burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) takze to co mam ja ma noc moc brzdy?a v cem?kvalite?nebo poruchovosti ci spatny brzdny ucinek? Editováno: 27. Únor 2009, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Hlavni je dobre je zajet. Tyto brzdy se castecne zavzdusnuji. Ale je to kus od kusu. Vesmes ale reklamace uznavaji. Ono se nedaji srovnavat brzdy za 2tis. a brzdy za 5tis. Je to proste zaklad v nabídce brzd. Je to same jak fabia junior. Taky se od ni nedaji ocekavat zazraky, svuj ucel splni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 no otom zavzdusneni jsem slysel...co to ma za pricinu ze se zavzdusnia jak to poznam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Heh jak se tak divam tak prezkakujem z octavia sekce pricniky na fabii sekci biker. Pozna se to podobne jak u auta. Proste páka je houbovita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 deko: taky koukam ze pekne skaceme a cim je to zpusoibeny ze se zavzdusni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Nenech se rozhodit, ja loni kupoval toto CUBE ACID a taky jsem si vyslechl spoustu kritiky, ale ja sem s nim spokojen Vsak uvidis sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 snad nebudu mit s kolem problem no... casem sem napisu jak jsem spokojen po ujeti xx KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 MichalF: mne sa zda ze ludia nadavaju na znacky kvoli nejakej averzii a pritom ani s tym skusenosti nemaju. sam som pocuval aky je author zly a neviem co, musim povedat ze 15tkm som na nom najazdil bez problemov a stale je bez problemov. teraz si uz author bike nekupim ale iba s jedneho dovodu, ze sa mi po designovej stranke nepaci, ale co sa tyka funkcnosti nemozem povedat ani pol slova, jasne ze teraz nezacnem nadavat na author, preco by som mal, ked sa clovek rozhodne zmenit znacku tak je to jeho vec a rozhodnutie. p.s.: keby si vedel co teraz pocuvam aky je superior na hovno a neviem co a za tie prachy co by som mohol mat a dokonca aj naskladat, tak som skusal kombinoval, hladal aj po inych znackach a bohuzial nenasiel v tej cene porovnatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Hehe. Ono se neda treba zavrhovat jen jedna znacka. Více znacek rámu se vari ve stejne fabrice. Superior nejsou spatne ramy, ale ty jejich komplety nemam moc rad. Maji smlouvu s manitou, tak je na sve kola cpou vsude. Jen na nizsi modely davaji jeste marzosky. Kdyby sis dal jen ram, tak ti vsude budou psat zes udelal dobre. Vem si treba mavic crossride. Vsude na ne nadavaji, ale vesmes ti kteri je nikdy nevozili. Takze ja proste nehodnotim kola, ramy a celkove vse na cem jsem nikdy nejel. Vem si proc je ta Reba tak rozsirena. Uz mi treba vadi, ze je vsude. Ale za ty prachy nic lepsiho nekoupis. Editováno: 1. Březen 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 deko: prave ze neviem ci by niekto pochvalil ram superiora, napr. ja by som vidlicu fox nechcel, nahradne diely a servis nie je tak dostupny ako napr. na rebu alebo R7. mne napr. vyhovuje na tom biku celkom osadenie a celkovo zladenie celku posobi tak dravo, ani nikto nemoze povedat ze by bolo na nom vylozene nieco zle alebo podobne. co sa tyka osadenia tak myslim ze sram x9 a x0 je lepsie ako shimano, kolesa fulcrum red metal 5 o nieco lepsie ako cross ride, brzdy hayes stroker trail porovnatelne s xt. vidlica R7 obdoba reba..........atd takze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 hosi ahoj! chci se optat asi v lete na tyden vypadnu na kolo,chci s pritelkou nekde po CR spise cechy, moravu zname ale nebranim se ji... spise kde je pekna priroda a da se jezdit na kole,zadnej extrem ale se silenym klesanim ci stoupanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Oblast Ceská Kanada. V poho 100km za den a bez namahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ta ceska kanada zni dobre a nemate nejaky tip na ubytko???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jizerske hory + cesky raj ... krasny pojezdeni ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kolik uz mate letos na biku nalitano ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Celkem 500km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Sakra ... dobre Ty ... ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tiez sa hlasim k 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Mnoo, tak fajn,. aspoň nejsem sám, kdo má 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ja uz mam 70km, ale sere me to pocasi, bud prsi nebo fouka silny vetr, to je na houby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Na plese jsem výhral v tombole horské kolo a od minuléhop týdne jsem ve Vaších řadách...akorát mě sere že nemužu jezdít bez držení a nevím čím to je?Mám něco špatně seřízeno nebo to je dany tím horáčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Není to spis problem mezi riditky a slapatky?? Jinak kazda vyjizdka znamena hodku myti kola a oblecení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Člověče...to mě nenapadlo...ne vážně.Mužu mít něco špatně seřízeno.Na starém favoritu mi to nedělalo problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Si Romario poposedni a přečti co psal deko ještě jednou a na 90% to bude v tom, je to jen o zvyku asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 kluci,chci si zkratit retez o dva clanky...jak to mam udelat? vim, ze opatrne rozpojim retez pripravkem a co dal? jak dat pryc ty dva clanky kdyz je to z nytovany? odvrtat to? radej se ptam nebo ted jsem kvuli vymene lanka rozebral celou prehazovacku a pri tom to bylo tak jednoduchy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.