Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" :smich::smich:

jasnej dukaz že je problem v komunikaci

ja bych tomu jeste dodal ton jakym to z nej lezlo "ta-dy ni---kdo ne----ni" :smich: ....no vono cernej rybiz se sampanskym dohromady pijou jen ty nejvetsi sukmajstri :smich:

Vloženo
kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" :smich::smich:

ja bych tomu jeste dodal ton jakym to z nej lezlo "ta-dy ni---kdo ne----ni" :smich: ....no vono cernej rybiz se sampanskym dohromady pijou jen ty nejvetsi sukmajstri :smich:

tak vis,jak mi bylo zle? Mne se uz tocila hlava i s otevrenejma ocima to uz je fakt hodne husty

Vloženo

a z toho následně pramení problémy v píchání :smich::smich::smich:

tý jo teda škoda, že jsem usel domu to musel bejt hukot lollollollol

Vloženo

tak vis,jak mi bylo zle? Mne se uz tocila hlava i s otevrenejma ocima to uz je fakt hodne husty

no bylo na tobe videt ze se asi nevynes tomuto :ble ale nedivim se ti dobrej vykon jen doufam ze Vojta vytahne ty fotky ja te fotil s obouhma flaskama :D

Vloženo

a z toho následně pramení problémy v píchání :smich::smich::smich:

tý jo teda škoda, že jsem usel domu to musel bejt hukot lollollollol

hotova legie zkazy :smich:

Vloženo

Nazdar chlapci ...

Takže opět super akce a jak už zde někdo naznačil asi zatím nejlepší, jelikož "afterparty" na recepci se slečnou, která nemá pod kratkými šatičkami nejspíš nic, se jen tak nevidí .... lollollol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...