awe_cz Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 Od zacatku mam natrzeny tesneni dveri u ridice - tu gumu, co je kolem dokola na strane karoserie. Chtel bych ho vymenit, ale nedari se mi to najit jako dil v Etosu - na aute to vypada, ze ta guma je dohromady s takovym plastovym rameckem, za ktery to drzi v kastli - a v Etosu naopak jako dva dily. Lze to nejak oddelit od sebe? A jak se to pak da dohromady, lepi se to? Diky... Citovat
awe_cz Vloženo 11. Květen 2007 Autor Vloženo 11. Květen 2007 Opravdu nikdo nevi? Do autorizovanych servisu se mi nechce;( Citovat
Sudetak Vloženo 11. Květen 2007 Vloženo 11. Květen 2007 Nevím zda je to ono, ať potvrdí jiní (nekupoval jsem to). 1U4 867 365 E obr. 831-10, cena 658,- Kč. Vypadá to na díl komplet. Citovat
Matrix Vloženo 14. Květen 2007 Vloženo 14. Květen 2007 cena by tomu odpovídala, už sem ho taky měnil. v ETCE se to najít dá. Citovat
awe_cz Vloženo 22. Květen 2007 Autor Vloženo 22. Květen 2007 cena by tomu odpovídala, už sem ho taky měnil. v ETCE se to najít dá. Takze je to jeden kus - plast + guma? Jak se to meni? Nejakej zadrhel? Citovat
deadzygote Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Je to v kuse. Podle interieru treba cerno-cerny nebo cerno-sedy. Staci za to jen trochu vzit a vytrhnes to, je to tam pouze namackly. Tesneni je profilovany presne podle karoserie, takze stary vytrhnes a novy namacknes, tot vse... Citovat
Sudetak Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Zkus za to zabrat a bude ti vše jasné, jak píše výše deadzygote Citovat
awe_cz Vloženo 1. Červen 2007 Autor Vloženo 1. Červen 2007 Zkus za to zabrat a bude ti vše jasné, jak píše výše deadzygote Diky panove! Citovat
Petr E Vloženo 2. Červen 2007 Vloženo 2. Červen 2007 (editace) Už ve více tématech jsem slyšel o ETCE, nevim co to je, tady to vypadá na něco v čem jsou napsány díly, servis a tak. Víte kde se to dá koupit/najít/stáhnout? Špatně jsem hledal, pardon Editováno: 2. Červen 2007, autor: Petr E Citovat
octavka19tdi Vloženo 3. Červen 2007 Vloženo 3. Červen 2007 Už ve více tématech jsem slyšel o ETCE, nevim co to je, tady to vypadá na něco v čem jsou napsány díly, servis a tak. Víte kde se to dá koupit/najít/stáhnout? Špatně jsem hledal, pardon Zde najdes vse http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.