Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:palec2:lol:palec2:

a nebo mas ty opary od šukmajstra

By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar :D;)

Jeste taky zalezi na tom,kde ten opar mas.. :smich::smich::smich:

No ja nevim kde vsude opar byva pac tim netrpim, ale ja ho mam na drzce :D

Vy ste se to neucili? :) To ja tim taky netrpim...Nastesti.. :palec2: Tak pokud ho mas na drzce,tak je to v klidu.. To je urco z blbe umyty sklenicky.. ;)

Ty voe to me nenapadlo ... buh vi co se mnou na tom pokoji delal po tom co sem ulehl :D

By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar :D;)

to se zeptej te slecny z recepce :D

Nene ta s tim urcite nema co do cineni, te sem ukazoval nase forum :D a navic to nebyl muj typ. Ale to, ze nemela pod tema satama vubec nic se mi zamlouvalo :D

A to nemela nic jen v hornich partiich nebo dokonce i na tech spodnich ? :-)

Ani dole ani nahore :D

Ji byl oasi teplo,no..Co si pamatuju,tak odpoledne byla tako sezenuta od slunicka mi pripadalo... :D

Ji byl oasi teplo,no..Co si pamatuju,tak odpoledne byla tako sezenuta od slunicka mi pripadalo... :D

Odpoledne sem ji nevidel a z vecera si ji nepamatuju :D :D :D :D

Ty voe to me nenapadlo ... buh vi co se mnou na tom pokoji delal po tom co sem ulehl :D

a je to tady! kol5

Si delas prdel, ze jo ? Snad jeste budu litovat, ze jsme tam nezustal :-)

No zeptej se ostatnich, myslim to naprosto vazne ;)

no musim ti dat za pravdu ;)

sakra...sakra...sakra... fotku nemate ? treba ji poznam :-)

Si delas prdel, ze jo ? Snad jeste budu litovat, ze jsme tam nezustal :-)

No zeptej se ostatnich, myslim to naprosto vazne ;)

no musim ti dat za pravdu ;)

sakra...sakra...sakra... fotku nemate ? treba ji poznam :-)

No ja ji urcite nemam, ale Verce sem daval adresu a ukazoval sem ji forum tak treba se sem dostavi :D a foto ti sem da :D

Jeste taky zalezi na tom,kde ten opar mas.. :smich::smich::smich:

No ja nevim kde vsude opar byva pac tim netrpim, ale ja ho mam na drzce :D

Vy ste se to neucili? :) To ja tim taky netrpim...Nastesti.. :palec2: Tak pokud ho mas na drzce,tak je to v klidu.. To je urco z blbe umyty sklenicky.. ;)

Ale vysvetluj to pritelkyni :-)))

a je to tady! kol5

:unsure:

Ja myslim, ze nekteri slyseli co sem pritulkyni rikal kdyz sem s ni mluvil po telefonu. Ze tu s nama na hotelu je skolni vylet ze "zdravky", takze pro to preci musi mit pochopeni ;)

Upraveno od MichalF

Ja myslim, ze nekteri slyseli co sem pritulkyni rikal kdyz sem s ni mluvil po telefonu. Ze tu s nama na hotelu je skolni vylet ze "zdravky", takze pro to preci musi mit pochopeni ;)

:-) Drsny... :-) jen doufam, ze se mi neco podobneho nestane na SkodaHome srazu :-) Ze budu tehotnej a rano se k tomu nikdo neprizna :-)))

:-) Drsny... :-) jen doufam, ze se mi neco podobneho nestane na SkodaHome srazu :-) Ze budu tehotnej a rano se k tomu nikdo neprizna :-)))

No tehotnej snad nejsem :D Ale to poznam az na me pride perioda ne ? Sakra ... jeste nikdy neprisla ... tzn ze uz sem asi dlouho tehotnej :D

nic ji nevystluj ne ;)

No tehotnej snad nejsem :D Ale to poznam az na me pride perioda ne ? Sakra ... jeste nikdy neprisla ... tzn ze uz sem asi dlouho tehotnej :D

Neboj...kup si jako ja ten test....nejvetsi problem jsem mel s nacuranim na ten tenkej pasek :-)))

Neboj...kup si jako ja ten test....nejvetsi problem jsem mel s nacuranim na ten tenkej pasek :-)))

ty si curas na pasek??

Bych to zkusil hned v nedeli rano, no ono to nebylo tak uplne rano kdyz ste me vzbudili, by se ten prouzek asi ztratil nebo nevim jak reaguje na LIH :D ... kazdopadne sem v nedeli vypil asi 6 litru vody nez sem vyrazil smerem domu a nebyl sem ani jednou s piskem ... kam se ta voda podela kdo vi :D

ty si curas na pasek??

A ty snad ne ? :-(

Nekdo tu kazdopadne dela neco spatne, ted je jen otazka kdo :D

ty si curas na pasek??

ja mam pasek v kalhotech ale ze bych si na nej vykovanal potrebu to fakt ne :help:

ty si curas na pasek??

ja mam pasek v kalhotech ale ze bych si na nej vykovanal potrebu to fakt ne :help:

Ale s Michalem jsme mysleli ten tehotenskej :-))) Preci jsme velci kluci a na pasky si necurame :-)

Ale s Michalem jsme mysleli ten tehotenskej :-))) Preci jsme velci kluci a na pasky si necurame :-)

no kdyz to tak ctu tak u tebe clovek nevi uz jenom z duvodu ze si delas tehotenskej test lol

no kdyz to tak ctu tak u tebe clovek nevi uz jenom z duvodu ze si delas tehotenskej test lol

Trosku jsem si zaprehanel, pane rediteli :-)

Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! :palec2:

Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! :palec2:

A můžeš jí i vyfotit :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.