Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! A můžeš jí i vyfotit Kdyby měla opar to by byla prča!!! To by pak Michal trumfl v roli šukmajstra i Kochtíka!!!
Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! A můžeš jí i vyfotit Kdyby měla opar to by byla prča!!! To by pak Michal trumfl v roli šukmajstra i Kochtíka!!! Voleee to byste me nasrali
Duben 19, 200718 r A to sem Vam chtel rict, jeden nejmenovanej clen tohoto fora, nejvetsi spammer, ma ze vsech nejvic prispevku tady, ale nechci jmenovat , tak tadle osoba ma foto Verky a dalsi z recepce ... videl sem ukazku ... a neverte tomu ... sama fotomontaz
Duben 19, 200718 r 4 User(s) are reading this topic (0 Guests and 1 Anonymous Users) 3 Members: MichalF, baurak, dědek Ajajaj ... uz je to tady
Duben 19, 200718 r tak ze deme na to a nyni odhalime novou hvezdu vecera...ale zacatek bude volnejsi Ze by presidenta ?
Duben 19, 200718 r tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl
Duben 19, 200718 r takhle to vypada kdyz dostane Jeneburg do ruky zapalovac...stestim bez sebe Lepsi nez Kochtik ... ten si veme zapalovac a de delat svitilnu do ciziho auta
Duben 19, 200718 r pak probehl presun do mistni recepce hotelu za prijemnou recepcni Verkou...uvod si vzali do svych rukou MichalF se Spidim
Duben 19, 200718 r tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Jeje, to je zase vymluv... :-)
Duben 19, 200718 r tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Jeje, to je zase vymluv... :-) AAAAA dalsi je tu
Duben 19, 200718 r Baui : ... myslim ze mas nejakej problem s PC ... vzadu na zdroji byva takovej cervenej knoflik ... precvakavas z 230V na 110 apod ... zkus s tim trosku zacvakat ... tim to spravis !!!
Duben 19, 200718 r tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Jeje, to je zase vymluv... :-) AAAAA dalsi je tu Ty foleee, chlastat Bohemku z flasky.....no teeedaaaaa :-)
Duben 19, 200718 r tak dalsi uz je z parkoviste pred penzionem Nekdo tam ve photoshopu doretushoval moji car ... pritom ja tam vubec nebyl Jeje, to je zase vymluv... :-) AAAAA dalsi je tu Ty foleee, chlastat Bohemku z flasky.....no teeedaaaaa :-) Sou to prasaci ja to rikam furt !!!
Duben 19, 200718 r pak probehlo mereni...co si hosi merili zustalo jen mezi nimi Mohl bys mi vysvetlit proc sem na kazde fotce ???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.