KOKYN Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! A můžeš jí i vyfotit Kdyby měla opar to by byla prča!!! To by pak Michal trumfl v roli šukmajstra i Kochtíka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! A můžeš jí i vyfotit Kdyby měla opar to by byla prča!!! To by pak Michal trumfl v roli šukmajstra i Kochtíka!!! Voleee to byste me nasrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 A to sem Vam chtel rict, jeden nejmenovanej clen tohoto fora, nejvetsi spammer, ma ze vsech nejvic prispevku tady, ale nechci jmenovat , tak tadle osoba ma foto Verky a dalsi z recepce ... videl sem ukazku ... a neverte tomu ... sama fotomontaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak ze deme na to a nyni odhalime novou hvezdu vecera...ale zacatek bude volnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 4 User(s) are reading this topic (0 Guests and 1 Anonymous Users) 3 Members: MichalF, baurak, dědek Ajajaj ... uz je to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak ze deme na to a nyni odhalime novou hvezdu vecera...ale zacatek bude volnejsi Ze by presidenta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 grupen fotos octavias lamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 takhle to vypada kdyz dostane Jeneburg do ruky zapalovac...stestim bez sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 takhle to vypada kdyz dostane Jeneburg do ruky zapalovac...stestim bez sebe Lepsi nez Kochtik ... ten si veme zapalovac a de delat svitilnu do ciziho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 v hospode se decentne popijelo...nic velkyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 v hospode se decentne popijelo...nic velkyho Prasata .. fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 I kdyz cistej dzus jeste nikdy nikoho nezabil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 pak probehl presun do mistni recepce hotelu za prijemnou recepcni Verkou...uvod si vzali do svych rukou MichalF se Spidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Jeje, to je zase vymluv... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 To uz sem tam nebyl a v klidu si spinkal na pokoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 po chvilce vahani zjistli co s naplni lahvi udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Jeje, to je zase vymluv... :-) AAAAA dalsi je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Baui : ... myslim ze mas nejakej problem s PC ... vzadu na zdroji byva takovej cervenej knoflik ... precvakavas z 230V na 110 apod ... zkus s tim trosku zacvakat ... tim to spravis !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Jeje, to je zase vymluv... :-) AAAAA dalsi je tu Ty foleee, chlastat Bohemku z flasky.....no teeedaaaaa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 pak probehlo mereni...co si hosi merili zustalo jen mezi nimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ty ve jak to vidím tak si říkám, že bych zase jel lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Jeje, to je zase vymluv... :-) AAAAA dalsi je tu Ty foleee, chlastat Bohemku z flasky.....no teeedaaaaa :-) Sou to prasaci ja to rikam furt !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 pak probehlo mereni...co si hosi merili zustalo jen mezi nimi Mohl bys mi vysvetlit proc sem na kazde fotce ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.