Tamraton Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zdarec, nemohl by někdo hodit popis jak rozdělat celej buben, myslím tím vyndání čelistí. Zarezla mi totiž pačka ruční brzdy a málo to brzdí. Díky i za foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Menil som celuste min. tyzden, postup: dierou od sroubu vopchas sroubovak sa mi zda ze v lavej hornej casti, je tam taka fajocka na kt. je strunka a tu ked vytlacis hore tak sa stiahnu pakne k sebe. Musis to spravit lebo brzd. pakne si po case vyfrezuju ryhu a nedas bubon dole. Na bubne mas sroubik ten das prec a pobuchanim kladivom by sa mal bubon uvolnit. Ono sa to lahko pise ale prax byva tvrdsia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ninop Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) Mrkni sem, hned 4. post je návod jak to rozdělat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17030&hl= Editováno: 19. Duben 2007, autor: Ninop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Měl jsem na mysli jak vyndat pakny z bubnu dělal jsem to podle knihy a ani prd nemužu to dostat ven píšou tam že se to má vytáhnout mezi nábojem a držákem paken ale tam se to nevejde nevíte někdo jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 mne to tiez neslo, tak som priamo na bubne dal dole tu spodnu strunu, a potom jednotlivo isli v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 (editace) tu spodnu strunu musis dat dole, inak to nerozoberies, chce to troska sily lebo je dost pevna, ale este predtym si musis nejakym drotom zviazat v hornej casti tu cast ci ti roztahuje pakne aby sa ti to nerozislo, az potom daj prec tu spodnu strunu. este by som poradil aby si si zapametal ako sa to dava zas dohromady, lebo to je zlozitejsie ja som to robil lebo som mal hrdzavy ten klb na ktorom sa posuvaju pakne a ten som musel rozhybat, teraz uz je to pohodicka vela stastia pri rozoberani a hlavne skladani Editováno: 25. Srpen 2010, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 takže pakny v jednom kuse nejdou sundat musím jednotlive? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Jdou, ale musíš vyšroubovat středovou matici náboje (pod víčkem) a ten sundat, je tam lehce, matice je ale dotažená fest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Kvůli brzdám středovou matici ani náhodou. Pokud nemáš dostatek zkušeností s následným dotažením matice a tím vymezení vůle v ložiskách. Pokud bys to moc dotáhl hrozí nebezpečí zadření ložisek, pokud málo bude tam vůle po čase odejdou ložiska. Sundej čelisti jednotlivě. Editováno: 25. Srpen 2010, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 ....vopchas sroubovak sa mi zda ze v lavej hornej casti, je tam taka fajocka na kt. je strunka a tu ked vytlacis hore tak sa stiahnu pakne k sebe. ked to nahodim bubon nazad, musim zase s tou "fajockou" cvicit, alebo uz nie ?? len to nahodim a idem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Chlapi pokud jste nikdy nic na brzdách sami nedělali , tak si to radši nechte udělat od někoho , kdo tomu rozumí a má s tím zkušenosti. Když nezabrzdíš nebo nedobrzdíš může to někdy znamenat katastrofu. Jsou to přece jen brzdy. Jestli míníš fajočkou rozpínací klínek, tak s tím se po montáži nic nedělá. V okamžiku, když sešlápneš pedál brzdy , roztáhnou se čelisti a tento klínek zapadne sám tahem pružinky dolů a tím vymezí vůli mezi čelistmi a bubnem, tím je nastavena i ruční brzda. Editováno: 25. Srpen 2010, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Zdar chlapi, mám takovej malej dotaz, klínek samoštelu má být tím výstupkem ven nebo dovnitř ? Dík R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Pokud vim klinek samostavu ma byt tim "ťuplíkem" ven a NE do té díry, protože pak by pracoval pouze v omezeném rozsahu a nemohl by více propadnout. Ja když ho dám dovnitř, tak dokonce ani nenandam buben (jeste silne oblozeni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 O.K. díky moc - právě ten omezený pohyb klínku, se mi taky nezdál. R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 potřebuju poradit.zkoušel jsem sundat ten přední kryt bubnu,odmontoval jsem ten šroubek co má křížovou hlavu ale pak mi ten kryt nešel vůbec sundat,jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 natoč libovolnou diru po šroubu kola do polohy 10 nebo 14hodin(podle toho na ktery straně sundavaš),strč do díry šroubovak a zvední směrem vzhuru samostav potom vem paličku a klepni do bubnu...měl by odskočit a normalně sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 dík za odpvěď,jen nechapu jak to natočit.jak poznám že to je na té 14 nebo 10 hodině.mám pootočit tím vennitř jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 ne.... otoč kolem ....nastav díru od šroubu na tu 10 nebo druhou a posvit si dovnitř tam uvidíš takovou kovovou zapadku kterou šroubovakem přizvedeš ....jde oto aby pakny odskočily od bubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) dík,nazpět to vrátím jak? Editováno: 25. Duben 2009, autor: kadett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 se vrati samo jakmile šlapneš na pedal...je to klin kterej zapada podle vule jaka je mezi bubnem a paknou .... pochopiš až to sundaš a uvidiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 supr,fakt díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 není zaco...hodně štěstí při práci ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jo ještě se zeptám.nepujde to taky sundat,když budu mít povolenou ruční brzdu?vyhnul bych se tak tomu povolování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 to je jasny !!!zadni brzdu nechat dole ...musiš auto dobře zašpalkovat a nechat zařazenou rychlost potom postupovat podle navodu jak sem uved výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.