Leden 26, 200916 r ..no na sbazaru to po tobě chce vždycky cenu, tak tam udávám 1,-Kč V textu inzerátu potom uvádim cena dohodou. Tenhle pán mi napsal že je chce za 1,-Kč, tak jsem na jeho zprávu nereagoval. Bez jakékoliv mojí odezvy napsal stížnost správcům sbazar na mě, že jsem podvodník, který nedodá co slíbil a že jsem mu svým jednáním způsobil újmu. Podobné hodnocení napsal do mého profilu na sbazar.cz Problém je ten, že jsem mu nic neslíbil a nic neodpověďel - včera jsem po něm chtěl vysvětlení, ale přestal odepisovat. Prostě jednání které nechápu Dělá mi špatnou reklamu, ale ať posoudí lidi, kteří odemne něco koupili, zda jsem měl špatné jednání a přístup. Píšu to zde jen jako upozornění na tohoto pána. text mailu: Pane Linhart, ja už to nebudu řešit prostě jste neudělal to co jste slíbil a tím končím. > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Jan Linhart <janjoy@seznam.cz> > Předmět: Re:Sbazar.cz > Datum: 25.1.2009 17:25:36 > ---------------------------------------- ...a kdy jsem vám slíbil že je pošlu?Odkud jste? > > ------------ Původní zpráva ------------ > > Od: jiří salaba <jirisalaba@seznam.cz> > > Předmět: Re:Sbazar.cz > > Datum: 25.1.2009 17:24:01 > > ---------------------------------------- jak je vydět tak mate krátkou paměť. sliboval jste disky na fabii > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > Od: Jan Linhart <janjoy@seznam.cz> > > > Předmět: Re:Sbazar.cz > > > Datum: 25.1.2009 17:16:58 > > > ---------------------------------------- ...a jaká je vaše újma? Nějak si nevzpomínám co jsem vám prodával s sliboval že vám zašlu - můžete být přesnější? > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > Od: jiří salaba <jirisalaba@seznam.cz> > > > > Předmět: Re:Sbazar.cz > > > > Datum: 25.1.2009 17:15:31 > > > > ---------------------------------------- Dobrý den pane 1cc8b179. Vaše obchodování s Vámi bylo nekorektní a zdlouhavé.Tím jsem došel k újmě protože nejste schopen včas dodržet svých slibů. Nashledanou. > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > Od: Jan Linhart <janjoy@seznam.cz> > > > > > Předmět: Sbazar.cz > > > > > Datum: 24.1.2009 16:43:38 > > > > > ---------------------------------------- Dobrý den pane Salaba, zajímal by mě důvod proč píšete napravdivé hodnocení do mého profilu na sbazar.cz Nikdy jsem s vámi neobchodoval a žádné zaslání něčho jsem vám neslíbil. Pokdu se pletu, pošlete mi kopii toho co jsem vás slíbil. V inzerátech uvádím svůj e-mail a většinou i telefon - bohužel kontak na vás jsem si musel nalézt ve vašem profilu na sbazar.cz tudíž si mohu být jistý že jsem s vámi neměl žádný kontakt! V současné době se jevíte jako nesolidní vy. Děkuji za odpověď a přeji příjemný den. S pozdravem Jan Linhart
Leden 27, 200916 r White list: andrew25 - kola sem mu poslal do SK, domluva OK, převzal, peníze poslal, neni na co si stěžovat ! prostě WWCat - poslal sem jí peníze za kola, kola poslala v pořádku, takže z mé strany spokojenost.. Upraveno Leden 27, 200916 r od AdamCZ
Leden 28, 200916 r whitw list - fancarhifi - paradni odpovedi na otazky pri vyberu radia,rychla domluva a rychle dodano , doporucuji
Leden 29, 200916 r BLACK LIST..... VEVERUS domluvil sem se s nim na poslani nexusu je to uz skoro dva tydny nic neprislo kazdy den sem doma a prebiram postu tvrdil v utery ze mne to poslal dnes je ctvrtek a dnes napsal ze se mu to vratilo zpet ze sem si to neprevzal takovou les nemam rad tak na nej BACHA
Leden 29, 200916 r tak at ti posle cislo podaciho listku a podle toho se to da na netu lehce skouknout kdo ma pravdu... :-)
Leden 30, 200916 r ..no na sbazaru to po tobě chce vždycky cenu, tak tam udávám 1,-Kč V textu inzerátu potom uvádim cena dohodou. Tenhle pán mi napsal že je chce za 1,-Kč, tak jsem na jeho zprávu nereagoval. Bez jakékoliv mojí odezvy napsal stížnost správcům sbazar na mě, že jsem podvodník, který nedodá co slíbil a že jsem mu svým jednáním způsobil újmu. Podobné hodnocení napsal do mého profilu na sbazar.czProblém je ten, že jsem mu nic neslíbil a nic neodpověďel - včera jsem po něm chtěl vysvětlení, ale přestal odepisovat. Prostě jednání které nechápu Dělá mi špatnou reklamu, ale ať posoudí lidi, kteří odemne něco koupili, zda jsem měl špatné jednání a přístup. Píšu to zde jen jako upozornění na tohoto pána. text mailu: Pane Linhart, ja už to nebudu řešit prostě jste neudělal to co jste slíbil a tím končím. > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Jan Linhart <janjoy@seznam.cz> > Předmět: Re:Sbazar.cz > Datum: 