Březen 5, 200817 r díky za chválu všem co o mě píší ,já tu mám jednoho hříšníka nevím ale nick je to Ladislav Holý, Na Vyhlídce 523 Krupka 1,hajzlík si objednal parkáče a nevyzvedl je na poště takže ztráta 130Kč za obch balík
Březen 5, 200817 r na white list - pucmeloun - zbozi doslo,vse dle domluvy,neni zadny problem zatim se ve fazi zkousek a moc spokojen diky
Březen 6, 200817 r White list: switcher - vše v naprostém pořádku až na to dodání od ČP !!! (samo, že to zas zdržovala)
Březen 6, 200817 r Tak co už se Vám rovněž stalo, že jste něco nabízeli v bazaru tady na fóru a pak se Vám zásilka vrátila zpět s tím, že adresát odmítnul zásilku převzít ??? Je s podivem, že Vám někdo napíše zprávu,že bere ( koupí ) Vámi nabízenou věc za předem dohodnutou částku+poštovné , běžíte na poštu jak magor, aby to ten dotyčný měl co nejrychleji a za pár dní zjistíte, že jste nakrmili Českou poštu, projeli naftu na poštu dvakrát, balili tu věc do balíku a všechno na pí....u ??? Je smutné že tito lidé nedokáží ani napsat něco jako hele sorry rozmyslel jsem si to nebo stalo se to a to ...... tak jeden názornej příklad ...... Ahoj,mas este tu manzetu rucky na O1? Potrebuju ji na predfaceliftovou octavku, to by mela bejt ona, vid? Posles mi to na dobirku? Adresu mam: Tomáš Bambásek Tylova 1435 41301 Roudnice nad Labem Jo to je presne ona pokud ji chces tak ji muzu zitra poslat 200 + dobírka. OK, posli mi ji Diky ;-) Odesláno v sobotu a dnes se mi to vrátilo, že si to pan Bambásek alias "tomina" odmítnul převzít. Tímto bych mu chtěl poděkovat a zeptat se ho co má společnného s českou poštou ??? páč si to neumím jinak vysvětlit, proč jí dělá kšefty za moje prachy No nic jen je to škoda že se takto chová člověk, který tu je jako profesionál, jen doufám, že to je ojedinělý případ. Možná by bylo dobrý založit nějaké vlákno na tyhle uživatele, aby si na ně případně dali pozor i ostatní, Ti kteří sem chodí rádi občas pokoupit co se jim hodí a je na ně spoleh.
Březen 6, 200817 r Tak co už se Vám rovněž stalo, že jste něco nabízeli v bazaru tady na fóru a pak se Vám zásilka vrátila zpět s tím, že adresát odmítnul zásilku převzít ???Je s podivem, že Vám někdo napíše zprávu,že bere ( koupí ) Vámi nabízenou věc za předem dohodnutou částku+poštovné , běžíte na poštu jak magor, aby to ten dotyčný měl co nejrychleji a za pár dní zjistíte, že jste nakrmili Českou poštu, projeli naftu na poštu dvakrát, balili tu věc do balíku a všechno na pí....u ??? Je smutné že tito lidé nedokáží ani napsat něco jako hele sorry rozmyslel jsem si to nebo stalo se to a to ...... tak jeden názornej příklad ...... Ahoj,mas este tu manzetu rucky na O1? Potrebuju ji na predfaceliftovou octavku, to by mela bejt ona, vid? Posles mi to na dobirku? Adresu mam: Tomáš Bambásek Tylova 1435 41301 Roudnice nad Labem Jo to je presne ona pokud ji chces tak ji muzu zitra poslat 200 + dobírka. OK, posli mi ji Diky ;-) Odesláno v sobotu a dnes se mi to vrátilo, že si to pan Bambásek alias "tomina" odmítnul převzít. Tímto bych mu chtěl poděkovat a zeptat se ho co má společnného s českou poštou ??? páč si to neumím jinak vysvětlit, proč jí dělá kšefty za moje prachy No nic jen je to škoda že se takto chová člověk, který tu je jako profesionál, jen doufám, že to je ojedinělý případ. Možná by bylo dobrý založit nějaké vlákno na tyhle uživatele, aby si na ně případně dali pozor i ostatní, Ti kteří sem chodí rádi občas pokoupit co se jim hodí a je na ně spoleh. tomuto člověku jsem posílal už myslím kolíčky do dveří platba předem a peníze přišly třeba to vysvětlí
Březen 6, 200817 r to magor - je divné že to pošta vrátila tak brzo - neměl by balík být na poště aspoň 10 dnů? no protože pokud to posílají zpět za dva tři dny tak se není čemu divit - já osobně jsem třeba tři čtyři dny na školení no a to bych ho taky nestihl vyzvednout - divné... Upraveno Březen 6, 200817 r od Ignác
Březen 6, 200817 r Whitelist: "LiborS." - perfektní domluva a předání osobně druhý den. "lubos999" - rychlé dodání a dokonce ze Slovenska, sice to nebylo přesně to co jsem chtěl, ale funguje jak má.
