Duben 15, 200718 r a kde sou fotky Petane ve foťáku, mám doma net na ..., dám je zítra z práce . Jinak škoda,že jsme včera nepokecali :-(
Duben 15, 200718 r kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci ja bych tomu jeste dodal ton jakym to z nej lezlo "ta-dy ni---kdo ne----ni" ....no vono cernej rybiz se sampanskym dohromady pijou jen ty nejvetsi sukmajstri
Duben 15, 200718 r a intimni chvilku Michala a Verky ani popisovat nebudu protoze to jsem se rezal smichy :smich:
Duben 15, 200718 r kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci ja bych tomu jeste dodal ton jakym to z nej lezlo "ta-dy ni---kdo ne----ni" ....no vono cernej rybiz se sampanskym dohromady pijou jen ty nejvetsi sukmajstri tak vis,jak mi bylo zle? Mne se uz tocila hlava i s otevrenejma ocima to uz je fakt hodne husty
Duben 15, 200718 r Autor kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci a z toho následně pramení problémy v píchání tý jo teda škoda, že jsem usel domu to musel bejt hukot
Duben 15, 200718 r a intimni chvilku Michala a Verky ani popisovat nebudu protoze to jsem se rezal smichy :smich: U toho sem asi nebyl
Duben 15, 200718 r kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci ja bych tomu jeste dodal ton jakym to z nej lezlo "ta-dy ni---kdo ne----ni" ....no vono cernej rybiz se sampanskym dohromady pijou jen ty nejvetsi sukmajstri tak vis,jak mi bylo zle? Mne se uz tocila hlava i s otevrenejma ocima to uz je fakt hodne husty no bylo na tobe videt ze se asi nevynes tomuto ale nedivim se ti dobrej vykon jen doufam ze Vojta vytahne ty fotky ja te fotil s obouhma flaskama
Duben 15, 200718 r kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci a z toho následně pramení problémy v píchání tý jo teda škoda, že jsem usel domu to musel bejt hukot hotova legie zkazy
Duben 15, 200718 r Nazdar chlapci ... Takže opět super akce a jak už zde někdo naznačil asi zatím nejlepší, jelikož "afterparty" na recepci se slečnou, která nemá pod kratkými šatičkami nejspíš nic, se jen tak nevidí ....
Duben 15, 200718 r Vsechny Kochti fotky jsou na Klubovem FTP,lec zmenceny do velikosti 800x600,kdyz budete chtit nejakou v puvodni velikosti,tak mi napiste
Duben 15, 200718 r Autor Jéé a já makal....Jen tichounce závidím...... nekecé ty lumpe si byl určo ve Lhotě
Duben 15, 200718 r uz tlacim fota na stranky, dam sem vbedet pouziju i ty vase a nahazim je tam...diiiiikes
Duben 15, 200718 r - dancing garny - kocht mel 3 vecere, pry dietka - night show - kochtovo vystoupnei -. no comment snad radsi - slezina na funfzehnu - epesni cyklista opravdu podle dnesni mody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.