Květen 11, 200916 r tak je to v haji, mel jsem objednany Cube LTD team a proste obchod mi neni schopny ho dodat a porad rika ze pristi tyden bude. jelikoz od jinych prodejcu vim, ze kola Cube LTD nejsou k dostani a nemcouri je nestihaji vyrabet, ze do CR se privezou cca za dva mesice. tak uvazuji o meride kolem 30tacu, ale nelibi se me to odpruzeni, ktere je jen 80mm...coz si myslim,ze je lepsi aspon 100mm ne?
Květen 11, 200916 r Autor vinca: ano 100-ka je lepsia ako 80-ka, cube asi podcenil tento rok vyrobu lebo pre zastupenie na slovensku ( satka ) mi hovoril ze uz produkcia stanovena na tanto rok je na 80% vypredana a zistili ze nesplnia vsetky poziadavky zakaznika lebo tolko bikov ani nebudu mat vyrobene.
Květen 11, 200916 r mas pravdu, je vyprodano....to me sere, moc se mi to kolo libi....uplne jsem z toho zklamanej
Květen 12, 200916 r Heej.. a zkoušel si rakušáky..? bych řekl že to kolo tam máš i levnější ne..? Cube LTD RACE 1099,- éček Cube LTD TEAM 999,- éček .. třeba TADY
Květen 12, 200916 r dival jsem se i na nemecko ci rakousku, ale bohuzel nemam tu odvahu neco resit prez net, jednak se nedomluvim a jednak nevim, jak to pripadne zaplatit, ale do rakouska je to co by kamenem dohodil, ze bych si udelal vylet do vidne?
Květen 12, 200916 r Pres net to asi ne... to fakt se zkusit mrknout na net a zajet do vidne.. kdyz je to ten kousek..a nebo treba i nekam bliz..pokud najdes na netu...
Květen 12, 200916 r Vinca : mam tu v JBC primo kamose prodejce, muzu se ti zkusit zeptat pokud bys chtel, nebo ti na nej rovnou dat cislo.
Květen 13, 200916 r Hele takovej dotazek, uz sme to nacali nekde, kdo by jel nekam na vikend ? Proste vzit kola a nekam vyrazit ... Sumava, Kasperky, Valtickej areal atd atd atd ... moznosti je spousta jen sem domluvit kdy a kam
Květen 14, 200916 r To neni na tento vikend ... to je naplanovat to na nekdy ,,., odkud si ? EDIT : aha uherske hradiste uz to vidim ... tam sem premyslel o vizovicich ... a z tama do Beskyd Upraveno Květen 14, 200916 r od MichalF
Květen 14, 200916 r ja osobne bych uprednostnoval Sumavu nebo Moravu, a klidne bych zvladnul treba vikend v cervnu a pak klidne i zari by se dalo.
Květen 14, 200916 r na morave by se dali hostyncke vrchy, vizovice a tam to valassko, mel bych to blizko a klidne bych jel...bohuzel o prazdninach to nehrozi, zari, rijen by sel.
Květen 14, 200916 r No Morava ... nejake to bydleni se sklipkem ... proste paradicka, pohodicka ... ja se nebranim ... cerven ci zari nebo oboji jakmile mam volno jedu
Květen 14, 200916 r ale nevim jestli tohle je nejlepsi zpusob jak by se to dalo domluvit?? protoze to nejak nema zadnou odezvu:-((
Květen 14, 200916 r Tak sem si ted dal po praci Jizerky, 45km a 18,5 prumer ... rikal sem si jak jedu rychle a kdyz sem si tak stoupal, predjeli me dva typci behem 5ti minut. Baui : on se nekdo najde, jen tomu dat chvili.
Květen 14, 200916 r podle me to musi zacit nejakym terminem...jelikoz nemuzu byt vsude a uz snad chybim jen v babskem klubu
Květen 14, 200916 r Skoda, mohl si vzit nejake pekne baby sebou kdybys v tom klubu byl I kdyz jestli si v BIKINI klubu, tak to bude take stacit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.