baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 na teto fotce si prosim hlavne povsimnete nejmenovaneho cleva v rohu...kdo by ho nemohl najit ma na sobe modre triko...trochen drinken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 na teto fotce si prosim hlavne povsimnete nejmenovaneho cleva v rohu...kdo by ho nemohl najit ma na sobe modre triko...trochen drinken Jako Spiiidak !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 na teto fotce si prosim hlavne povsimnete nejmenovaneho cleva v rohu...kdo by ho nemohl najit ma na sobe modre triko...trochen drinken Ma oci v sloup, jak kdyby se modlil, at uz mu neni tak blbe a slibuje, ze uz nebude nikdy pit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Editováno: 19. Duben 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Fotka od fotky je to lepší a lepší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Fotka od fotky je to lepší a lepší!!! Jeste ze uz je konec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) No to kazdopadne ... ale nevim kdyz mohla celou noc spat a ne poslouchat : Ja Vam rozumim mate tu bandu vozralu, ja byt na tvojem miste tak bych byl taky nasranej, ale mamka delala na hotelu, takze .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) No to kazdopadne ... ale nevim kdyz mohla celou noc spat a ne poslouchat : Ja Vam rozumim mate tu bandu vozralu, ja byt na tvojem miste tak bych byl taky nasranej, ale mamka delala na hotelu, takze .... :D :) :) No dokazu si to zive predstavit :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Fotka od fotky je to lepší a lepší!!! Jeste ze uz je konec !!! Velká škoda tak nadějně se to rozjelo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) No to kazdopadne ... ale nevim kdyz mohla celou noc spat a ne poslouchat : Ja Vam rozumim mate tu bandu vozralu, ja byt na tvojem miste tak bych byl taky nasranej, ale mamka delala na hotelu, takze .... :D :) :) No dokazu si to zive predstavit :-))) Nedokazes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Trosicku se divim, ze nas Verka neposlala do ..... Tak konecne tam mela mlady bejcky a ne nejaky stary klauni :-) No to kazdopadne ... ale nevim kdyz mohla celou noc spat a ne poslouchat : Ja Vam rozumim mate tu bandu vozralu, ja byt na tvojem miste tak bych byl taky nasranej, ale mamka delala na hotelu, takze .... :D :) :) No dokazu si to zive predstavit :-))) Nedokazes Si to stacilo jen precist, dat si k tomu ovíněnej dialekt a musel jsem se vazne tlemit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak to zopákneme na skodahome srazu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) Tak to zopákneme na skodahome srazu!!! Zdar...nezajedem na kafe ? Psal jsem Ti SZ Editováno: 19. Duben 2007, autor: acter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak to zopákneme na skodahome srazu!!! Zdar...nezajedem na kafe ? Psal jsem Ti SZ Nemůžu jsem u přítelkyně a už musím asi končit (sakra ale šel bych!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak to zopákneme na skodahome srazu!!! Zdar...nezajedem na kafe ? Psal jsem Ti SZ Nemůžu jsem u přítelkyně a už musím asi končit (sakra ale šel bych!!!) OK, nekdy jindy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-) Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-) Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Nebo taky 3x a DOST ! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-) Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Do třetice všeho DOBRÉHO?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to je jeho milenka Ja jsem nemyslel OII co mu stala venku, ja myslel tu slecnu/pani na fotce :-) Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Do třetice všeho DOBRÉHO?? ten ti dava co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého??? Do třetice všeho DOBRÉHO?? ten ti dava co? no jo asi potřebuje nějakou megeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého???Do třetice všeho DOBRÉHO?? ten ti dava co? no jo asi potřebuje nějakou megeru... Dej mu kolenem ... vis kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Cau Vitto ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 zdar ty kravo ja se tlemim jak maly dite tady jinak jiriku co to nacvicujes na ty posledni fotce se spidakem v rohu? nastesti sem tentokrate unikl hledacku kamer s nejakymi silenymi xichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nastesti sem tentokrate unikl hledacku kamer s nejakymi silenymi xichty To sem si do dnesniho vecera myslel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.