Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Black list - Česká pošta zdenouchovi jsem poslal sedačky a nic balík se ztratil :aggressive: no hrůza :aggressive:

K té české poště.

Pokud Vám nedoručuje balíky jako to dělala mě a hází vám jen upomínky do schránky že si to máte vyzvednout sami.

Tak vám řeknu můj postup co jsem udělal a zabralo to. Napsal jsem jim písemnou stížnost mailem se všemi údaji adresa.. číslo balíku, který se mi nepokusili doručit což jsem věděl určitě protože jsem na to čekal a viděl poštačku jak mi svině hází pouze výzvu...

A oni se tím opravdu zabývali a věc prošetřili a zjistili, že se na doručení opravdu vysraly a nejen v mém případě. A od té doby pošťačka zvoní a balíky mi doručuje až do domu jak to má být a za co si také platím. :palec2:

Upraveno od zabiak

White list: Thorwulf...super jednání...doporučuji :palec2:

A k české poště...už nikdy více...ani se neobtěžovali doručit balík, který jsem odesílal...dneska už jedině přes DPD ;)

Do WHITE listu - uzivatel "kemar" - dorucil jak slibil, takze muzu doporucit. Diky! :palec2:

Na WHITELIST "zakyyy".

Na white list uživatele Remus by skoda,supr a rychlá domluva...... -_-

na white list HONZA72, super rychlý obchod, doporučuji. :palec2:

rád bych teda varoval na místniho člena ...GeOrGe... který se zachoval tak podle , že nasliboval že vyzvedné zboži které si objednal a samozřejmě to přišlo zpět.Pošta mě sice stala blbé 2stovky , jsem spíš vytočen z toho jednání které jsem tady ještě nezažil.Nic s toho mi už peníze nevrátí a narazik ktery měl i dalšího kupcale dal jsem přednost jemu jelikož byl první mi je těd k ničemu.Diky vysoke poště měl naraznik o stovku levnější než jsme byly domluveni a i přesto se někdo takto zachova.

White list: Pepa007...super jednání...vše jak bylo domluveno...doporučuji :palec2:

na white list uživatele RomanR25............ :palec:

Na BLACKlist uživatel Tommy.G: na dobírku si objednal měnič, nevyzvedl si ho a nekomunikuje!!!

WHITE LIST : uživatel BYLZDE - poštou, velmi rychle, to co slíbil, spokojenost :palec2:

white list RomanR25, super rychlý obchod, loketky super!!! doporučuji a díky :palec2:

Upraveno od chromax

Bílej list:

Kupující:

Fany přijel a koupil

Ocelot balík si vyzvedl

Upraveno od zabiak

nějak to nefunguje , škoda

White list:

...GeOrGe... - osobní odběr byl v naprostém pořádku, koženka absolutně bez chyby lepidlo též...můžu jen doporučit..

WhiteList: BylZde - dečky O1, cena, jednání, kvalita 1+, rychlost 1-, ale kdo je dnes dokonalý :-)

BlackList: RomanR25

18.1.2008 jsem objednal tempomat, potvrdil objednávku, a nic. Nereagoval na SZ i když je četl (sledování zpráv je super věc), až jsem mu dnes napsal, že ho napíšu do BL, tak napsal, takovou hovadinu že než jsem odepsal, tak ho prodal. Snažil se ze mě ještě udělat blbce!!!!!!!

Mezi "ok. :palec2: " a "Pokud to nevysvětlíš .." proběhli dvě SZ typu "jak to vypadá, zatím nic nepřišlo" na, které vůbec nereagoval.

post-7689-1201990809_thumb.jpg

Jestli někdo, z toho "ok :palec2: " pochopil, že jsem napsal pozdě .... No musím se smát.

WhiteList: Několikrát Cosby, Badys, dave46.

BlackList: RomanR25

18.1.2008 jsem objednal tempomat, potvrdil objednávku, a nic. Nereagoval na SZ i když je četl (sledování zpráv je super věc), až jsem mu dnes napsal, že ho napíšu do BL, tak napsal, takovou hovadinu že než jsem odepsal, tak ho prodal. Snažil se ze mě ještě udělat blbce!!!!!!!

Mezi "ok. :palec2: " a "Pokud to nevysvětlíš .." proběhli dvě SZ typu "jak to vypadá, zatím nic nepřišlo" na, které vůbec nereagoval.

post-7689-1201990809_thumb.jpg

Jestli někdo, z toho "ok :palec2: " pochopil, že jsem napsal pozdě .... No musím se smát.

