Březen 21, 200817 r Whitelist: jvees69 - vše dorazilo v pořádku jen malá chybička se vloudila. lukash - zásilka dorazila i přes zpoždění pošty.
Březen 21, 200817 r WHITE LIST- fancarhifi mi na vše pečlivě odpovídal několik hodin než jsme se domluvily a pak ještě rychleji to dodál, fakt super jednání a ještě lepší dodání
Březen 22, 200817 r white list:joujou: trpelive zodpovidal vsechny me otazky pred koupi zbozi, zbozi bylo dobre zabaleno, rychle odeslano, obdrzel sem zbozi ve 100% stavu, takze naprosta spokojenost... navic kamaradske jednani =) doporucuji. Máša Moto Cars: zbozi o ktere sem mel zajem mel vyprodane, ale pak se mi sam ozval (telefonicky), ze uz zbozi opet ma, telefonicky sme vse dohodli, hned druhy den bylo zbozi odeslano a ja ho hned dalsi den obdrzel, take ve 100% stavu, zadny problem. Takze take doporucuji, zbozi OK, jednani super, diky a doporucuju=) díky chlapi..jak Draajea, tak DavidJ,,i ostatním za mé reference
Březen 25, 200817 r Takze white: Mob77 - profesionalne zabalene a vcelku rychlo dorucene.Skratka kvalita.Dik Děkuji,i já jsem byl moc překvapen jak rychle to došlo,přitom mi na poště řekli ať čekám týden dva.Jen penízky mi zatím nepřišly...........
Březen 26, 200817 r Děkuji,i já jsem byl moc překvapen jak rychle to došlo,přitom mi na poště řekli ať čekám týden dva.Jen penízky mi zatím nepřišly........... ani nepřijdou - mám je já + vsetky prispevky do klubu Upraveno Březen 26, 200817 r od Bemo
Březen 27, 200817 r White list: BadyS - RS nárazník, vše v naprostém pořádku, perfektně zabaleno, dodání do 24Hod., domluva taky super... takže !
Březen 30, 200817 r White list - rolbar - (montáž tempomatu) - vynikající přístup při montáži, velice ochotný cosby - (aktivace oken na dálku) - i v neděli byl ochoten poskytnout radu a aktivovat okna RomanR25 - (dodání tempomatu) - objednáno, dodáno, zabaleno, super
Duben 2, 200817 r White .... Sebo - ochota,trpelivost,ochota, super pristup. Z me strany velka spokojenost.
Duben 3, 200817 r Blacklist Alesja za neseriozni jednani, nedodrzel domluvene a nema ani tu slusnost odepsat na SZ
Duben 6, 200817 r white list: Fantik domluvili sme se na osobnim predani, Fantik dojel cca 15 km od sveho bydliste a setkali jsme se, zbozi mi jeste namontoval a venoval mi skoro hodinu (delka montaze). Zbozi bylo ve 100% stavu, vse presne tak, jak sme se dohodli + sympaticky "kluk" =) takze diky moc (zbozi - OII RS volant)
Duben 8, 200817 r White list: BadyS - Pravý velký zrcátko, vše OK, jak jinak Black list: ČP - Celej den čekam doma na zásilku od Badyho, sleduju to i na netu tak sem vedel že je už u mě na poště a pak tam jen napíšou nezastižen , nikdo nezvonil, nikdo nic v kaslíku nenechal... a já čekal jak blb a vono nic...
Duben 8, 200817 r ČP - Celej den čekam doma na zásilku od Badyho, sleduju to i na netu tak sem vedel že je už u mě na poště a pak tam jen napíšou nezastižen , nikdo nezvonil, nikdo nic v kaslíku nenechal... a já čekal jak blb a vono nic... Tohle se mi taky stávalo hodně. Napiš jim tam stížnost napiš přesně co se stalo a ofoť jim i ten lístek a pošli jim to mailem. Mě to pomohlo a od té doby mi doručují jak mají. Lístek nezastižen ti tam hodí zejtra
Duben 13, 200817 r whitelist = Vaša Montáž RS budíků s maxíkem do AGU + dodej a montáž vystřelováků + zapojení navigace a dodej nové mapy + super práce a pokec. No a samozřejmě sme se projeli .
