Duben 19, 200718 r By me zajimalo s kym sem tam co mel, ze se mi snad po druhy v zivote udelal opar to se zeptej te slecny z recepce Já tam zajedu pro jistotu tu slečnu omrknout aby bylo jasno!!! A můžeš jí i vyfotit Kdyby měla opar to by byla prča!!! To by pak Michal trumfl v roli šukmajstra i Kochtíka!!! Voleee to byste me nasrali Tak tomu věřím!!!
Duben 19, 200718 r pak prislo dalsi kolo ale to uz si nechal Michal pro sebe je to pašák...ale je pravdou ze mel ze zacatku problemy
Duben 19, 200718 r Hej ty z toho vyberu beres jen fotky kde sem ja, to se mi nelibi, diskriminace !!!
Duben 19, 200718 r po chvilce ovsem prokazal ze je to statny pijak a jal se podivat na dno lahve ses kabrnak michale
Duben 19, 200718 r po chvilce ovsem prokazal ze je to statny pijak a jal se podivat na dno lahve ses kabrnak michale Verime Ti...ses pasak...ty to zvladnes :-) ....je krasny, jak si vzdycky nekdo na nekoho zasedne :-))) ...
Duben 19, 200718 r Hmnmmmm ... uz radsi nic nerikam ... difny ... ale si frajer takovou fusku ve photoshopu !!!
Duben 19, 200718 r po chvilce ovsem prokazal ze je to statny pijak a jal se podivat na dno lahve ses kabrnak michale Verime Ti...ses pasak...ty to zvladnes :-) ....je krasny, jak si vzdycky nekdo na nekoho zasedne :-))) ... Jojo sem rad, ze si toho nekdo vsimnul !!!
Duben 19, 200718 r to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.