Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bohuzel uz nevim nick, zpravy jsem promazaval a tak uz nemam kontakt, kazdopadne si balicek nevyzvednul a vratil se me zpet a ja zaplatil pekne postovne :(

takze na Black list: Zdeněk Černý

Milovice

okr. Nymburk

White list Fantík :palec:

Bohuzel uz nevim nick, zpravy jsem promazaval a tak uz nemam kontakt, kazdopadne si balicek nevyzvednul a vratil se me zpet a ja zaplatil pekne postovne :(

Milovice

okr. Nymburk

tady je bohužel důvod jiný - http://www.tuning-forum.org//viewtopic.php...55890eb203c7636

oooopět white pro SEBO: new record dodání - v 10 hodin objednání a ve 13.30 už na autě :palec2::feve:

Já posílal dnes dobírkou.. váha 0,440kg 103Kč !!!!! fuck Pošta

Kdyby jsme tu nebyli nikdo levák, tak si můžete ušetřit peníze za dobírku.. :help:

já jsem naštěstí zatím narazil na clubu jen na rovný chlapy a to si myslím, že nekšeftujem s nějakejma pičičandičkama.. lol

MIKY na WHITE list.. slevil, počká mi s kolama do konce měsíce (ani nebude třeba) a ani nechce zálohu :palec2:

díky ;)

Milovice

okr. Nymburk

"cernas" na BLACK nepůjde z důvodu v odkazech...

A sakra!! Tak to beru okamzite zpet... Nevedel jsem :( a je me to lito...

toto jsem opravdu necekal :(

Whitelist- Frok, jak jsme se domluvili, tak to proběhlo rychle a za super cenu :palec2:

Česká Pošta na BLACK list..

Deny.Kr mi poslal kolo a ty svi*ě mi ukradli řetěz.. jak teď na tom kole budu asi jezdit? :blbec:

zastavíš se u mě a dáme tam řetěz :p

WHITE LIST Papiczek rychle sehnal rychle dodal :palec2:

White list:

stanly - přišlo v pořádku až do domu

White...JouJou :palec2:

Díky za ten dnešní typ...a pst. ;)

White...JouJou :palec2:

Díky za ten dnešní typ...a pst. ;)

NZ lol

White list : stepo - pohoda jazz, vše OK ;)

White list- joujou, vše jak bylo domluveno :palec2: a ještě bych přidal poštu.

White list lukyssek zboží dobře zabaleno a rychle dodano

na Whitelist pavelkr, nějak jsem to sem zapoměl napsat, krásně rychle dodáno, moc děkuji

• Autor

white list

olaf a papiczek

oboje perfekto zabaleno a dodano

a jestli v nejblizsich dnech nezareaguej jeden clen tak bude black!

musím si vysypat popel na hlavu, ale je to takové varování pro příště, aneb jak se dostat na Black list jen to hvízdne....

tento týden s posláním na SK....

1 balík praskl xenon světlomet, 2 balík chrom lišta na 2 části....v tom druhém případě moje vina, šlo to zabalit lépe, ale ja to tak po CZ posílal Xkrat a dorazilo, prostě varování pro příště a lišta putuje znovu :( u těch xenonu i sám adresát uznal že tak dobře zabaleno nikdy neviděl a přece s tím jebli tak že to ruplo, pojištěné na směšnou částu ( kdo neví max je 1500,- + 1kg váhy + 100,-) a kdo chce pojistit na víc tak hrozná buzerace od vypisování formulářů a specialního zabalení balíku atd.

Prostě je to špatný, nedivím se klukům že na SK poslat nechtěji, já už asi taky budu posílat jen některé věci kterou jdou rozumně zabalit atd.... díky za pozornost.... :(

jinak smíšený pocit s členem dj.gets, koupil jsem od něj airbag, balík přišel, vše OK,ale z přední strany airbagu se loupe pogumování, takže esteticky nepoužitelné, nevěděl o tom, já taky ne, ale neřeším to....

White list člen Hory - osobně jsem si přebral a luxus :palec:

BadyS,s poštou na Sk jsem měl taky problém.Už jsem to tu psal.Ztratil se balík a paušální náhrada 1500,-kč,než jsem uděřil pořádně na vedoucí a zjistila,že balík jde pojistit docela lehce a vcelku nic moc vypisování.Vypíšeš složenku a potom průvodku a je to.A celé to stojí s balíkem okolo 1.KG cca 250,-kč.Je fakt,že problém jsem neřešil,určitě,kdyby došlo něco poškozeného,by se škubali,že bylo špatně zabaleno.

White list---- Bylzde, diky za pedaly,rychle dodany :palec2::palec2::palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.