Duben 13, 200817 r whitelist = VašaMontáž RS budíků s maxíkem do AGU + dodej a montáž vystřelováků + zapojení navigace a dodej nové mapy + super práce a pokec. No a samozřejmě sme se projeli . děkuju, jede ti to jak kráva , škoda toho podvozku, nejde to udržet na cestě
Duben 14, 200817 r White-Martin RS Zboží,balík,dodací lhůta vše OK Navíc perfekní pokec.Dík za obchůdek,M.
Duben 14, 200817 r White list:BadyS - Pravý velký zrcátko, vše OK, jak jinak Black list: ČP - Celej den čekam doma na zásilku od Badyho, sleduju to i na netu tak sem vedel že je už u mě na poště a pak tam jen napíšou nezastižen , nikdo nezvonil, nikdo nic v kaslíku nenechal... a já čekal jak blb a vono nic... jak se da na netu sledovat ze uz je balik na poste u tebe?
Duben 14, 200817 r jak se da na netu sledovat ze uz je balik na poste u tebe? www.cpost.cz online sledování zásilek Sledovat se dají obchodní balíky (dle podacího čísla) sem tam jsou v té databázi i cenné baliky, ale nekdy ne.Vcelku dobrá věc, já jako odesílatel mám přehled kdo kdy si vyzvedl balík
Duben 15, 200817 r White list: Neználek - díky za pomoc při vylepšování mé OctyI Cosby - díky za pomoc při výměně budíků
Duben 16, 200817 r WHITELIST: Petr81 - mooc ochotnej, odpovídá, přijede na čas Neználek - poslal vše hned, došlo v pořádku Josh7 - sehnal, poslal (i když peníze šli přes konto) Remus by škoda - super klučina, vždycky se domluvíme Hphp - super komunikace, sehnal, předal osobně, včas, za supr cenu i na poštu kvůli mě došel (ačkoliv to bylo zadarmo ) a uplně nejvíc děkuju BadySovi, kterej mi na svoje náklady a bezodkladně poslal krytky na odstřiky - zázrak, že ještě takový lidi dnes jsou.. snad jsem nezapoměla na nikoho, blacklist si zatím nechám pro sebe, našli se i tací, kteří mi chtěli prodat něco dráž než to stojí v origo servisu a jiní, kteří slíbili a nedovezli, což by nevadilo, kdyby mi to aspoň dali vědět abych si to sehnala jinde a nemusela to pak honit na poslední chvíli..... navíc nereagují na SMS, SZ apod. to mě mrzí
Duben 17, 200817 r našli se i tací, kteří mi chtěli prodatněco dráž než to stojí v origo servisu a Tak zase tohle není důvod na black prodávat každej může za kolik chce. Mě se už taky jednou stalo, že jsem tu něco prodával dráž než to stojí nové v servisu bo jsem nevěděl kolik to stojí a tak jsem nahodil nějakou cenu.
Duben 17, 200817 r Martin Závada z Horní Datyně objednal tempomat na Fabii a nepřevzal. Informace o zásilce: * Zásilka podána dne 22.03.2008 na poště 10007 - Praha 107. * Zásilka přepravována k dodací poště. * Zásilka připravena dne 27.03.2008 na dodací poště 73932 - Vratimov 1 k doručení. * Zásilka doručována dne 27.03.2008 poštou 73932 - Vratimov 1. * Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 27.03.2008 uložena na poště 73933 - Vratimov 3 - adresát neuhradil dobírkovou částku. * Zásilka vrácena dne 07.04.2008 do přepravy - adresát odmítl zásilku převzít. * Zásilka připravena dne 08.04.2008 na dodací poště 10003 - Praha 103 k doručení. * Zásilka doručována dne 09.04.2008 poštou 10003 - Praha 103. * Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 09.04.2008 uložena na poště 14100 - Praha 41 - adresát nezastižen. Upraveno Duben 17, 200817 r od RomanR25
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.