Petr81 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 a kde sou fotky Petane ve foťáku, mám doma net na ..., dám je zítra z práce . Jinak škoda,že jsme včera nepokecali :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Lec ne vsechny jsou verejne publikovatelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci ja bych tomu jeste dodal ton jakym to z nej lezlo "ta-dy ni---kdo ne----ni" ....no vono cernej rybiz se sampanskym dohromady pijou jen ty nejvetsi sukmajstri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 a intimni chvilku Michala a Verky ani popisovat nebudu protoze to jsem se rezal smichy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci ja bych tomu jeste dodal ton jakym to z nej lezlo "ta-dy ni---kdo ne----ni" ....no vono cernej rybiz se sampanskym dohromady pijou jen ty nejvetsi sukmajstri tak vis,jak mi bylo zle? Mne se uz tocila hlava i s otevrenejma ocima to uz je fakt hodne husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci a z toho následně pramení problémy v píchání tý jo teda škoda, že jsem usel domu to musel bejt hukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 a intimni chvilku Michala a Verky ani popisovat nebudu protoze to jsem se rezal smichy :smich: U toho sem asi nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci ja bych tomu jeste dodal ton jakym to z nej lezlo "ta-dy ni---kdo ne----ni" ....no vono cernej rybiz se sampanskym dohromady pijou jen ty nejvetsi sukmajstri tak vis,jak mi bylo zle? Mne se uz tocila hlava i s otevrenejma ocima to uz je fakt hodne husty no bylo na tobe videt ze se asi nevynes tomuto ale nedivim se ti dobrej vykon jen doufam ze Vojta vytahne ty fotky ja te fotil s obouhma flaskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 kochtaka zavrenyho na hajzlu se ptam "Ses tam" a kochtak " ano, ale tady nikdo neni" jasnej dukaz že je problem v komunikaci a z toho následně pramení problémy v píchání tý jo teda škoda, že jsem usel domu to musel bejt hukot hotova legie zkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 A co sestavicky Kazda s jinym dzusikem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 a tech finskej na konci bylo strasne mooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Znovu opakuji,ze jsem nezvracel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Znovu opakuji,ze jsem nezvracel Nemel voloviny a sázej sem ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Nazdar chlapci ... Takže opět super akce a jak už zde někdo naznačil asi zatím nejlepší, jelikož "afterparty" na recepci se slečnou, která nemá pod kratkými šatičkami nejspíš nic, se jen tak nevidí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Vsechny Kochti fotky jsou na Klubovem FTP,lec zmenceny do velikosti 800x600,kdyz budete chtit nejakou v puvodni velikosti,tak mi napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Jéé a já makal....Jen tichounce závidím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 pozdvizeni na navsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Jéé a já makal....Jen tichounce závidím...... nekecé ty lumpe si byl určo ve Lhotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 uz tlacim fota na stranky, dam sem vbedet pouziju i ty vase a nahazim je tam...diiiiikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Kdo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ty vole co je to za klauni ten s tim psem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 - dancing garny - kocht mel 3 vecere, pry dietka - night show - kochtovo vystoupnei -. no comment snad radsi - slezina na funfzehnu - epesni cyklista opravdu podle dnesni mody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Podle čtení, super zábava. Škoda, že jsem nemohl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.