octavio Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 New Lada Krochtavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Možná by trošku pomohlo tu díru udělat velkou Můj návrh: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Podla mna je to celkom pekna Dacia To už je ta OII koupená v Rumunsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Podla mna je to celkom pekna Dacia To už je ta OII koupená v Rumunsku? a ta úprava mřížky byla za příplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Možná by trošku pomohlo tu díru udělat velkou Můj návrh: teď jsi udělal díru do světa ne ale vážně. Na tohle už se dá koukat.. nech si to patentovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 jj s tou vetsi dirou uz to je lepsi, je to jak mattig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Podla mna je to celkom pekna Dacia To už je ta OII koupená v Rumunsku? no vidíš, to je ta Rumunská. Tam by tobyl vedle Dacie určitě šlágr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bagrovina Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Oceňuje se snaha ne výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brevla Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 jenom to néééééééé, takhle to zohyzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 (editace) Já si pořád říkal,že jsem to už někde kdysi viděl Editováno: 27. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba_lysa Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Nelíbí vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Já si pořád říkal,že jsem to už někde kdysi viděl Jenze tomu Senatoru to aspon ve svy dobe sluselo... Ta maska na Octavce je fakt hrozna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Hnus, hnus, hnus!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 (editace) Pro me je to LADA... Editováno: 2. Květen 2007, autor: Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 LÁĎA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 LÁĎA? No jasně.. Láďa z Bukurešti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 No je to hnus velebnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 DĚS A HRŮZA,ZLATEJ MILOTEC!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 ne ne ne ale pro příznivce PLASTTUNINGU třeba jo ja bych si to na autio nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 ne ne ne ale pro příznivce PLASTTUNINGU třeba jo ja bych si to na autio nedal Tak můj názor je,že příznivci PLATTUNINGu,jak píšeš,můžou u tohohle auta ještě nějaký ten rok spát,na to je auto moc nové a pořád ještě v jiné cenové relaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Kdyby misto toho vzali ten cas a usili, co vynalozily na tak nehorazne skaredou masku a udelali nejake pekne LED zadni svetla, myslim, ze jak odbyt, tak i zajem by byl daleko vetsi. I kdyz jak koukam na tu jejich masku, tak si nedokazu predstavit, jak by vypadala ta svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak to je fakt nářez...hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boodek Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 5x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Hm taky osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Co rikate na tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.