Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

no já mám na něm najeto téměř 800 kiláků, ale terénem jich moc nebylo

a také jsem právě slyšel že se to mění něco kolem 1000 kiláků,. ale co, nejlepší to bude nechat změřit v tom servisu

Editováno: , autor: HjM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No povim ti to tak. Kdo ma retez napr. HG-53 tak tam je zivotnost tak 500km. Celkove shimano retezy maji malou zivotnost. Ale chodi perfektne a maji tichy chod. Lepe je na tom Sram. Je sice na shimano komponentech hlucnejsi, ale zivotnost je vetsi.

Kdo chce ale perfektni retez, at pouzije campagnolo C9. Da se pouzit jen na nove kazete, prehazce a prednich klikach. Ale ta zivotnost, vydrzi pomalu 5tis. Je to proste silnicni retez.

To urceni meneni podle kilometru. To se neda nejak presne stanovit. Kazdy slape jinak. Nekdo pohoda, jiny silove apod. Zajdi si koupit merku za 150,- a budes si to merit podle otreby. Dulezite je zase neprehnat vymenu. Pak se stava, ze se meni i kazeta a dalsi dily.

Odkaz ke komentáři

SOBOTA 11.4.2009 13:00 DOKSY - VYJIZDKA NA KOLECH - MTB

Takze kdyby se nekdo chtel pridat, tak planujem takovou nejakou peknou projizdku, zadne silenstvi, proste pohodicka pokec obcas nejaka zastavka na odpocinek atp.

Sraz tady : http://www.mapy.cz/#x=133630880@y=13766545...preparknem%20;)

Pokud bychom se tam nevesli, tak o kousek niz je velka plocha na parking.

Kdo ma napad kudy kam jet, tak sem hodte nejaky mapky s nacrtem kudy pls ;)

Zatim prislibena ucast : M2C, P2M, Baurak, MichalF

Kuciii,tak jsem na to koukal a trasa by myslim sla..Kdyztak to tam muzem jeste strihnout jinudy,to neni problem.. ;) Jen nejak nevim,proc se schazet zakopane u hotelu Kamyk? :) Je myslim spousta jinych mist,kde se sejit a nechat auta..prehlednejsich a to v "centru" treba.. ;)

Jinak myslim,ze vozovou cestou mysli asfaltky,co sou tam po lesich po rusacich.... ;)

Ja s Tomasem se zucastnime taky...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...