Duben 19, 200718 r na teto fotce si prosim hlavne povsimnete nejmenovaneho cleva v rohu...kdo by ho nemohl najit ma na sobe modre triko...trochen drinken
Duben 19, 200718 r na teto fotce si prosim hlavne povsimnete nejmenovaneho cleva v rohu...kdo by ho nemohl najit ma na sobe modre triko...trochen drinken Jako Spiiidak !!!
Duben 19, 200718 r na teto fotce si prosim hlavne povsimnete nejmenovaneho cleva v rohu...kdo by ho nemohl najit ma na sobe modre triko...trochen drinken Ma oci v sloup, jak kdyby se modlil, at uz mu neni tak blbe a slibuje, ze uz nebude nikdy pit :-)
Duben 19, 200718 r Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Upraveno Duben 19, 200718 r od MichalF
Duben 19, 200718 r Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-)
Duben 19, 200718 r Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) No to kazdopadne ... ale nevim kdyz mohla celou noc spat a ne poslouchat : Ja Vam rozumim mate tu bandu vozralu, ja byt na tvojem miste tak bych byl taky nasranej, ale mamka delala na hotelu, takze .... :D
Duben 19, 200718 r Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) No to kazdopadne ... ale nevim kdyz mohla celou noc spat a ne poslouchat : Ja Vam rozumim mate tu bandu vozralu, ja byt na tvojem miste tak bych byl taky nasranej, ale mamka delala na hotelu, takze .... :D :) :) No dokazu si to zive predstavit :-)))
Duben 19, 200718 r Fotka od fotky je to lepší a lepší!!! Jeste ze uz je konec !!! Velká škoda tak nadějně se to rozjelo!!!
Duben 19, 200718 r Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) No to kazdopadne ... ale nevim kdyz mohla celou noc spat a ne poslouchat : Ja Vam rozumim mate tu bandu vozralu, ja byt na tvojem miste tak bych byl taky nasranej, ale mamka delala na hotelu, takze .... :D :) :) No dokazu si to zive predstavit :-))) Nedokazes
Duben 19, 200718 r Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) No to kazdopadne ... ale nevim kdyz mohla celou noc spat a ne poslouchat : Ja Vam rozumim mate tu bandu vozralu, ja byt na tvojem miste tak bych byl taky nasranej, ale mamka delala na hotelu, takze .... :D :) :) No dokazu si to zive predstavit :-))) Nedokazes Si to stacilo jen precist, dat si k tomu ovíněnej dialekt a musel jsem se vazne tlemit :-)
Duben 19, 200718 r Tak to zopákneme na skodahome srazu!!! Zdar...nezajedem na kafe ? Psal jsem Ti SZ Upraveno Duben 19, 200718 r od acter
Duben 19, 200718 r Tak to zopákneme na skodahome srazu!!! Zdar...nezajedem na kafe ? Psal jsem Ti SZ Nemůžu jsem u přítelkyně a už musím asi končit (sakra ale šel bych!!!)
Duben 19, 200718 r Tak to zopákneme na skodahome srazu!!! Zdar...nezajedem na kafe ? Psal jsem Ti SZ Nemůžu jsem u přítelkyně a už musím asi končit (sakra ale šel bych!!!) OK, nekdy jindy...
Duben 19, 200718 r to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-) Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého???
Duben 19, 200718 r to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-) Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Nebo taky 3x a DOST ! :-)
Duben 19, 200718 r to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-) Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Do třetice všeho DOBRÉHO??
Duben 19, 200718 r to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-) Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Do třetice všeho DOBRÉHO?? ten ti dava co?
Duben 19, 200718 r Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Do třetice všeho DOBRÉHO?? ten ti dava co? no jo asi potřebuje nějakou megeru...
Duben 19, 200718 r Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého???Do třetice všeho DOBRÉHO?? ten ti dava co? no jo asi potřebuje nějakou megeru... Dej mu kolenem ... vis kam
Duben 19, 200718 r zdar ty kravo ja se tlemim jak maly dite tady jinak jiriku co to nacvicujes na ty posledni fotce se spidakem v rohu? nastesti sem tentokrate unikl hledacku kamer s nejakymi silenymi xichty
Duben 19, 200718 r nastesti sem tentokrate unikl hledacku kamer s nejakymi silenymi xichty To sem si do dnesniho vecera myslel taky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.