25.1.2009 17:25:36 > ---------------------------------------- ...a kdy jsem vám slíbil že je pošlu?Odkud jste? > > ------------ Původní zpráva ------------ > > Od: jiří salaba <jirisalaba@seznam.cz> > > Předmět: Re:Sbazar.cz > > Datum: 25.1.2009 17:24:01 > > ---------------------------------------- jak je vydět tak mate krátkou paměť. sliboval jste disky na fabii > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > Od: Jan Linhart <janjoy@seznam.cz> > > > Předmět: Re:Sbazar.cz > > > Datum: 25.1.2009 17:16:58 > > > ---------------------------------------- ...a jaká je vaše újma? Nějak si nevzpomínám co jsem vám prodával s sliboval že vám zašlu - můžete být přesnější? > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > Od: jiří salaba <jirisalaba@seznam.cz> > > > > Předmět: Re:Sbazar.cz > > > > Datum: 25.1.2009 17:15:31 > > > > ---------------------------------------- Dobrý den pane 1cc8b179. Vaše obchodování s Vámi bylo nekorektní a zdlouhavé.Tím jsem došel k újmě protože nejste schopen včas dodržet svých slibů. Nashledanou. > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > Od: Jan Linhart <janjoy@seznam.cz> > > > > > Předmět: Sbazar.cz > > > > > Datum: 24.1.2009 16:43:38 > > > > > ---------------------------------------- Dobrý den pane Salaba, zajímal by mě důvod proč píšete napravdivé hodnocení do mého profilu na sbazar.cz Nikdy jsem s vámi neobchodoval a žádné zaslání něčho jsem vám neslíbil. Pokdu se pletu, pošlete mi kopii toho co jsem vás slíbil. V inzerátech uvádím svůj e-mail a většinou i telefon - bohužel kontak na vás jsem si musel nalézt ve vašem profilu na sbazar.cz tudíž si mohu být jistý že jsem s vámi neměl žádný kontakt! V současné době se jevíte jako nesolidní vy. Děkuji za odpověď a přeji příjemný den. S pozdravem Jan Linhart Chalani pozor. V pripade, ze nieco ponukate a urcite /druh, mnozstvo, kvalitu a cenu/ tak z pravneho hladiska sa to povazuje za zavaznu ponuku resp. za verejny navrh na uzavretie zmluvy. Tak ako su Tesco letaky alebo podobne veci..... Preto si tam vyhradzuju právo zmeny obsahu a pišu, ze akcia trva do vypredania zásob. Berte to ako navrh zmluvy a ked niekto pristupi, tak...... Radsej piste cena dohodou, alebo vyvolavacia cena 1 kč..... Ak niekto suhlasi s vasim verejnym navrhom, tak sa zmluva povazuje za uzavretu. Su to normalne zalovatelne veci. Nastastie u nas este nie. Ak sa mylim, tak nech ma niekto opravi.... ale zakon nepusti. Ma to svoje uskalia ako je potvrdenie navrhu vami.... ale istota je gulomet. Ine sudy sa uz povyhravali..... Mimochodom absolutna spokojnost a serioznost zo strany Badys-e. Este raz dakujem za tie parkovaky. Odporucam. Super jednanie.... Upraveno Leden 30, 200916 r od Eresto
Leden 31, 200916 r White list - Pajiki, super jednání, domluvili jsme se na ceně a ještě mi věc přivezl, prostě super!!!
Únor 2, 200916 r White list - Rolbar, Jelda, JendaT4 a Kemar od vsech jsem bral uz nekolikrat a OK -_-
Únor 2, 200916 r White list pre: juke.box. Stvrtok sme uzavreli obchod, piatok to poslal a dnes v pondelok mam kabel(VAG) doma. Podotykam, ze posielane v Hradci Kralove a ja som z Topolcian- SLOVENSKO. Takze mozem odporucat a touto cestou aj VEREJNE PODAKOVAT!!!!
Únor 2, 200916 r White list - všetko dodávky z ČR na Slovensko Roco - kryty kol Avantgarda (F),(O),(OII),(Room) Originál kryty kol 14", 15" BadyS - parkovací asistent OI (F,O1,O2,F2,Uni) Parkovací asistent - originál Škoda Jarin3D - Kožená řadička L&K (O1) Kožená řadička L&K Všetci traja vynikajúca komunikácia, ochota, rýchlosť dodania. Upraveno Únor 2, 200916 r od Leon99
Únor 3, 200916 r WHITE LIST : Vaša, ochota a preciznost jeho práce. Sebo, ochota a solidnost. Superfatty, ochota a preciznost. Díky BORCI. BLACK LIST : ČESKÁ POŠTA, dlouhodobá zkušenost....
Únor 4, 200916 r BLACK: Josef Krištof nezbývá mi, než zde umístit uživatele pod nickem "josef krištof" s email surfman@email.cz 28.12.2008 jsem mu odeslal zboží ze zdejší inzerce běžným balíkem (na důvěru) s tím, že po obdržení pošle peníze na účet, 3 x jsem urgoval, potvrdil mi přijetí balíku, naposledy se ozval 5.1.2009, od té doby nic a peníze samozřejmě neposlal
Únor 5, 200916 r white list - Romariooo - dobra rada pi vyberu,paradni domluva pri objednani a necekane rychle dodani zbozi - doporucuji
Únor 6, 200916 r White list - Dastax Domlouvali jsme se na foceni interieru penzionu. vyborna domluva a profesionalne odvedena prace. http://server.gvn.cz/~kp881227/pension/IMG_0822a.jpg
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.