tomina Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak sem se pred chvili vrátil z Lipska a myslel sem, ze tam Oct1 ani nepotkam...a potkal :-) Pravda...mírně v tuningu. Sice bych ji nechtěl, ale musim uznat, ze se na tenhle kousek kouká hezky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Jezis to je hnus ,zlate octavky tady z webu ,videl jsi ten motor???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 To bych nechtěl, páč by mi pokaždém otevření vypadaly všechny ty krámy co vozím v kapsách v předních dveřích.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak sem se pred chvili vrátil z Lipska a myslel sem, ze tam Oct1 ani nepotkam...a potkal :-) Pravda...mírně v tuningu. Sice bych ji nechtěl, ale musim uznat, ze se na tenhle kousek kouká hezky :-) Taky jsem ji v Lipsku v neděli viděl, přidávám foto v dalším pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jedine dobre je na tom tech 380kobyl, jinak z Marsu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Šílený!!! Ale ty kola to je masáž!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 taky nemám moc, jako většina tady, rád přepatlaniny, ale odpustím-li si to mega křídlo a ten onderholt na přední kapotě, tak musím říci, že už by to nebylo tak špatné a líbilo by se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.