Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kuci hodte fotky na FTP

ja je dal na OC :) musime zvednout navstevnost :) taxi je postahujte :)

no to sem rad ze sme tolik lidi nalakali, aspon priste naplnime hotel :D

letos to bylo opravdu super...pristi bude bud jeste jedna v lete...ale to bude tezky

ale spis to nechame zase na prosinec :)

uz jsem desne moc premyslel ted jak jsem cetl jak jste si planovaly kdy kde budete,ale neslo to

je teda pravda ze bych radsi kdyz bude teplo ale i zime to pujde :)

• Autor

a co třeba září ;)

zari by se me asi taky libilo

Upraveno od zdsamct

Taky by se mi zari libilo :-) Jen to dat na jinej termin nez kdyz tu budou anglani ;)

• Autor

jééétak přijedou taky ;) ne

Jezdite jako prasata !!!

EDIT : Ja jel domu pres hradec a s lehkym prekracovanim rychlostnich limitu jsem jel za 5,9l/100km ;-) Paradicka :D

To se ti zda.. To byla jen takova kratka "fofrvlozka"... :) Jinak jsme jeli celou dobu 120,jak si Kochtik pral...

Tak to ses dobrej..Ja nevim,ale me se tohle asi nikdy nepovede.. :( Ja bych to jel tak za 8,3L kdyby to slo dobre..Teda svym tempem..

No ja mam normalne taky pres 8 litriku na 100km, ale todle nebyla dalnice takze rychlost okolo 100km/h a pohodickova jizda :D

Kuci hodte fotky na FTP

Sou tam ;)

ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu

ja to rikam porad ze kdo nejede dela blbost a pak vsichni rikaj jak udelali chybu

Jojo klasika, nejdriv se hlasi milion lidi a nakonec skutek utek !!! Kazdopadne jeste jednou SUPER akcicka :D Mazu spat a snizovat deficit naspanych hodin :D

kuci dik dik zase jsem poznal par dalsich dobrejch lidi akce super dikyyyyyyyyyyy :worthy :worthy :worthy

Jojo klasika, nejdriv se hlasi milion lidi a nakonec skutek utek !!! Kazdopadne jeste jednou SUPER akcicka :D Mazu spat a snizovat deficit naspanych hodin :D

dulezity ze si to umime udelat pekny lollol

a nekteri pekne udelat :prc: vidte :D

na prosinec??To abych si koupi čtyřkolku :D :D

..X3ku ? ;)

Ja bych rekl lol

Takže moje foto-zde v Brně na OMV čekačka na Zbyňu a jeho Mazdu a přivítání s ním

post-128-1176755359_thumb.jpg

post-128-1176755451_thumb.jpg

Kuci hodte fotky na FTP

Sou tam ;)

Ty vole,co jsi to tam dal za klauni? Tohle je sraz OC? To je jak na prochazce po hrazi s buchtou

Moc jsem nefotil.Tady moje paní a taky vedle na sedačce-jak mě rozptylovala ;) ;)

post-128-1176755618_thumb.jpg

post-128-1176755638_thumb.jpg

:o :o :o :o :o :o :o Ty ve dej to pryc,nebo mi praskne guma u trenek...

No a tady je Vašova paní a foto hned po příjezdu,ještě než dorazila Pražská a okolní sekce :)

post-128-1176755731_thumb.jpg

post-128-1176755756_thumb.jpg

:o :o :o :o :o :o :o Ty ve dej to pryc,nebo mi praskne guma u trenek...

To je vůůůůůl lollollol

:D :D :D

Moje řeč!!! :palec2:

Moc jsem nefotil.Tady moje paní a taky vedle na sedačce-jak mě rozptylovala ;) ;)

:aggressive: :aggressive: no počkej!!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.