awe_cz Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Od zacatku mam natrzeny tesneni dveri u ridice - tu gumu, co je kolem dokola na strane karoserie. Chtel bych ho vymenit, ale nedari se mi to najit jako dil v Etosu - na aute to vypada, ze ta guma je dohromady s takovym plastovym rameckem, za ktery to drzi v kastli - a v Etosu naopak jako dva dily. Lze to nejak oddelit od sebe? A jak se to pak da dohromady, lepi se to? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Opravdu nikdo nevi? Do autorizovanych servisu se mi nechce;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Nevím zda je to ono, ať potvrdí jiní (nekupoval jsem to). 1U4 867 365 E obr. 831-10, cena 658,- Kč. Vypadá to na díl komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 cena by tomu odpovídala, už sem ho taky měnil. v ETCE se to najít dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 cena by tomu odpovídala, už sem ho taky měnil. v ETCE se to najít dá. Takze je to jeden kus - plast + guma? Jak se to meni? Nejakej zadrhel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadzygote Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Je to v kuse. Podle interieru treba cerno-cerny nebo cerno-sedy. Staci za to jen trochu vzit a vytrhnes to, je to tam pouze namackly. Tesneni je profilovany presne podle karoserie, takze stary vytrhnes a novy namacknes, tot vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Zkus za to zabrat a bude ti vše jasné, jak píše výše deadzygote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Zkus za to zabrat a bude ti vše jasné, jak píše výše deadzygote Diky panove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 (editace) Už ve více tématech jsem slyšel o ETCE, nevim co to je, tady to vypadá na něco v čem jsou napsány díly, servis a tak. Víte kde se to dá koupit/najít/stáhnout? Špatně jsem hledal, pardon Editováno: 2. Červen 2007, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Už ve více tématech jsem slyšel o ETCE, nevim co to je, tady to vypadá na něco v čem jsou napsány díly, servis a tak. Víte kde se to dá koupit/najít/stáhnout? Špatně jsem hledal, pardon Zde najdes vse http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.