WhiteList: Několikrát Cosby, Badys, dave46.

napsal jsem ti že nemám co vysvětlovat a hlavně každýmu psát že nesedím u PC 24hodin denně na to nemám bohužel čas.Objednávku jsem nepřijal já ale můj bratr a on nic neřekl a já během tý doby vše prodal toď vše.nazdar

Nikoho se nechci zastávat,ale je fakt,že je potřeba si uvědomit,že ne každý stráví u PC celý den.Mě se tak stává,že ráno v 7 zapnu,odpovím na nějaké sz nebo maily a jdu třebas do večera rachotit.Mezitím další dotazy a občas se někdo rozčiluje a nadává,že napsal v 8.00 dotaz,v 10.00 další a v 13 .00 se připoměl a v 17.00 napíše,že když nechci reagovat ať jdu do pr.....Já zapnu pc v 18.00 a co.Takovému už fakt ani neodpovím.TAK SI TO NĚKTEŘÍ UVĚDOMTE.Spousta ldí sedí u pc. v práci a někteří hold nejsou kancelářské krysy a musí fachat ručičkami či jinak a nemají čas vysedávat u pc

rád bych teda varoval na místniho člena ...GeOrGe... který se zachoval tak podle , že nasliboval že vyzvedné zboži které si objednal a samozřejmě to přišlo zpět.Pošta mě sice stala blbé 2stovky , jsem spíš vytočen z toho jednání které jsem tady ještě nezažil.Nic s toho mi už peníze nevrátí a narazik ktery měl i dalšího kupcale dal jsem přednost jemu jelikož byl první mi je těd k ničemu.Diky vysoke poště měl naraznik o stovku levnější než jsme byly domluveni a i přesto se někdo takto zachova.

Musim reagovat. Vzhledem k nedostatku casu, jsem se na postu nemohl dostat. Bohuzel naraznik odeslali zpet. Vse jsem chtel napravit a psal jsem, ze prijedu pro naraznik a uhradim postovne, ale reakce clena SVANCO, byla jako z planety MARS..Zacal do toho motat devky, az skoncil u pravnika, ktery me spolecne se svancem zrujnujou a dostanou ze me penize..To si myslim, ze kdo si toto precte, asi nebude mit slov, jako ja. I pres to, ze jsem to chtel vse vratit do stavu spokojenosti obou stran. Ale nakonec se vratil zpet na zem a pochopil, ze s tim tezko neco udela..Po tomto konfliktu si myslim, ze by nekdo chtel zaplatit naraznik a uhradu postovneho..V tomto pripade mi to prijde, jako nelidske chovani.. Byt na jeho miste, zauvazoval bych nad umistenim prispevku...

Rikal jsem, ze budu reagovat, tak asi pro SVANCA trochu trapas. Takove veci se stavaji a kdo by je chtel napravit, jako ja-zrejme nemuze, jelikoz SVANCO se kolem vas zacne ohánet jeho dobrym pravnikem.A tomu se musim opravdu zasmat...

P.S. Tato zprava nebyla urcena pro SVA. ,ale pro ostatni cleny fora, ze se tu deji i takove veci, jako postraseni modrymi obalkami-pravnikem-zneprije. zivota-nadavkami do ... a to jen kvuli 200,- ktere bych mu klidne poslal na ucet, kdyz bych neprijel pro naraznik, ale to jednani.... :kol-72:

Musim reagovat. Vzhledem k nedostatku casu, jsem se na postu nemohl dostat. Bohuzel naraznik odeslali zpet. Vse jsem chtel napravit a psal jsem, ze prijedu pro naraznik a uhradim postovne, ale reakce clena SVANCO, byla jako z planety MARS..Zacal do toho motat devky, az skoncil u pravnika, ktery me spolecne se svancem zrujnujou a dostanou ze me penize..To si myslim, ze kdo si toto precte, asi nebude mit slov, jako ja. I pres to, ze jsem to chtel vse vratit do stavu spokojenosti obou stran. Ale nakonec se vratil zpet na zem a pochopil, ze s tim tezko neco udela..Po tomto konfliktu si myslim, ze by nekdo chtel zaplatit naraznik a uhradu postovneho..V tomto pripade mi to prijde, jako nelidske chovani.. Byt na jeho miste, zauvazoval bych nad umistenim prispevku...

Rikal jsem, ze budu reagovat, tak asi pro SVANCA trochu trapas. Takove veci se stavaji a kdo by je chtel napravit, jako ja-zrejme nemuze, jelikoz SVANCO se kolem vas zacne ohánet jeho dobrym pravnikem.A tomu se musim opravdu zasmat...

