ne ? :-( ja mam pasek v kalhotech ale ze bych si na nej vykovanal potrebu to fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Neboj...kup si jako ja ten test....nejvetsi problem jsem mel s nacuranim na ten tenkej pasek :-))) ty si curas na pasek?? A ty snad ne ? :-( ja mam pasek v kalhotech ale ze bych si na nej vykovanal potrebu to fakt ne Ale s Michalem jsme mysleli ten tehotenskej :-))) Preci jsme velci kluci a na pasky si necurame :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ale s Michalem jsme mysleli ten tehotenskej :-))) Preci jsme velci kluci a na pasky si necurame :-) no kdyz to tak ctu tak u tebe clovek nevi uz jenom z duvodu ze si delas tehotenskej test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ale s Michalem jsme mysleli ten tehotenskej :-))) Preci jsme velci kluci a na pasky si necurame :-) no kdyz to tak ctu tak u tebe clovek nevi uz jenom z duvodu ze si delas tehotenskej test Trosku jsem si zaprehanel, pane rediteli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! A můžeš jí i vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.