Březen 8, 200817 r Tak co už se Vám rovněž stalo, že jste něco nabízeli v bazaru tady na fóru a pak se Vám zásilka vrátila zpět s tím, že adresát odmítnul zásilku převzít ???Je s podivem, že Vám někdo napíše zprávu,že bere ( koupí ) Vámi nabízenou věc za předem dohodnutou částku+poštovné , běžíte na poštu jak magor, aby to ten dotyčný měl co nejrychleji a za pár dní zjistíte, že jste nakrmili Českou poštu, projeli naftu na poštu dvakrát, balili tu věc do balíku a všechno na pí....u ??? Je smutné že tito lidé nedokáží ani napsat něco jako hele sorry rozmyslel jsem si to nebo stalo se to a to ...... tak jeden názornej příklad ...... Ahoj,mas este tu manzetu rucky na O1? Potrebuju ji na predfaceliftovou octavku, to by mela bejt ona, vid? Posles mi to na dobirku? Adresu mam: Jo to je presne ona pokud ji chces tak ji muzu zitra poslat 200 + dobírka. OK, posli mi ji Diky ;-) Odesláno v sobotu a dnes se mi to vrátilo, že si to pan "tomina" odmítnul převzít. Tímto bych mu chtěl poděkovat a zeptat se ho co má společnného s českou poštou ??? páč si to neumím jinak vysvětlit, proč jí dělá kšefty za moje prachy No nic jen je to škoda že se takto chová člověk, který tu je jako profesionál, jen doufám, že to je ojedinělý případ. Tak se vše zřejmě vysvětlilo a já se tímto veřejně omlouvám Tomášovi, který měl cestu kolem a manžetu si osobně vyzvednul. Bohužel zřejmě některý z pracovníků české pošty asi nechtěl balík odvézt příjemci a tak jednoduše zaškrtnul že to p. Bambásek odmítnul převzít a mě se to tudíž během tří dnů vrátilo zpět. Na poště sem udělal takovej kravál, že mi sdělili, že mě písemně vyrozumí o celé věci a s pracovníkem doručovacího úseku v místě bydliště adresáta zřejmě rozvážou pracovní poměr. Tímto se ještě jednou Tomášovi alias tomina omlouvám. Tak nevim kde je vlastně pravda, ale asi to nema smysl dal řešit. Dnes jsem dostal vysledek reklamačního řízení České pošty , kde píšou, že p. Bambásek si skutečně zásilku odmítnul převzít, což stvrdil svým podpisem. Pravdu člověk asi nenajde. Upraveno Březen 15, 200817 r od magor
Březen 13, 200817 r Tak na Whitelist o5 a tentokrát joujou, on ví perfektně zabaleno, bleskově posláno, prostě samá nej
Březen 13, 200817 r Tak veľké PLUS má užívateľ NAKEJTYPEK, ktorý mi zadarmo poslal značik na kľúče, pribalil aj 1 ks navyše a nič za to nechcel. Je fajn že existujú aj takíto ľudia.
Březen 13, 200817 r me se neco podobnyho stalo s přednima svetlama kamošovi na focuse .. utrhali se držaky svetel tudiš nepoužitelný ale než to pošta zaplatila tudiš uznala za jejich chybu trvalo dlouho.. taky co to stalo telefonatu a nervu radim neobjednavejte přez sebe něco pro kamarada tak křehkého :-)
Březen 16, 200817 r Na BLACK LIST: Roman Soukup Petrovická 282 Domažlice 344 01 Už se mi vrátilo pár balíků s MDF podložkama. Hold při takovém množství s tím i počítám. Ale tenhle pán mě nasral přímo giganticky! Měli jsme spolu několik 23 min hovorů, ve stylu kamarádského pokecu. Začlo to tím, že mu posílám autorádio Alpine + repro Hertz. Fajn, zabalím a pošlu. Pán byl nedočkavý... další telefonát: Jééé, ty prodáváš MDF? Sakra, tak mi je ještě pošli! Říkám, ale bude tě to stát dalších 105 za poštu. Prý: kašli na to a posílej. No jo, jenže já čekal 3 týdny na many za rádio (v autě mám díru jako pozloději), abych si taky za ně + doplatek mohl koupit další novou Alpinu!!!! A co uděla pán? Sral na to. Nechal ležet balík na max na poště. Many s odřenýma ušima přišli. Za další ch 12 dní mi MDF přišli nazpět! Na dotaz, co se stalo nereaguje. Co pak si ti lidi myslí, že já můžu platit balíkům okružní jizdu po ČR???
