zdesim Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 na postup v 16. prispevku je nutny VAS, VDS-Pro... neco co dokaze prepsat eeprom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Zdar chlapi. tak jsem si poridil kabel kkl a program MKM a nejde mi to pise to neco jako ze "vyprsel cas cteni bytu" nevite cim to? mam to nejak spatne nastaveny? Dekuji za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Tak jsem to vyresil asi pravdepodobne to bylo tim ze jsem program nemel registrovany. Zaregistroval jsem a nastavil. Vse ok i zamek kufru jede takze parada...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Ufff.... odpojil som baterku na 3 minuty a po opatovnom pripojeni sa to rozbehlo.... Toto mi nerobte ... mno ja aktivoval okna, vse v poho, najednou otevru dvere spolujezde a tma, auto se zamklo, chtel jsem se pripojit znova k jednotce a presne co ty... (potreboval jsem zjistit jestli mikrospinac nebo co se deje). vystrasen jsem shodil kabel z baterky nasadil a za chvilku jsem mel usmev na tvari bo jsem se znova pripojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Instaloval si uz to nekdo na W7 a funguje mu to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos160 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Vše spouštím v XP modu a jede to krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda79 Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Na Win 7 jede dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Zdravím naskytl se mi problém ! Když dám Konfigurace jednotky tak mi pak po chvíli vyskočí okno s "time out při čekání na byte, aplikace bude ukončena" nevíte čím to je ? Se snažím nastavit otev/zavr oken přes DO a nedaří se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Ještě nám napiš verzi systému. Předpokládám, že něco mezi WIN XP/WIN 7, 32/64 bit. A taky jstli Ti to už někdy šlo na stávající konfiguraci nebo je to první spuštění? Jestli je to jen ve verzi systému, tak za sebe mohu říct, že WIN XP a WIN7 32bit není problém. Jinak jsem si všiml, že máš Neregistrovanou / omezenou verzi a tou myslím okna neuděláš. Musíš bezplatně registrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 No mám tak win 7 ultimate 32 bit. Program sem zkoušel poprvé !!! No jo bezplatne registovat ale chce to po mě sériové číslo ale já mám jen kabel který je pučený od kámoše a odkud ho koupil to fakt newím sem čekal že to seriové číslo bude napsane na tom kabelu ale je tam napsane jen " KKL VAG-COM for 409.1 " Pak mám kabel ELM 327 a ten je mi taky nahovno ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Možná hloupá odpověď, ale koukal jsi na stránku http://www.motordiag.cz/mkm ? Je tam taková část, jmenuje se to: Jak se program registruje? Koukal jsi na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 (editace) Jelikož nepředpokládám ale, že reistrace Ti vyřeší Tvůj primární problém, tak se ještě zeptám jestli máš správně nastavený port. To se dělá taky v Setup-u. A na kterém portu je instalovaný kabel zase zjistiš ve Správci zařízení. Editováno: 28. leden 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 (editace) no registrace problém nevyřeší to je jasne i mě. mám to nastavené na portu 4 jak v programu tak i ve správci zař. to.samurai -> no nekoukal až ted a už vím že su pako velkeho kalibru !!! _______________________________________________ EDIT : Tak už to šlape ! Editováno: 28. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Hm, ta hláška je nějaká divná, bo když třeba není zvolen správně port nebo je, ale kabel není připojen k autu, tak to vypadá takhle: Mám obyčejný KKL kabel koupený na Aukru za 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) kabel co k tomu pouzivas ma ftdi prevodnik, jeho parametry jdou menit ve spravci zarizeni dej vlastnosti toho virtualni com portu, tam se nastavuje cas a mnozstvi dat, po kterem odesle paket, zmen vsechny na nejmenci hodnoty Editováno: 31. leden 2012, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.