Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kuci hodte fotky na FTP

ja je dal na OC :) musime zvednout navstevnost :) taxi je postahujte :)

no to sem rad ze sme tolik lidi nalakali, aspon priste naplnime hotel :D

letos to bylo opravdu super...pristi bude bud jeste jedna v lete...ale to bude tezky

ale spis to nechame zase na prosinec :)

uz jsem desne moc premyslel ted jak jsem cetl jak jste si planovaly kdy kde budete,ale neslo to

je teda pravda ze bych radsi kdyz bude teplo ale i zime to pujde :)

• Autor

a co třeba září ;)

zari by se me asi taky libilo

Upraveno od zdsamct

Taky by se mi zari libilo :-) Jen to dat na jinej termin nez kdyz tu budou anglani ;)

• Autor

jééétak přijedou taky ;) ne

Jezdite jako prasata !!!

EDIT : Ja jel domu pres hradec a s lehkym prekracovanim rychlostnich limitu jsem jel za 5,9l/100km ;-) Paradicka :D

To se ti zda.. To byla jen takova kratka "fofrvlozka"... :) Jinak jsme jeli celou dobu 120,jak si Kochtik pral...

Tak to ses dobrej..Ja nevim,ale me se tohle asi nikdy nepovede.. :( Ja bych to jel tak za 8,3L kdyby to slo dobre..Teda svym tempem..

No ja mam normalne taky pres 8 litriku na 100km, ale todle nebyla dalnice takze rychlost okolo 100km/h a pohodickova jizda :D

Kuci hodte fotky na FTP

Sou tam ;)

ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu

ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu

Jojo klasika, nejdriv se hlasi milion lidi a nakonec skutek utek !!! Kazdopadne jeste jednou SUPER akcicka :D Mazu spat a snizovat deficit naspanych hodin :D

kuci dik dik zase jsem poznal par dalsich dobrejch lidi akce super dikyyyyyyyyyyy :worthy :worthy :worthy

Jojo klasika, nejdriv se hlasi milion lidi a nakonec skutek utek !!! Kazdopadne jeste jednou SUPER akcicka :D Mazu spat a snizovat deficit naspanych hodin :D

dulezity ze si to umime udelat pekny lollol

a nekteri pekne udelat :prc: vidte :D

na prosinec??To abych si koupi čtyřkolku :D :D

..X3ku ? ;)

Ja bych rekl lol

Takže moje foto-zde v Brně na OMV čekačka na Zbyňu a jeho Mazdu a přivítání s ním

post-128-1176755359_thumb.jpg

post-128-1176755451_thumb.jpg

Kuci hodte fotky na FTP

Sou tam ;)

Ty vole,co jsi to tam dal za klauni? Tohle je sraz OC? To je jak na prochazce po hrazi s buchtou

Moc jsem nefotil.Tady moje paní a taky vedle na sedačce-jak mě rozptylovala ;) ;)

post-128-1176755618_thumb.jpg

post-128-1176755638_thumb.jpg

:o :o :o :o :o :o :o Ty ve dej to pryc,nebo mi praskne guma u trenek...

No a tady je Vašova paní a foto hned po příjezdu,ještě než dorazila Pražská a okolní sekce :)

post-128-1176755731_thumb.jpg

post-128-1176755756_thumb.jpg

:o :o :o :o :o :o :o Ty ve dej to pryc,nebo mi praskne guma u trenek...

To je vůůůůůl lollollol

:D :D :D

Moje řeč!!! :palec2:

Moc jsem nefotil.Tady moje paní a taky vedle na sedačce-jak mě rozptylovala ;) ;)

:aggressive: :aggressive: no počkej!!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.