kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Kuci hodte fotky na FTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja je dal na OC musime zvednout navstevnost taxi je postahujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 no to sem rad ze sme tolik lidi nalakali, aspon priste naplnime hotel letos to bylo opravdu super...pristi bude bud jeste jedna v lete...ale to bude tezky ale spis to nechame zase na prosinec uz jsem desne moc premyslel ted jak jsem cetl jak jste si planovaly kdy kde budete,ale neslo to je teda pravda ze bych radsi kdyz bude teplo ale i zime to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 a co třeba září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) zari by se me asi taky libilo Editováno: 16. Duben 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Taky by se mi zari libilo :-) Jen to dat na jinej termin nez kdyz tu budou anglani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jééétak přijedou taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jezdite jako prasata !!!EDIT : Ja jel domu pres hradec a s lehkym prekracovanim rychlostnich limitu jsem jel za 5,9l/100km ;-) Paradicka To se ti zda.. To byla jen takova kratka "fofrvlozka"... Jinak jsme jeli celou dobu 120,jak si Kochtik pral... Tak to ses dobrej..Ja nevim,ale me se tohle asi nikdy nepovede.. Ja bych to jel tak za 8,3L kdyby to slo dobre..Teda svym tempem.. No ja mam normalne taky pres 8 litriku na 100km, ale todle nebyla dalnice takze rychlost okolo 100km/h a pohodickova jizda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Kuci hodte fotky na FTP Sou tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu Jojo klasika, nejdriv se hlasi milion lidi a nakonec skutek utek !!! Kazdopadne jeste jednou SUPER akcicka Mazu spat a snizovat deficit naspanych hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 kuci dik dik zase jsem poznal par dalsich dobrejch lidi akce super dikyyyyyyyyyyy :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu Jojo klasika, nejdriv se hlasi milion lidi a nakonec skutek utek !!! Kazdopadne jeste jednou SUPER akcicka Mazu spat a snizovat deficit naspanych hodin dulezity ze si to umime udelat pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 dulezity ze si to umime udelat pekny a nekteri pekne udelat vidte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 na prosinec??To abych si koupi čtyřkolku :D ..X3ku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu Jojo klasika, nejdriv se hlasi milion lidi a nakonec skutek utek !!! Kazdopadne jeste jednou SUPER akcicka Mazu spat a snizovat deficit naspanych hodin dulezity ze si to umime udelat pekny Ja bych rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Takže moje foto-zde v Brně na OMV čekačka na Zbyňu a jeho Mazdu a přivítání s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Kuci hodte fotky na FTP Sou tam Ty vole,co jsi to tam dal za klauni? Tohle je sraz OC? To je jak na prochazce po hrazi s buchtou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Moc jsem nefotil.Tady moje paní a taky vedle na sedačce-jak mě rozptylovala ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 :o :o :o Ty ve dej to pryc,nebo mi praskne guma u trenek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No a tady je Vašova paní a foto hned po příjezdu,ještě než dorazila Pražská a okolní sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 :o :o :o Ty ve dej to pryc,nebo mi praskne guma u trenek... To je vůůůůůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu Moje řeč!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Moc jsem nefotil.Tady moje paní a taky vedle na sedačce-jak mě rozptylovala ;) :aggressive: no počkej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.