kops Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Zdravím, stalo se to, co jsem nechtěl. Mám lehce nabourané zadní křídlo. Je prasklé a čeká mne laminování a vůbec prostě celková oprava. Abych zvýšil účinek opravy napadla mne taková myšlenka. V oblasti praskliny /je to úplně na straně/ stříknout do dutiny lehce montážní pěnu, aby se mi obě plochy pěkně spojily, ale opět jen v místě poškození křídla. Zbytek doženu laminátem. Křídlo je duté a ve spodní části má dirku. A teď nevím, zda když dostanu trochu montážní pěny do dutiny, něco s tím nezkazím. ta dirka je tam z důvodu rozdílných teplot uvnitř křídla vzhledem k okolí a kdyby bylo např úplně plné, tak by dirku nepotřebovalo, ne ? Jedná se o plochu cca 20x17cm kde by byla ta pěna a jak píšu úplně na straně. Co myslíte, neublížím tomu, nebo stačí opravdu jen ten laminát ? Ta stěna křídla je asi 5mm silná a já tam přidám jen malou vrstvu laminátu, tak mám strach aby to prostě po opravě při jízdě neprasklo..... Prosím nemá s tím někdo zkušenost ? Pokud by bylo třeba, dodám i foto. Opravdu děkuji za všechny názory, jsem z toho bez nálady...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Zdravím, stalo se to, co jsem nechtěl. Mám lehce nabourané zadní křídlo. Je prasklé a čeká mne laminování a vůbec prostě celková oprava. Abych zvýšil účinek opravy napadla mne taková myšlenka. V oblasti praskliny /je to úplně na straně/ stříknout do dutiny lehce montážní pěnu, aby se mi obě plochy pěkně spojily, ale opět jen v místě poškození křídla. Zbytek doženu laminátem. Křídlo je duté a ve spodní části má dirku. A teď nevím, zda když dostanu trochu montážní pěny do dutiny, něco s tím nezkazím. ta dirka je tam z důvodu rozdílných teplot uvnitř křídla vzhledem k okolí a kdyby bylo např úplně plné, tak by dirku nepotřebovalo, ne ? Jedná se o plochu cca 20x17cm kde by byla ta pěna a jak píšu úplně na straně. Co myslíte, neublížím tomu, nebo stačí opravdu jen ten laminát ? Ta stěna křídla je asi 5mm silná a já tam přidám jen malou vrstvu laminátu, tak mám strach aby to prostě po opravě při jízdě neprasklo..... Prosím nemá s tím někdo zkušenost ? Pokud by bylo třeba, dodám i foto. Opravdu děkuji za všechny názory, jsem z toho bez nálady...... jestli tím vyplníš ten okraj neuděláš tomu nic, ale ta dirka v tom spoileru musí zůstat, jestli ji překryješ pěnou, udělej ji jinde....jinak ho budeš dělat znova jako já.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 no tak už je vše hotové. Přikládám obrázky na posouzení. Barvu rozleštím tak asi za týden, když tedy bude přát počasí. Na to, že jsem laminoval poprvé, to nedopadlo nejhůře. A tak to vlastně tady můžeme zamknout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 povedlo se ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 povedlo se ti to Díky, to povzbudí... Nebylo to moc buchlé, ale stačilo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 pěkný Podle obrázků jsi to celé dělal bez demontáže? A jak jsi to pak lakoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 pěkný Podle obrázků jsi to celé dělal bez demontáže? A jak jsi to pak lakoval? To víš že jsem zvažoval to sundat, ale nakonec lenost zvítězila... Ale teď vážně, je to lepené a ty patky držely opravdu fest a tak nezbylo nic jiného, než to celé oblepit a pracovat. U stříkání jsem nejdříve chtěl přestříkat celý vršek, ale byla by škoda v garáži kazit to, co dělali profíci v lakovně a tak jsem nechal namíchat stejný odstín ka druh barvy, kterým to je fouknuté a stříknul jsem jen roh s dostatečnou rezervou a prostě to roztříknul do ztracena. Zatím to je vidět, ale až barve řádně vytvrdne, zabrousím to a rozleštím. Neměl by v tom být problém. Je jasné, že to asi nikdy už nebude jako nové, ale kdo o tom nebude vědět, nevšimne si toho. Ale stejně mám v sobě takový pocit, no prostě o tom vím, že se tam něco událo... A jinak všem děkuji za pochvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.