P.S. Tato zprava nebyla urcena pro SVA. ,ale pro ostatni cleny fora, ze se tu deji i takove veci, jako postraseni modrymi obalkami-pravnikem-zneprije. zivota-nadavkami do ... a to jen kvuli 200,- ktere bych mu klidne poslal na ucet, kdyz bych neprijel pro naraznik, ale to jednani.... :kol-72:

chlapi, neblbněte.. Chce to souhru obou: prodávajícího i kupujícího.

Měla by alespoň mezi námi zde na fóru platit jakási chlapská čest a férové jednání, kdy prodávám - tak nabízím (a pošlu vše dle jasné domluvy) a na druhé straně kupující pak skutečně koupí (opět dle jasné domluvy).

Máme mobily, ICQ, e-maily, nelze se nijak vymlouvat. Každopádně sám to vím, jak funguje pošta:

doma hodinu balíte, pak s tím hodinu stojíte na poště, zaplatíte nekřesťanské peníze za dodávku a ono se vám to ve finále vrátí zpět.

To vytočí každého.. Brrr. Chlapi, myslete na to pokaždé, když domlouváme nějaký obchod obecně :palec2:

abych objasnil situaci : domluva byla 400+ pošta jelikož po SZ co pan před koupi předváděl tak , jsem to radši za 500 i s poštou která mě stála 200,- byl to obchodni balík u kterého je podmínka aby na druhy den byl na místě určení.Po zabaleni neléhkeho tvaru jsem v den odesláni napsal panovi že jsem odeslal odepsal že si to v ponděli vyzvedne.Nacož sem psal znova o 14 později když se naraznik vrátil a pan napsal co blbnu že jsi ho v ponděli vyzvedne.

Jelikož jsem z druhé strany republiky tak řeči že chtěl přijet a učet srovnat je trošku nadsazene , když se zdárně vyhýbal vyzvednuti zasilky.

Byl to naraznik nepoškozeny přimo v barvě vozu a lakovanou lištou který by ho vyšel na 300,-

Pokud jsme se dohodli a vědel , že to přijde mohl si ten časit najít....

Pravník ano , ale jen proto , aby nenapalil někoho dalšího

Za celou dobu co jsem na foru a že už to je nějakou dobu tak jsem se stímto jednáním nestkal vzkazy mám naštesti uložene a škod o nich mluvit.Nepřeju nikomu toto zažit ...

Tady nejde o tu smesnou castku...Ptal jsem se, kde bydlis??PTAL!!! Nevedel jsem, ze je to tak daleko, tak bych To poslal na ucet.Proto otazka, kde bydlis..Ale kdyz reagujes, jak nejlepe umis- za ty nadavky bys tu mel 100% varovani..A to jsem Ti nerekl nic spatneho..A jinak tedy zacatek,aby lide vedeli o co jde...

Domluvil jsem se, ze od tebe vezmu narazniky- predni i zadni..Pak se zjistilo, ze zadni nemas a predni je jine barvy..

Tak jsem Ti rekl, ze kdyz budes vedet, tak muzes dat vedet a ty po case napises, ze ho mas, ale to uz byla jina situace-prodaval jsem auto, tak jsi byl hned rozcileny co se deje, ze uz to mas pripravene k zabaleni a beres to jako hotovou vece..V takovem pripade je slusnost se zeptat, zda ma dotycny stale zajem.To je tvuj problem. Ja jsem chtel dat jen echo..Hold uz bylo pozde, ale poslouchat Tve ubohe zpravy, jak je Ti ublizeno, tak jsem rekl, at ho posles. Jinak mi prisel listek z posty, tak jsem si ho vyzvedl a po 6 dnech pises: "To je hezke- jsem cekal, ze to nevyberes".

Ale kdyz pises, ze tam byl 2-3 tydny, tak mi to vysvetli a nehlede na to mi dale vysvetli, jak mi mohla prijit upominka na vyzvednuti zasilky 2 dny po te, co to posta odeslala zpet.. Tak takhle se veci maji...Dale to tu nema cenu rozvadet a porad se ohanet tim, ze mas ulozene zpravy-to nikoho nezajima a jestli chces,tak je sem dej ,ale zpravy z obou stran..Ja se za sve nestydim-maji hlavu a patu-nejsou vulgarni- a jsou spisovne!!!!

Tezko to ostatnim vysvetlit: kazda strana tvrdi svoje, ale ten, kdo si poradne prispevky precte a zamysli se, tak se v tom da udelat jasno.

Uz jsem si tu objednaval veci 10 krat drazsi, nez ten tvuj naraznicek a o penize tu urcite nejde.

Upraveno od ...GeOrGe...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.