Petr81 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Kochtík a jeho univerzální pivní držák - prý to umí i fotit Koupíme zbytek té Finlandie za 400? NE Tak jí radši za 600 propanákovali Editováno: 16. Duben 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Tomuhle pánovi se to zřejmě také líbilo Editováno: 16. Duben 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Tomuhle pánovi se to zřejmě také líbilo Se to možná časem naučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) tak to bylo vše Editováno: 16. Duben 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Tomuhle pánovi se to zřejmě také líbilo Se to možná časem naučím Ty to teda mastíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ty to teda mastíš... Hm, nějak mi to tu blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zdarek panackove! Taky musim pochvalit akcicku,byla FAKT vydarena.. Ja sice nevydrzel se silnym jadrem a slecnou recepci,ale to neznamena,ze bych o vas v noci nevedel.. JO a jinak Kochtiku,co lavicka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak to bylo vše Ta druah fotecka mi rika, ze to asi zrovinka probihali ty vodecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak to bylo vše Ta druah fotecka mi rika, ze to asi zrovinka probihali ty vodecky Jj, popis je pár postů nad tím, nějak to neumím sem dát pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zdarek panackove! Taky musim pochvalit akcicku,byla FAKT vydarena.. Ja sice nevydrzel se silnym jadrem a slecnou recepci,ale to neznamena,ze bych o vas v noci nevedel.. JO a jinak Kochtiku,co lavicka? ja cekal kdo s tim prijde bohuzel sem odjel rano tak nevim jak to s ni dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 uz jsem se chtel vcera na tu lavicku zeptat...kazdopadne si ji ten hnup odvezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Už je někde na Kladně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 no po tom jak mu bylo bych se ani nedivil kdyby zapomnel ze ji ma v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 uz jsem se chtel vcera na tu lavicku zeptat...kazdopadne si ji ten hnup odvezl To jo,jeli sme s Tomem,Bauim,Kochtikem a zastavili pred prahou na Shellce a kecali..A s cim Kochtik neprisel..."Ty vole,kdyz tady tak kecame,tak si ktomu muzeme sednout"... Otevrel kufr a co myslite....Mel ji tam..... Rikal neco,ze si ji da na chalupu...Nebo ze ji na pristi besidce vrati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 no po tom jak mu bylo bych se ani nedivil kdyby zapomnel ze ji ma v aute Jo to jo a kdyz sme odjizdeli,tak ze prej pojede s nama at pockame..My ze ne,ze on nez se vykeca....Tak sme sli a jeste se chvilku zasekli na parkovisti a najednou Kochtik pribehl,ze teda jede s nama,ze sme na nej mohli pockat ofiko...Skocil do auta a jeli sme... Jel za mnou a ja cumim do zrcatka a na jeho narazniku vidim... KOCHT... Tak sme mu na prvni zastavce u pumpy dali hadanku,co je divnyho na jeho aute,vid Jiriku? Chvilku mu to trvalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jo to jo a kdyz sme odjizdeli,tak ze prej pojede s nama at pockame..My ze ne,ze on nez se vykeca....Tak sme sli a jeste se chvilku zasekli na parkovisti a najednou Kochtik pribehl,ze teda jede s nama,ze sme na nej mohli pockat ofiko...Skocil do auta a jeli sme...Jel za mnou a ja cumim do zrcatka a na jeho narazniku vidim... KOCHT... Tak sme mu na prvni zastavce u pumpy dali hadanku,co je divnyho na jeho aute,vid Jiriku? Chvilku mu to trvalo... jj prej kochte co je na tom aute divnyho...a on no je spinavy a co je divnyho na to predku tak nejdriv rikal ze je taky spinavej a po nejaky dobe mu doteklo ze tam nema znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Až se slečna recepční podívá na fórum tak možná najdou svůj majetek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jeste ze nikoho (teda doufam) nepotkali chlupaty a nedavali dejchnout, myslim ze v pripade kochtika by ta trubicka zezelenala jen by se na ni podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jeste ze nikoho (teda doufam) nepotkali chlupaty a nedavali dejchnout, myslim ze v pripade kochtika by ta trubicka zezelenala jen by se na ni podival ja uz jsem byl OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jeste ze nikoho (teda doufam) nepotkali chlupaty a nedavali dejchnout, myslim ze v pripade kochtika by ta trubicka zezelenala jen by se na ni podival Jj to je mozny..Tak proto vykrikoval kdyz sme odjizdeli: "Chlapi,pojedem v klidku,jo?Tak 110-120.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No koukam, ze pulnocni odjezd byla dobra volba :-))) To by zase byla po Zdare ostuda ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jeste ze nikoho (teda doufam) nepotkali chlupaty a nedavali dejchnout, myslim ze v pripade kochtika by ta trubicka zezelenala jen by se na ni podival Jj to je mozny..Tak proto vykrikoval kdyz sme odjizdeli: "Chlapi,pojedem v klidku,jo?Tak 110-120.." To je jasny,zadny kvalty . Kor ty s tou tvoji spotrebu by jsi to mel chapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jeste ze nikoho (teda doufam) nepotkali chlupaty a nedavali dejchnout, myslim ze v pripade kochtika by ta trubicka zezelenala jen by se na ni podival Jj to je mozny..Tak proto vykrikoval kdyz sme odjizdeli: "Chlapi,pojedem v klidku,jo?Tak 110-120.." To je jasny,zadny kvalty . Kor ty s tou tvoji spotrebu by jsi to mel chapat Jo to abych se to zacal ucit.. Chapat bych to mel,ale kdyz me to nejak neda covece..To bylo fakt po dlouhy dobe,co jsem jel po dalnici takhle v klidu..A kdybychom si nedali tu malinkou "spotrebuzvedajici" vlozku,tak bych to asi nezvlad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jo to abych se to zacal ucit.. Chapat bych to mel,ale kdyz me to nejak neda covece..To bylo fakt po dlouhy dobe,co jsem jel po dalnici takhle v klidu..A kdybychom si nedali tu malinkou "spotrebuzvedajici" vlozku,tak bych to asi nezvlad.. no koukal jsem co jsem z toho vymackal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jo to abych se to zacal ucit.. Chapat bych to mel,ale kdyz me to nejak neda covece..To bylo fakt po dlouhy dobe,co jsem jel po dalnici takhle v klidu..A kdybychom si nedali tu malinkou "spotrebuzvedajici" vlozku,tak bych to asi nezvlad.. no koukal jsem co jsem z toho vymackal Kolik ze si to vlastne dal?Si rikal neco kolem 220,ne?Nebo tak nejak,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.