Březen 17, 200817 r White list: BadyS - domluvili jsme se, že na srázku v Ostravě zkouknu krytky na kola a případně vezmu - dle domluvy vše proběhlo - díky Bady! White list: Mikosar - vezl jsem mu RS nárazník a ač jsem několikrát změnil termín a čas předání, nakonec proběhlo vše ok, ještě jsem dostal dárky za dovoz, za což mu velice děkuji! Doufám, že oboustranná spokojenost edit: další na White list - pavelkr - před 14dny jsem mu psal, že bych od něho vzal vystřelovák, pak sem bohužel musel vrazit prachy do něčeho jiného, ale Pavel mi je podržel a dnes jsme se sešli a vystřelovák je doma - dííííky!!!! :worthy Upraveno Březen 17, 200817 r od Dakie
Březen 17, 200817 r Dalsi bod do White list - crazyduke - změna podsvícení , super rychlost a 100 % spokojenost
Březen 17, 200817 r white list: SEBO I přes mé neustálé dotazy a další přiobjednávání dalších věcí vždy vyšel vstříc ,zboží došlo brzy a v pořádku.
Březen 18, 200817 r WHITE list Warhead jel jsem k němu dělat mu podsvícení, zálohu poslal na účet hned, po smluvené schůzce jsem přijel do místa bydlíště, kde mě vyzvedl na pumpě tak rychle, že jsem si asi nestačil dojít na WC a plný servis celý den, pri práci mi byl poruce, kafe a něco k zakousnutí, v poledne oběd a proto vše mu patří dík.... Oboustraná spokojenost a férové jednání... Taky díky...
Březen 18, 200817 r White list: BadyS - domluvili jsme se, že na srázku v Ostravě zkouknu krytky na kola a případně vezmu - dle domluvy vše proběhlo - díky Bady! White list: Mikosar - vezl jsem mu RS nárazník a ač jsem několikrát změnil termín a čas předání, nakonec proběhlo vše ok, ještě jsem dostal dárky za dovoz, za což mu velice děkuji! Doufám, že oboustranná spokojenost edit: další na White list - pavelkr - před 14dny jsem mu psal, že bych od něho vzal vystřelovák, pak sem bohužel musel vrazit prachy do něčeho jiného, ale Pavel mi je podržel a dnes jsme se sešli a vystřelovák je doma - dííííky!!!! :worthy není zač vždy rád vyjdu vstříc
Březen 18, 200817 r asi je to zbytecny. vsichni ho znate, ale i tak musim na white list pripsat carku u jmena SEBO , na otazky odpovi a bez problemu/bylo moc otazek/,domluva bez problemu patek,nedele zaplaceno,pondeli poslano a dnes /utery/ doma, fakt parada jen to jeste dat na auto,ale snad se taky bez problemu povede
Březen 19, 200817 r Takze white: Mob77 - profesionalne zabalene a vcelku rychlo dorucene.Skratka kvalita.Dik
Březen 20, 200817 r white list: joujou: trpelive zodpovidal vsechny me otazky pred koupi zbozi, zbozi bylo dobre zabaleno, rychle odeslano, obdrzel sem zbozi ve 100% stavu, takze naprosta spokojenost... navic kamaradske jednani =) doporucuji. Máša Moto Cars: zbozi o ktere sem mel zajem mel vyprodane, ale pak se mi sam ozval (telefonicky), ze uz zbozi opet ma, telefonicky sme vse dohodli, hned druhy den bylo zbozi odeslano a ja ho hned dalsi den obdrzel, take ve 100% stavu, zadny problem. Takze take doporucuji, zbozi OK, jednani super, diky a doporucuju=)
Březen 21, 200817 r WHITE LIST ...NoiseR profesionalni pristup jasna domluva a rychla akce,vse v poradku.. diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.