Únor 8, 200916 r white list: Petr81 velice seriozni jednani pri osobnim odberu a proste celkove za JEDNA s hvezdickou davam
Únor 8, 200916 r white list: Petr81 velice seriozni jednani pri osobnim odberu a proste celkove za JEDNA s hvezdickou davam a pana kolegu na white list za stejně solidní jednání při odběru, to taky nebývá vždy zvykem takže taky jedničku s hvězdičkou
Únor 9, 200916 r Musím předat mojí zkušenost s uživatelem LPG, Domluvili jsme se na ceně, poslal adresu, odepsal, že pošle. Dnes zpráva, že mu někdo nabídl víc! No commnet !
Únor 9, 200916 r To snad neni pravda!...nechápu takovy lidi co neplní svoje sliby.Udělal bych tady z toho seznam všech hřišniku.Prostě přehlednou tabulku at se pak při dalších obchodech nenapáleji další členové.Jste pro???
Únor 9, 200916 r Musím předat mojí zkušenost s uživatelem LPG, Domluvili jsme se na ceně, poslal adresu, odepsal, že pošle. Dnes zpráva, že mu někdo nabídl víc! No commnet ! Chamonyx zapoměl napsat že nemá peníze a chtěl abych mu počkal.Když nemám peníze,tak si nic nekupuju a ještě potom nepomlouvám lidi Už jsem takto poslal pár věcí,že než to dojde tak peníze budou a potom se mi balíky vrátily.Nejsem Spořitelna abych jen tak posílal balíčky. Upraveno Únor 9, 200916 r od LPG
Únor 10, 200916 r To ano ale je to nepřehledny-chce to tabulku. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28946 myslím, že přehlednost v pohodě
Únor 10, 200916 r Petr81: tak to je super .A doplnuje to někdo? hele dělával to Stíhačka, ale jak moc je to aktuální těžko říct
Únor 10, 200916 r Chamonyx zapoměl napsat že nemá peníze a chtěl abych mu počkal.Když nemám peníze,tak si nic nekupuju a ještě potom nepomlouvám lidi Už jsem takto poslal pár věcí,že než to dojde tak peníze budou a potom se mi balíky vrátily.Nejsem Spořitelna abych jen tak posílal balíčky. [ Psal jsem Ti, ať to pošleš a než to sem přijde, peníze mít budu. Psal jsi že OK. (Slovo zapomněl se píše takhle! )
Únor 10, 200916 r White:poslal jsem jim zboží dřív než jsem přijal platbu na účet a vše OK passat tuky vikino1 pitrys76
Únor 11, 200916 r White S talker : vstřícnost ochota a super jednání při změně podsvícení budíků doporučuji!
Únor 11, 200916 r White lejstro ,dodám jen že jako vždy Jenda T4 a Michal a jejich pomocníci z Prahy Satalic kluci dík Upraveno Únor 11, 200916 r od Neználek
Únor 12, 200916 r White lejstro ,dodám jen že jako vždy Jenda T4 a Michal a jejich pomocníci z Prahy Satalic kluci dík taky se připojuji, jsou super, kluci zlatý!!! :palec2:
Únor 13, 200916 r Takže včera namontován Maxidot 2,5 gen. Montáž prováděl Vaša. Tímto bych mu chtěl velice poděkovat za velmi profesionální přístup. Vše šlape na 100%. On to Vašík ani jinak asi neumí!!! Všem můžu jenom doporučit!!!! Vašku za vše moc děkuji. Pavek
Únor 21, 200916 r Dalsia pozitivna skusenost pri obchodovani s clenom fora: juke.box. Odporucam ako doveryhodneho.
Únor 23, 200916 r White list: Tak jsem se stal dalším majitelem LCD od Romariaaa.Perfektní domluva,rychlost,ochota a velmi rychlá dodávka!Můžu jen doporučit!Radost s ním spolupracovat.Dík! Upraveno Březen 1, 200916 r od paulmack
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.