Prosinec 19, 200816 r White List: PENTADIUS , opět velice suprová spolupráce, vyrobeno a dodáno v rekordním čase, ve středu objednáno (až potom zadáno do výroby atd.) no a v uterý mi to předával v MB....super a velkej´
Prosinec 20, 200816 r NOISER a snb_rider - WHITE LIST , peníze poslali předem na účet, vše v pořádku.
Prosinec 23, 200816 r White list: S E B O : Bezkonkurencni clovicek,co vyjde vzdy vstric.Petre diky moc.
Prosinec 25, 200816 r Žralok:no coment jo....?sem čekal že se k tomu vyjádříš.. co bude dál...????Já ti řešení navrhoval.. Stále sem se nedočkal žádné kloudné odpovědi nebo návrhu řešení mojí reklamace..... ŽRALOKU zamysli se nad svým jednáním a chováním....!!!!
Prosinec 27, 200816 r Děkuju všem co si ode mě mobilní telefon pořídili za slova chvály.Moc to potěší.Díky moc! R.
Prosinec 29, 200816 r Dnes se mě vrátil balík s tím že byl nevyzvednut...šlo o maxík na OIIRS uživatele bohužel už nevím SZ jsou dávno pryč...Ale adresa je:firma Spilar Velká nad Veličkou 610 Panu X mooc děkuju.
Prosinec 29, 200816 r White list Pentadius - rychlá výroba, ještě rychlejší odeslání, naprosto výborně zabaleno
Prosinec 31, 200816 r BLACK LIST: tomsos33 Poslal sem mu zámky, které si nevyzvedl a nebyl schopnej ani napsat že to nechce nebo duvod proč to nepřevzal!!! Jediný jeho argument byl, že na poště prej nic nemá. Takže sem zaplatil poštovné za blba! SUPER KŠEFT. :aggressive:
Leden 2, 200916 r White list to Kubiik. Rychle zabaleno, ještě rychleji posláno a bez problému. Taky další super kšeft.
Leden 2, 200916 r WHITE LIST TO VAŠA za ochotu, výbornou montáž a dodávku parkováku včetně dalších nesmyslů. Ochotný, vstřícný, bezproblémový velice seriózní a já nevím co ještě vůbec. Můžu maximálně doporučit.
Leden 3, 200916 r WHITE: buff okamžité vyzvednutí po doručení. jednání v poho. jenom ta ČP, než mi pošle složenku z5... Upraveno Leden 3, 200916 r od Kubiik
Leden 7, 200916 r Whit list pro Spirit -of-tuninga ,dohodnuto, zabaleno a doručeno dík a překvapila i česká pošta odesláno v pondělí dle dohody a doručeno dnes ráno,mile překvapen.
Leden 7, 200916 r White list s-talker super jednání, a i přes opakované poruchy na mých nových budíkách mi opravil svou práci, ale chyba nebyla na jeho straně, moc ti díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.