mischicka Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Bystřice nad Pernštejnem - VysočinaBrno - Jihomoravský (škola) Ty jsi tak blízko?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Vysočina, okr. Třebíč, pracovně Jihlava Další co má blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakos Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 RÝMAŘOV - SEVERNÍ MORAVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 máš nějakej konkrétní důvod psát všechno s Caps Lockem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Luke a caps lock = bejk a červenej hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 také přihodím - Havířov , severní morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 vsetín-morava,sem tam praha škola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Luke a caps lock = bejk a červenej hadr ale houby, ale je to už jeho třetí příspěvek dneska, kterej je napsanej takhle. já když se prvně dostal k internetu a zjistil, že existuje něco jako diskuzní forum, byl jsem odkázanej na netiketu, kde je tohle braný jako při normální mluvě křik...jednou to člověku ulítne...ale takhle opakovaně...no uvidímě, předpokládám, že budu zas za kokota já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 také přihodím - Havířov , severní morava abych upřesnil-rovněž studuji,škola Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 tak třeba to zmáčknul omylem a teď neví, jak se to vrátí zpátky. To já teď zase nemůžu najít znamínko "plus", i když vím, že tu někde musí být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 voe plus je vedle mínusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ústí nad Labem olééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 abych upřesnil-rovněž studuji,škola Ostrava tak ty studuješ jako Luke, jo ? Že se pánové nestydíte takhle se tady hádat. To jste elita národa ? To bych chtěl vidět ty indexy, když jste tady pečený vařený a šijete do sebe. Co takhle studium ? Zkoušky, státnice ... nic ? Já můžu. Já už mám všechno hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 voe plus je vedle mínusu nikomu to neříkej, ale nemůžu najít ani mínus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 nikomu to neříkej, ale nemůžu najít ani mínus A nemáš nějakou rozbitou klávesnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 mno, Jirko, tohle bude trošku jinak, já dost silně pochybuju, že Dennymu je bez měsíce 25 jako mě, takže jeho studim bude trošku jinou formou než tou mojí. to že tu jsem pečenej vařenej je způsobený přesně tím co píšeš, zkoušky, státnice atd...jelikož za měsíc a kousek mám státnice a už budu moct konečně z tý idiotský školy vypadnout, tak musím dotvořit diplomku, takže sedim furt jak tatar u kompu a píšu nesmysly, aby byli profesoři spokojený. a u toho mam puštěnej net. ty doby laškování na foru mi brzo skončí řekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 tak ty studuješ jako Luke, jo ? Že se pánové nestydíte takhle se tady hádat. To jste elita národa ? To bych chtěl vidět ty indexy, když jste tady pečený vařený a šijete do sebe. Co takhle studium ? Zkoušky, státnice ... nic ? Já můžu. Já už mám všechno hotovo. Vskutku-jak psal Luke,25 mi není.. mi je 19 a půl cca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 mno, Jirko, tohle bude trošku jinak, já dost silně pochybuju, že Dennymu je bez měsíce 25 jako mě, takže jeho studim bude trošku jinou formou než tou mojí. to že tu jsem pečenej vařenej je způsobený přesně tím co píšeš, zkoušky, státnice atd...jelikož za měsíc a kousek mám státnice a už budu moct konečně z tý idiotský školy vypadnout, tak musím dotvořit diplomku, takže sedim furt jak tatar u kompu a píšu nesmysly, aby byli profesoři spokojený. a u toho mam puštěnej net. ty doby laškování na foru mi brzo skončí řekl bych tak dobře tedy, index předlož jen ty a jak řekl soudruh Lenin : 3x učit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Vskutku-jak psal Luke,25 mi není.. mi je 19 a půl cca... uf, takže abych si to ujasnil: těch x desítek tisíc km ročně s OII najezdíš ty? si to nějak nedovedu při studiu školy představit, sám dojíždim do školy z Č.B. do Prahy 2x tejdně a hodí mi to kolem 30tis km ročně to malé BMW o kterém uvažuješ jako o autě pro ženskou je pro tvojí ženskou? toho generálního ředitele BMW o kterým jsi psal znáš ty nebo tvuj táta? těch dotazů je spousta, protože žiju v tom, jak si píšu s kdovíkym se spoustou zkušeností nebo ses tak aspon prezentoval a ted zjistim, že máš řidičák něco přes rok? nějak se ztrácim v tom, jestli si píšu s tebou nebo s tátou nebo s tvým synem nebo s kym. tohle vědět, tak se do žádný debaty nepouštim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) Vskutku-jak psal Luke,25 mi není.. mi je 19 a půl cca... Tak to jsme na tom podobně Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 uf, takže abych si to ujasnil:těch x desítek tisíc km ročně s OII najezdíš ty? si to nějak nedovedu při studiu školy představit, sám dojíždim do školy z Č.B. do Prahy 2x tejdně a hodí mi to kolem 30tis km ročně to malé BMW o kterém uvažuješ jako o autě pro ženskou je pro tvojí ženskou? toho generálního ředitele BMW o kterým jsi psal znáš ty nebo tvuj táta? těch dotazů je spousta, protože žiju v tom, jak si píšu s kdovíkym se spoustou zkušeností nebo ses tak aspon prezentoval a ted zjistim, že máš řidičák něco přes rok? nějak se ztrácim v tom, jestli si píšu s tebou nebo s tátou nebo s tvým synem nebo s kym. tohle vědět, tak se do žádný debaty nepouštim... ale teď už vysloveně zlobíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 chceš mi říct, že ty tomu matrixu rozumíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 ženský bych auto nekoupil i když uznávám že se nemusi řidit špatně ale i tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 chceš mi říct, že ty tomu matrixu rozumíš? nerozumím tomu, co je matrix. Není to nějaká sprostá nadávka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 počkej vlastně, už vím, to je nějakej film, že jo ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.