Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

[.WHITE LIST - jirka toledo,jak bylo domluveno tak provedl

a vyjimecne musim pochvalit i postu,domluvily jsme se v pondeli,nevim jak je to mozna,ale ve stredu jsem mel balicek doma

díky za chválu , pošta občas dělá zazraky,, :palec2:

Upraveno od jirka toledo

White list - Sebo, posílal mi 2x, rychlá domluva + doručení, ochotný, bez problémů :palec2:

White list:Crake odporucujem ! Decentne zabalen,pekne vsetko podla dohody ! Crake Dakujem -_-:palec2:;)

White list:Crake odporucujem ! Decentne zabalen,pekne vsetko podla dohody ! Crake Dakujem -_-:palec2:;)

Rado se stalo ;)

Mám špatnou zkušennost s Michalem Novotným z Prahy.něco poptával.Zjistil jsem,že to kolega má,napsal cenu.On souhlasil a že si dojede.Tak jsem to od kolegy koupil a on potom řekl,že to mám prodat jinde,že mu nesedí cena.Přitom s cenou souhlasil.

Ja bych dal alespon jednou na Blacklist Cosbyho... Vsem tady tvrdi, ze je to cernoch a pak ejhle...Beloch jako noha :)

Ja bych dal alespon jednou na Blacklist Cosbyho... Vsem tady tvrdi, ze je to cernoch a pak ejhle...Beloch jako noha :)

to jen maskuje,makeup lol

Na Whitelist musím přidat Uživatele Murder....v neděli v 17hod sme se domluvili a v úterý v 11:00byl balík u mě všechno v pořádku jak bylo sjednáno :)

Spolupráce bez chyby musím chválit a doporučit!!!!:) ještě jednou mockrát díky!!!!!!!

Na Whitelist musím přidat Uživatele Murder....v neděli v 17hod sme se domluvili a v úterý v 11:00byl balík u mě všechno v pořádku jak bylo sjednáno :)

Spolupráce bez chyby musím chválit a doporučit!!!!:) ještě jednou mockrát díky!!!!!!!

Rádo se stalo, tak by to mělo fungovat.... lol

Svanco na white,teď jsem tam koukal a docela se diví,že tam ještě není.

Rádo se stalo, tak by to mělo fungovat.... lol

Svata pravda.....ještě mi radí a doporučuje...a ztrácí semnou čas... :skoda:

Upraveno od xtrack

Dál přidávám

RomanR25...poslal co bylo domluveno se zpožděním(14dnů) ale poslal ;)

Dál přidávám

RomanR25...poslal co bylo domluveno se zpožděním(14dnů) ale poslal ;)

Já RomanaR25 přidávám taky..... :palec2:

Přidávám na white list ... Jaster, dodáno vše jak bylo domluveno a do 2 dnů doma. :palec2:

Já bych dal na white list Vášu.Předělával mě na 3g a když viděl ten chaos co někdo provedl před ním bylo mu šoufl.

Ted už vše valí jak má.DÍKY :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Svanco na white,teď jsem tam koukal a docela se diví,že tam ještě není.

Jojo Svanco tam měl bejt už dávno, na white listu, posílal mi dvakrát a vše v naprostém pořádku, rychlé a bezproblémové jednání :palec2:

Odě mě, blacklist znovu česká pošta, zásilka dorazila ale oni se neráčej mi ani dát upozornění do schránky...

white list luke - spokojenost, lišty super, dodani expresni od objednání 24h. :palec:

White list - Sebo, posílal mi komplet brzdy, cena výborná (nejlepší na trhu)

rychlá domluva + perfektní doručení, ochotný a spolehlivý.

DĚKUJI MOC.

No a pak jsu před půl rokem bral nárazník od RITCHIEHO, takže také na White list,

cena parádní a vyjel mi i malinko naproti, abych jej složitě nehledal.

Také radost nakupovat :)

Pěkný den všem, Ritchiemu a Sebovi děkuji!

Upraveno od Petr

Osobně bych toto téma už zamknul,udělal výpis a nechal tak.Vždyť je to pořád jen a jen dokola.

Osobně bych toto téma už zamknul,udělal výpis a nechal tak.Vždyť je to pořád jen a jen dokola.

však stihacka dělá náhodou přehledný seznam white a black listu, tady to lidi dopíší, on to postupně aktualizuje do jednotlivých uzamčených témet...

však stihacka dělá náhodou přehledný seznam white a black listu, tady to lidi dopíší, on to postupně aktualizuje do jednotlivých uzamčených témet...

Osobně bych to nechal jak to je a taky to tak zůstane, tečka. :)

Na white list - FROK - domluveno v 15:00 a ve 20:00 uz jsem vse mel... a to jel kvuli me z Hradce do Prahy.. ;) Skvele a moc dekuji... -_-

Na WHITE LIST davam uzivatele Fancarhifi. Velmi vstricne mi poradil a jak jsme se domluvili, tak poslal. Navic kvalitne zabaleno a jeste s darecky ;) Takze jeste jednou dekuji ;)-_-

White list - cosby

Posílal mi zadní světla a na požádání přidal žárovky.

Rychlá domluva + perfektní zabalení.

DĚKUJI MOC :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.