Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Whitelist: jvees69 - vše dorazilo v pořádku jen malá chybička se vloudila.

lukash - zásilka dorazila i přes zpoždění pošty.

WHITE LIST- fancarhifi mi na vše pečlivě odpovídal několik hodin než jsme se domluvily a pak ještě rychleji to dodál, fakt super jednání a ještě lepší dodání :palec2::palec2::palec2::palec2::palec2:

white list:

joujou: trpelive zodpovidal vsechny me otazky pred koupi zbozi, zbozi bylo dobre zabaleno, rychle odeslano, obdrzel sem zbozi ve 100% stavu, takze naprosta spokojenost... navic kamaradske jednani =) doporucuji.

Máša Moto Cars: zbozi o ktere sem mel zajem mel vyprodane, ale pak se mi sam ozval (telefonicky), ze uz zbozi opet ma, telefonicky sme vse dohodli, hned druhy den bylo zbozi odeslano a ja ho hned dalsi den obdrzel, take ve 100% stavu, zadny problem. Takze take doporucuji, zbozi OK, jednani super, diky a doporucuju=)

díky chlapi..jak Draajea, tak DavidJ,,i ostatním za mé reference ;)kol5

Takze white: Mob77 - profesionalne zabalene a vcelku rychlo dorucene.Skratka kvalita.Dik :palec2:

Děkuji,i já jsem byl moc překvapen jak rychle to došlo,přitom mi na poště řekli ať čekám týden dva.Jen penízky mi zatím nepřišly...........

Děkuji,i já jsem byl moc překvapen jak rychle to došlo,přitom mi na poště řekli ať čekám týden dva.Jen penízky mi zatím nepřišly...........

ani nepřijdou - mám je já lol:p-_- + vsetky prispevky do klubu ;)

Upraveno od Bemo

White list:

BadyS - RS nárazník, vše v naprostém pořádku, perfektně zabaleno, dodání do 24Hod., domluva taky super... takže :palec2: !

White list - rolbar - (montáž tempomatu) - vynikající přístup při montáži, velice ochotný

cosby - (aktivace oken na dálku) - i v neděli byl ochoten poskytnout radu a aktivovat okna

RomanR25 - (dodání tempomatu) - objednáno, dodáno, zabaleno, super

White .... Sebo - ochota,trpelivost,ochota, super pristup. Z me strany velka spokojenost.

Blacklist Alesja za neseriozni jednani, nedodrzel domluvene a nema ani tu slusnost odepsat na SZ

White list Prtko5 za poskytnuté služby - děkuji

white list: Fantik

domluvili sme se na osobnim predani, Fantik dojel cca 15 km od sveho bydliste a setkali jsme se, zbozi mi jeste namontoval a venoval mi skoro hodinu (delka montaze). Zbozi bylo ve 100% stavu, vse presne tak, jak sme se dohodli

+ sympaticky "kluk" =)

takze diky moc

(zbozi - OII RS volant)

White list:

BadyS - Pravý velký zrcátko, vše OK, jak jinak :p:palec2:

Black list:

ČP - Celej den čekam doma na zásilku od Badyho, sleduju to i na netu tak sem vedel že je už u mě na poště a pak tam jen napíšou nezastižen , nikdo nezvonil, nikdo nic v kaslíku nenechal... a já čekal jak blb a vono nic...

ČP - Celej den čekam doma na zásilku od Badyho, sleduju to i na netu tak sem vedel že je už u mě na poště a pak tam jen napíšou nezastižen , nikdo nezvonil, nikdo nic v kaslíku nenechal... a já čekal jak blb a vono nic...

