Petřík junior Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Ja jezdil Bohuzel ze zdravotnoch duvodu skoncil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 No já taky trochu jezdím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Moja masinka, kupena v auguste. Odvtedy ma nalietane 1700km a jednu rozbitu prehladzovacku (XTR poslo). Okrem toho dve sady plastov a jedna retaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Sranki, daj neake "referencie" o tvojom mustangu Haibike Tension XT .... "zraloky" maju velmi zaujimavy pomer cena-vybava, ale na bike forach na ne "nakladaju".. podla tvojho najazdu si viac ako "vykendovy" jazdec, tak si rad vypocujem nazor niekoho, kto ma pod zatkom zraloka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Jezdí tu někdo MTB závody? KPŽ nebo něco podobnýho? Myslim, ze nas tu je podstatne viac co jazdime dake zavody....KPZ, Maratony, 1/2 maratony, CP XC a 24 hodinovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noosa Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Ahoj bajkeri, nikde v tematech jsem nenasel, ze by nekdo mel nosic kol na pate dvere u liftbacku. Mam octavku bez zaves a na strechu to cpat nechci.. Nasel jsem tohle Nemate nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Zdar. Tak jak to tu vypada. Nejak to zaniklo. V beskydech me poznate na tomto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
die Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Muj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freestylle Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 tak toto je moje približovadlo. plna spokojnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Tak probehlo male update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
die Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Tak probehlo male update Hmm, pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 A co bezky v zime? Kam chodite, ked sa teraz neda jazdit az tak na kole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 (editace) Na kole se prece da jezdit vzdy! Ale kdyz je hodne snehu tak radeji prkno.. Jinak ja jezdim par let starou Meridu, ale da-li buh a da-li zamestnavatel nejake premie mam vyhlidnutou tuhle lasku http://www.mojekolo....re-pro-race-400 Editováno: 4. Únor 2012, autor: Gabbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 tak takhle vypadá šmejr na asfaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Jej tady dlouho nikdo nebyl... i tak přidám mé kolečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 To modrý je už minulost. Trochu sem od tý doby ladil. Jinej odolnější oranžovej rám. Přesmyk a krajní placky pryč. Rockring. Jiný náby s provlíkacíma RU osama. Samodomo RU osy podle inspirace DT Swiss z titanu. Jiná vidle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantisekklapal Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Koukám, že máte doma pěkné kousky. Já na kole hodně jezdil dřív, ale postupem času jsem nějak zlenivěl a vyměnil ho za auto. Teď bych se ale k ježdění na kole docela rád vrátil. Hodně přemýšlím nad tím, že bych si pořídil takové to elektrokolo. Už nejsem nejmladší, takže nějaká pomoc při šlapání by se mi hodila. Koukal jsem na jedno od Focusu, které mají tady Sice stojí skoro 60k, ale podle recenzí na které jsem se díval by to měla být kvalita. Nemáte s tou značkou někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.