Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja ked nieco kupujem odtial, tak to nechavam posielat ku znamym na moravu a na dobierku. Alebo platim vopred prevodom na ucet. A to momentalne byvam v NL. Zatial nikto nemal problemy, aspon dufam. Posielal som aj Vorlikovi tak nech povie.

--edit--

Upraveno od Ondra13

Nejhorší je to že když tu někdo má několik přezdívek tak to prostě nepoznáš a celej black list je víte na co?Taky mám jednu špatnou zkušenost a z 95% posílám jen členům tohoto fora.

hele, těch 50 stránek se mi fakt nechce procházet a celý to číst. Proto jestli je tady někdo, kdo má nějaké zkušenosti s uživatelem Seledo, jaké jste s ním udělali zkušenosti? Díky.

Ono to začíná být pořád dokola.pořád ti samí na black i white.kdyby se nějakému adminu to chtělo vyhodnotit,napsat a pak celé promáznout,bylo by to OK

Já už jsem to tady psal...udělat přehlednou tabulku :)

dyt to tady je.. v sekci pravidla bazaru máš uživatele na white a black listu s počtem hodnoceni od jiných uživatelů.. :p

Black List "Iguana22"

Objednal si plno veci, pak nemoc, rodinne problemy a ted ani nezvedne telefon..

Z telefonu vola, ale mne hovory neprijima...

Pozor na nej...606643761 jmenuje se myslim Honza a je z Prahy. Dela v Coca-Cole

hele, těch 50 stránek se mi fakt nechce procházet a celý to číst. Proto jestli je tady někdo, kdo má nějaké zkušenosti s uživatelem Seledo, jaké jste s ním udělali zkušenosti? Díky.

Máš vlevo dole f-kci hledání jen v rámci daného vlákna, tak možná příště místo dalších plků zkus strávit 10 vteřin vyplnění okénka a skouknutím výsledků... Už vidím, jak ti tu teď všichni budou honem vypisovat svoje zkušenosti se Seledo...

Tomuto člověku který měl dříve nick RESO nebo RESA

Martine, s tímhle individuem tu bbylo potíží v minulosti dost s dost.

Nechal se několikrát smazat. Bohužel naposledy ho admin smazal i se všemi IP adresami a já mu už nemohl zamezit přístup.

Nick má přepsanej, aby bylo jasno, kdo to je. IP má bloknutou.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=26540

mail má:

reso@orangemail.sk

lukas1450@centrum.sk

s kontaktem na něj by mohl pomoci stenly

whitelist: jako vždy dobrá domluva a ochota...titan0306 :palec2:

!!!WHITELIST I BLACKLIST AKTUALIZOVÁN!!!

Pro ty co nevědí, dělám to já a aktualizuju přibližně jednou za měsíc. ;)

WHITELIST pro "sebo", perfektní domluva, krásná cena a velmi rychlé dodání, co dodat. Spojka je už doma, děkuji pane.

white pro MIKY

Whitelist pro Roco: koupil jsem od něj poklice kol... Super domluva, perfektní dodání (takhle parádně zabalené kryty jsme ještě neviděl :palec2:

Black lejstro ,první zkušenost .Tímto chci poděkovat panu který si nevybral dobírku nick nevím protože jsem si smazal sz ,daroval jsem české poště jedno sto kč ještě jednou děkuji.

post-2976-1237472365_thumb.jpg post-2976-1237472391_thumb.jpg

White pro uživatele Refi. Koupil jsem od něj gumu do kastlíku pod rádio. Naprosto bezproblémový a rychlý obchod. :palec2:

Pochvala pro " Vorlajz " Balíček dorazil v pořádku !

Hopa26: super domluva a překvapení co udělala jeho zázračná "vodička" na hlinikových kolech :palec2: čuměl jsem jako blázen-mám červeny bubny které jakoby mávnutim kouzelnyho proutku byli opět krásně červeny(třmeny) Doporučuju-ochota a dobrá cena-je jeho velkou výhodou.Díky Petře.

Black to KEMAR, zaslal př.a zadní parkováky o kterých tvrdil /v sz několikárt, že je vše nové mimo jednoho kabelu/ po doručení+zaplacení a rozbalení jsem byl nemile přepvapen, že je to vše použité atd. - jeho odpověď ?, že to prý neprohlížel pod mikroskopem. Takže jsem prodělal, ale i vidělal. Nemám čas a nestíhám poštu, tak mám černýho Péťu. NU COŽ.

White list Vorlajz super obchhod a ta rychlost světla :palec2: děkuji

White list JasteR rychlá domluva i doručení. :palec2:

metal = white list ;)

white Badys - vše řečeno super domluva a rychlé předání kolegovi :)

Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.