Září 27, 200717 r [.WHITE LIST - jirka toledo,jak bylo domluveno tak provedl a vyjimecne musim pochvalit i postu,domluvily jsme se v pondeli,nevim jak je to mozna,ale ve stredu jsem mel balicek doma díky za chválu , pošta občas dělá zazraky,, Upraveno Září 27, 200717 r od jirka toledo
Září 30, 200717 r White list:Crake odporucujem ! Decentne zabalen,pekne vsetko podla dohody ! Crake Dakujem
Září 30, 200717 r White list:Crake odporucujem ! Decentne zabalen,pekne vsetko podla dohody ! Crake Dakujem Rado se stalo
Říjen 1, 200717 r Mám špatnou zkušennost s Michalem Novotným z Prahy.něco poptával.Zjistil jsem,že to kolega má,napsal cenu.On souhlasil a že si dojede.Tak jsem to od kolegy koupil a on potom řekl,že to mám prodat jinde,že mu nesedí cena.Přitom s cenou souhlasil.
Říjen 2, 200717 r Ja bych dal alespon jednou na Blacklist Cosbyho... Vsem tady tvrdi, ze je to cernoch a pak ejhle...Beloch jako noha
Říjen 2, 200717 r Ja bych dal alespon jednou na Blacklist Cosbyho... Vsem tady tvrdi, ze je to cernoch a pak ejhle...Beloch jako noha to jen maskuje,makeup
Říjen 3, 200717 r Na Whitelist musím přidat Uživatele Murder....v neděli v 17hod sme se domluvili a v úterý v 11:00byl balík u mě všechno v pořádku jak bylo sjednáno Spolupráce bez chyby musím chválit a doporučit!!!! ještě jednou mockrát díky!!!!!!!
Říjen 3, 200717 r Na Whitelist musím přidat Uživatele Murder....v neděli v 17hod sme se domluvili a v úterý v 11:00byl balík u mě všechno v pořádku jak bylo sjednáno Spolupráce bez chyby musím chválit a doporučit!!!! ještě jednou mockrát díky!!!!!!! Rádo se stalo, tak by to mělo fungovat....
Říjen 4, 200717 r Rádo se stalo, tak by to mělo fungovat.... Svata pravda.....ještě mi radí a doporučuje...a ztrácí semnou čas... Upraveno Říjen 4, 200717 r od xtrack
Říjen 5, 200717 r Dál přidávám RomanR25...poslal co bylo domluveno se zpožděním(14dnů) ale poslal Já RomanaR25 přidávám taky.....
Říjen 9, 200717 r Já bych dal na white list Vášu.Předělával mě na 3g a když viděl ten chaos co někdo provedl před ním bylo mu šoufl. Ted už vše valí jak má.DÍKY :palec2: :palec2: :palec2:
Říjen 9, 200717 r Svanco na white,teď jsem tam koukal a docela se diví,že tam ještě není. Jojo Svanco tam měl bejt už dávno, na white listu, posílal mi dvakrát a vše v naprostém pořádku, rychlé a bezproblémové jednání
Říjen 10, 200717 r Odě mě, blacklist znovu česká pošta, zásilka dorazila ale oni se neráčej mi ani dát upozornění do schránky...
Říjen 12, 200717 r White list - Sebo, posílal mi komplet brzdy, cena výborná (nejlepší na trhu) rychlá domluva + perfektní doručení, ochotný a spolehlivý. DĚKUJI MOC. No a pak jsu před půl rokem bral nárazník od RITCHIEHO, takže také na White list, cena parádní a vyjel mi i malinko naproti, abych jej složitě nehledal. Také radost nakupovat Pěkný den všem, Ritchiemu a Sebovi děkuji! Upraveno Říjen 12, 200717 r od Petr
Říjen 12, 200717 r Osobně bych toto téma už zamknul,udělal výpis a nechal tak.Vždyť je to pořád jen a jen dokola.
Říjen 12, 200717 r Osobně bych toto téma už zamknul,udělal výpis a nechal tak.Vždyť je to pořád jen a jen dokola. však stihacka dělá náhodou přehledný seznam white a black listu, tady to lidi dopíší, on to postupně aktualizuje do jednotlivých uzamčených témet...
Říjen 12, 200717 r Osobně bych toto téma už zamknul,udělal výpis a nechal tak.Vždyť je to pořád jen a jen dokola. však stihacka dělá náhodou přehledný seznam white a black listu, tady to lidi dopíší, on to postupně aktualizuje do jednotlivých uzamčených témet... Osobně bych to nechal jak to je a taky to tak zůstane, tečka.
Říjen 13, 200717 r Na white list - FROK - domluveno v 15:00 a ve 20:00 uz jsem vse mel... a to jel kvuli me z Hradce do Prahy.. Skvele a moc dekuji...
Říjen 15, 200717 r Na WHITE LIST davam uzivatele Fancarhifi. Velmi vstricne mi poradil a jak jsme se domluvili, tak poslal. Navic kvalitne zabaleno a jeste s darecky Takze jeste jednou dekuji
Říjen 15, 200717 r White list - cosby Posílal mi zadní světla a na požádání přidal žárovky. Rychlá domluva + perfektní zabalení. DĚKUJI MOC
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.