Přejít na obsah

MKM 1.20 Lite - Motordiag Komfort Manager - nová verze!

vagus

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Ufff.... odpojil som baterku na 3 minuty a po opatovnom pripojeni sa to rozbehlo.... Toto mi nerobte ... :wub:

mno ja aktivoval okna, vse v poho, najednou otevru dvere spolujezde a tma, auto se zamklo, chtel jsem se pripojit znova k jednotce a presne co ty... (potreboval jsem zjistit jestli mikrospinac nebo co se deje). vystrasen jsem shodil kabel z baterky nasadil a za chvilku jsem mel usmev na tvari bo jsem se znova pripojil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Ještě nám napiš verzi systému. Předpokládám, že něco mezi WIN XP/WIN 7, 32/64 bit.

A taky jstli Ti to už někdy šlo na stávající konfiguraci nebo je to první spuštění?

Jestli je to jen ve verzi systému, tak za sebe mohu říct, že WIN XP a WIN7 32bit není problém.

Jinak jsem si všiml, že máš Neregistrovanou / omezenou verzi a tou myslím okna neuděláš. Musíš bezplatně registrovat.

Odkaz ke komentáři

No mám tak win 7 ultimate 32 bit. Program sem zkoušel poprvé !!!

No jo bezplatne registovat ale chce to po mě sériové číslo ale já mám jen kabel který je pučený od kámoše a odkud ho koupil to fakt newím

sem čekal že to seriové číslo bude napsane na tom kabelu ale je tam napsane jen " KKL VAG-COM for 409.1 "

Pak mám kabel ELM 327 a ten je mi taky nahovno !

Odkaz ke komentáři

Jelikož nepředpokládám ale, že reistrace Ti vyřeší Tvůj primární problém, tak se ještě zeptám jestli máš správně nastavený port.

To se dělá taky v Setup-u. A na kterém portu je instalovaný kabel zase zjistiš ve Správci zařízení.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

no registrace problém nevyřeší to je jasne i mě.

mám to nastavené na portu 4 jak v programu tak i ve správci zař.

to.samurai -> no nekoukal až ted a už vím že su pako velkeho kalibru !!!

EDIT : Tak už to šlape !

Editováno: , autor: DonnJarda
Odkaz ke komentáři

kabel co k tomu pouzivas ma ftdi prevodnik, jeho parametry jdou menit

ve spravci zarizeni dej vlastnosti toho virtualni com portu, tam se nastavuje cas a mnozstvi dat, po kterem odesle paket, zmen vsechny na nejmenci hodnoty

post-35633-0-14789500-1328031777_thumb.j

Editováno: , autor: zdesim
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...