Tohle se mi taky stávalo hodně. Napiš jim tam stížnost napiš přesně co se stalo a ofoť jim i ten lístek a pošli jim to mailem. Mě to pomohlo a od té doby mi doručují jak mají. Lístek nezastižen ti tam hodí zejtra :)

white list:

Sit do kufru od MIKOSAR - rychle, levne, dobra domluva :palec2:

whitelist = Vaša

Montáž RS budíků s maxíkem do AGU + dodej a montáž vystřelováků + zapojení navigace a dodej nové mapy + super práce a pokec. No a samozřejmě sme se projeli ;) .

whitelist = Vaša

Montáž RS budíků s maxíkem do AGU + dodej a montáž vystřelováků + zapojení navigace a dodej nové mapy + super práce a pokec. No a samozřejmě sme se projeli ;) .

děkuju, jede ti to jak kráva :), škoda toho podvozku, nejde to udržet na cestě

White-Martin RS

Zboží,balík,dodací lhůta vše OK

Navíc perfekní pokec.Dík za obchůdek,M.

White list:

BadyS - Pravý velký zrcátko, vše OK, jak jinak :p:palec2:

Black list:

jak se da na netu sledovat ze uz je balik na poste u tebe?

jak se da na netu sledovat ze uz je balik na poste u tebe?

www.cpost.cz

online sledování zásilek

Sledovat se dají obchodní balíky (dle podacího čísla) sem tam jsou v té databázi i cenné baliky, ale nekdy ne.Vcelku dobrá věc, já jako odesílatel mám přehled kdo kdy si vyzvedl balík :)

White list: Neználek - díky za pomoc při vylepšování mé OctyI kol5

Cosby - díky za pomoc při výměně budíků :palec2:

WHITELIST:

Petr81 - mooc ochotnej, odpovídá, přijede na čas :palec2:

Neználek - poslal vše hned, došlo v pořádku

Josh7 - sehnal, poslal (i když peníze šli přes konto) :p

Remus by škoda - super klučina, vždycky se domluvíme ;)

Hphp - super komunikace, sehnal, předal osobně, včas, za supr cenu i na poštu kvůli mě došel (ačkoliv to bylo zadarmo ;))

a uplně nejvíc děkuju BadySovi, kterej mi na svoje náklady a bezodkladně poslal krytky na odstřiky ;)

- zázrak, že ještě takový lidi dnes jsou.. :palec2::palec2::palec2:

snad jsem nezapoměla na nikoho, blacklist si zatím nechám pro sebe, našli se i tací, kteří mi chtěli prodat

něco dráž než to stojí v origo servisu a jiní, kteří slíbili a nedovezli, což by nevadilo, kdyby mi to aspoň dali vědět

abych si to sehnala jinde a nemusela to pak honit na poslední chvíli..... navíc nereagují na SMS, SZ apod. to mě mrzí :aggressive:

našli se i tací, kteří mi chtěli prodat

něco dráž než to stojí v origo servisu a

Tak zase tohle není důvod na black prodávat každej může za kolik chce.

Mě se už taky jednou stalo, že jsem tu něco prodával dráž než to stojí nové v servisu bo jsem nevěděl kolik to stojí

a tak jsem nahodil nějakou cenu. ;)

Martin Závada z Horní Datyně objednal tempomat na Fabii a nepřevzal.

Informace o zásilce:

* Zásilka podána dne 22.03.2008 na poště 10007 - Praha 107.

* Zásilka přepravována k dodací poště.

* Zásilka připravena dne 27.03.2008 na dodací poště 73932 - Vratimov 1 k doručení.

* Zásilka doručována dne 27.03.2008 poštou 73932 - Vratimov 1.

* Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 27.03.2008 uložena na poště 73933 - Vratimov 3 - adresát neuhradil dobírkovou částku.

* Zásilka vrácena dne 07.04.2008 do přepravy - adresát odmítl zásilku převzít.

* Zásilka připravena dne 08.04.2008 na dodací poště 10003 - Praha 103 k doručení.

* Zásilka doručována dne 09.04.2008 poštou 10003 - Praha 103.

* Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 09.04.2008 uložena na poště 14100 - Praha 41 - adresát nezastižen.

Upraveno od RomanR25

Draajea na white list ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.