Mad_Boxs Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Mám takový problém. Zjistil jsem že clima nechladí, byla prázdná náplň. Nechal jsem utěsnit a naplnit, ale teď i když dám teplotu na LO tak se prostě nic nestane, nesepne kompresor, prostě se nic nesepne, jen se uvnitř pootočí klapky na chladný vzduch, ale jinak se prostě nic neděje. Nevíte co bych měl kde proměřit a co zkontrolovat? Třeba i VAGem? Teď mi VAG nehlásí žádné chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 nemas nahodou zapnuty ECON? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 pojistky na baterve pro ventilátory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Pojistky OK. ECON je vyplý. Když jsem to napojil na VAG tak blok1 hodnota1 = 0 N25 není odpojena Klapky se uvnitř přestavují. Když jsem přivedl napětí přímo na magnetickou spojku tak sepla, ale automaticky se nesepne. A když si najdu ve VAGU ten blok s napětími tak poslední je 0. je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Vypadá to na jednotku dochlazování, na procesoru nikde nemůžu najít 5V. Když skusím ručně sepnout relátka a když sepnu jedno relé tak se nic neděje, a když sepnu druhé tak se oba větráky roztočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Problém vyřešen. Prostě se v jednotce dochlazování stalo něco se zdrojem 5V pro procesor. Tak jsem tam přiletoval 5V stabilizátor vstup 12V(Ty jsem našel na tom vstupním konektoru) a výstup je přímo na procesor. A už to klimuje. A dokonce se spínaj i větráky na chladiči který taky zřejmě nefungovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Jak je to s climatronicem. Kdy se spouští kompresor? V AUTO jede furt nebo se zapíná dle potřeby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 v režimu AUTO jede furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianf Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Aky ma dopad na spotrebu, ked mam zapnute stale AUTO? Mam novu O1 Tour TDI PD zatial kratko a doteraz som jazdil len so zapnutym AUTO lebo som bol v tom, ze kompresor sa zapina iba podla potreby v pripade ze treba chladit. Naco teda kompresor bezi, ked chladit netreba. Ako pisem, mam toto auto kratko, teda rad by som bol keby mi to niekto kto ma v tom jasno objasnil. Dik za vysvetlenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.