LUKY-007 Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 pekna, tak nech dlho funguje bz problemov aobcas napis jak to frci ... inak akurat s ami nepaci psracovanie tej radiacej paky .. je to take nejake jak nedorobene na pohlad ... Citovat
Miressek Vloženo 29. Červenec 2007 Vloženo 29. Červenec 2007 (editace) Stalo se tomu v pátek - po nějakém času rozmýšlení a hledání náhrady jsem Fábku zradil a ponechal jí napospas jistému autobazaru, odkud už jsem odjížděl v její následovnici. Ale to měla za to, jak mě jednou cestou dolů z klikatého kopce znenadání odmítla brzdit Byla to 1.4 MPI, 44kW, RV 2000, najeto při koupi 160 000, při prodeji 175 000. Vozil jsem se v ní asi půl roku. Představená tady nebyla, ono nebylo moc na co koukat. Kupoval jsem jí v časové i finanční tísni, moc na výběr nebylo. Bylo to takové holátko, ani toho centrálu se jí nedostalo. Ale zato měla xenony :-) A teď k následovnici. Je jižanského původu, konkrétně Francie. Narodila se roku 2001, od té doby urazila vzdálenost 65 000km. Pod kapotou jí tepe srdce o objemu 2 litry a výkonu rovných 100kW. Je sice "trochu" nepraktická, ale zato krásná . No však posuďte sami. Co na ní říkáte? Editováno: 29. Červenec 2007, autor: Miressek Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.