Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MKM 1.20 Lite - Motordiag Komfort Manager - nová verze!

Doporučené odpovědi

na postup v 16. prispevku je nutny VAS, VDS-Pro... neco co dokaze prepsat eeprom

• 2 týdny později...

Zdar chlapi. tak jsem si poridil kabel kkl a program MKM a nejde mi to pise to neco jako ze "vyprsel cas cteni bytu" nevite cim to? mam to nejak spatne nastaveny? Dekuji za radu...

Tak jsem to vyresil asi pravdepodobne to bylo tim ze jsem program nemel registrovany. Zaregistroval jsem a nastavil. Vse ok i zamek kufru jede takze parada...:-)

• 5 měsíců později...

Ufff.... odpojil som baterku na 3 minuty a po opatovnom pripojeni sa to rozbehlo.... Toto mi nerobte ... :wub:

mno ja aktivoval okna, vse v poho, najednou otevru dvere spolujezde a tma, auto se zamklo, chtel jsem se pripojit znova k jednotce a presne co ty... (potreboval jsem zjistit jestli mikrospinac nebo co se deje). vystrasen jsem shodil kabel z baterky nasadil a za chvilku jsem mel usmev na tvari bo jsem se znova pripojil :)

• 4 měsíce později...

Instaloval si uz to nekdo na W7 a funguje mu to ?

• 2 měsíce později...

Vše spouštím v XP modu a jede to krásně

Na Win 7 jede dobře

• 5 měsíců později...

Zdravím naskytl se mi problém ! Když dám Konfigurace jednotky tak mi pak po chvíli vyskočí okno s "time out při čekání na byte, aplikace bude ukončena" nevíte čím to je ?

Se snažím nastavit otev/zavr oken přes DO a nedaří se :kol-26:

post-70407-0-13589700-1327684685_thumb.j

Ještě nám napiš verzi systému. Předpokládám, že něco mezi WIN XP/WIN 7, 32/64 bit.

A taky jstli Ti to už někdy šlo na stávající konfiguraci nebo je to první spuštění?

Jestli je to jen ve verzi systému, tak za sebe mohu říct, že WIN XP a WIN7 32bit není problém.

Jinak jsem si všiml, že máš Neregistrovanou / omezenou verzi a tou myslím okna neuděláš. Musíš bezplatně registrovat.

No mám tak win 7 ultimate 32 bit. Program sem zkoušel poprvé !!!

No jo bezplatne registovat ale chce to po mě sériové číslo ale já mám jen kabel který je pučený od kámoše a odkud ho koupil to fakt newím

sem čekal že to seriové číslo bude napsane na tom kabelu ale je tam napsane jen " KKL VAG-COM for 409.1 "

Pak mám kabel ELM 327 a ten je mi taky nahovno !

Možná hloupá odpověď, ale koukal jsi na stránku http://www.motordiag.cz/mkm ?

Je tam taková část, jmenuje se to: Jak se program registruje? Koukal jsi na to?

Jelikož nepředpokládám ale, že reistrace Ti vyřeší Tvůj primární problém, tak se ještě zeptám jestli máš správně nastavený port.

To se dělá taky v Setup-u. A na kterém portu je instalovaný kabel zase zjistiš ve Správci zařízení.

Upraveno od Wojnar

no registrace problém nevyřeší to je jasne i mě.

mám to nastavené na portu 4 jak v programu tak i ve správci zař.

to.samurai -> no nekoukal až ted a už vím že su pako velkeho kalibru !!!

EDIT : Tak už to šlape !

Upraveno od DonnJarda

Hm, ta hláška je nějaká divná, bo když třeba není zvolen správně port nebo je, ale kabel není připojen k autu, tak to vypadá takhle:

post-57881-0-19272400-1327776320_thumb.j

Mám obyčejný KKL kabel koupený na Aukru za 300,-

kabel co k tomu pouzivas ma ftdi prevodnik, jeho parametry jdou menit

ve spravci zarizeni dej vlastnosti toho virtualni com portu, tam se nastavuje cas a mnozstvi dat, po kterem odesle paket, zmen vsechny na nejmenci hodnoty

post-35633-0-14789500-1328031777_thumb.j

Upraveno od zdesim

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.