Přejít na obsah

Thoms

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Thoms

  • Narozeniny 5.3.1986

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    304269225

Návštěvy profilu

936 zobrazení profilu

Oznámení Thoms

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Hele chlapi nechci se nějak míchat do diskuze, ale přijde mi, že TDIFun má špatnou brzdu, protože když se podíváte do jejich projektů, tak třeba hned první Audi 13 1,9 TDI 77kW/105PS má na jejich brzdě výkon nad 120 koní....A4 96 kW ASZ má u nich na brzdě výkon skoro 145 koní. Podle mě mají rozkalibrovanou brzdu - bud schválně, nebo o tom neví... Přijde mi jako nesmysl, že by všechny ATD měly výkon né 100, ale 122koní...a ASZ neměly 130, ale 145 koní...
  2. Také díky. škoda, že vás nebylo víc. A omlouvám se, že jsem s vámi nešel ještě na montáž. Z lakovny jste toho nakonec taky moc neviděli, ale myslím, že i tohleto stálo za výjezd výtahem. Na lakovně jsem pracoval víc jak dva roky a můžu vám říct, že se mi odtamtud odcházelo poměrně těžce. Teď jsem na controllingu - v budově svařovny.
  3. Tak aktuálně nás pojede 12. Tzn. ještě 8 míst volných. KDyžtak tady je kontakt na mě: 602 709 953 - pokud byste třeba zabloudili, nebo nemohli přijet apod. Tomáš
  4. Hmmm, to by mohlo být, jen je mi divný to, že jsem klimakompresor měnil cca před měsícem - vloni mi klima chladila málo - např. při 35°C venku to už skoro nechladilo, přitom chladiva bylo dost. Takže jsme tym při příležitosti výměny napínací kladky přehodili i kompresor...Vzali jsme stejný typ, z Fabie II, kt.měla najeto 40tisíc. Takže kompresor je tam téměř nový. Myslel jsem spíš na ten ventil, který je před výparníkem...Protože kompresor v poho běží a reguluje tlak - měl jsem to ted napojený na klimastroji.
  5. Ahoj. Mám ten samý problém na své Ibize 2002 1,9TDI. Po zapnutí klimy je slyšet syčení z výdechů ventilace. Klima nechladí, všechny trubky jsou teplé. Na VAGu to nic nehlásí, chladiva je tam dost (nechal jsem udělat vakuum a znovunaplnění). Po sepnutí kompresoru normálně naroste tlak, ale nic se neděje... Napadá mě tlakový regulační ventil...?
  6. Ok, Honzo, nic se neděje. Pro ostatní: ZDE je plánek závodu. My se sejdeme u brány č.1 přesně ve 12:00. Exkurze bude na 1,5 - 2 hodiny a jak jsem psal již v komentáři k události v kalendáři, součástí exkurze v závodě bude i nahlédnutí do lakovny předem avizuji, že ostatní exkurze mají vstup do lakovny zakázán. Já jsem domluven s vedoucím, že alespoň nakoukneme do technologického patra, kde je kotelna, vzduchotechniky a další technologie. Bohužel do míst aplikací vás vzít prostě nemohu. Co se týče účasti, tak zatím: MichalJ 4 brunoos 1 maros 1 kemar 3 Marty8 2 + já
  7. Ahoj, ano je to jisté, zítra ještě zavolám panu Ctvrtečkovi, který nás bude provázet, abychom se dohodli na nějakých detailech, ale termín je na 100% jistý. Exkurze je oficiálně nahlášená a zamluvená, ve čtvrtek jsem to všechno potvrdil sl. Munzarové z muzea. Během pondělí sem dám nějaký plánek a upřesnění...
  8. To johan barty: máš pravdu, lakovna v Kvasinách je tak flexibilní, že se tam dost často dovážejí naprosto nestandartní typy aut, jako třeba panamera, bentley continental, nebo závodní fabie. Jde ale jen o lakování. Svařovna ani montáž tohle neumí. Jinak co se týče té lakovny. Do lakovny se mrknete taky, ale bude to skutečně jen nakouknutí, protože ostatní exkurze se tam vůbec nedostanou a je skutečně zákaz vstupu cizím osobám do lakovny.
  9. Tak ok, zamluvím tedy termín 12.dubna, od 12.hodin. Co se týče účasti, tak zatím: MichalJ 4 brunoos 1 maros 1 kemar 1 Marty8 2 Zatím vše...máme tedy ještě cca 11 míst. Těch 20 je optimální počet, protože při více lidech už byste třeba v takové svařovně nic neslyšeli. Jak jsem psal výše, udělali bychom pak ještě jednu exkurzi cca o měsíc později. EDIT: Termín je zarezervován.
  10. Ahoj, tak zatím je pondělí 12.4 volné, viz e-mail od sl.Munzarové níže. Zbývá zvolit čas. Osobně bych navrhoval buď 10:30, nebo spíš 12.hodin - to z toho důvodu, že v těch 12.hodin jedou už všechny linky - nikdo nemá přestávku na oběd. Dobrý den, Velmi nás těší váš zájem navštívit Škoda Auto Kvasiny. Zde zasílám základní informace a podmínky pro rezervaci exkurze: - exkurze do závodu se pořádají každé pondělí a úterý (dle dohody i jiný pracovní den) a délka exkurze je 1,5 hod - začátek exkurze je v 09:00, 10:30 a ve 12:00 hod - maximální počet návštěvníků ve skupině je 20 osob (větší skupiny dle dohody) - pro školní skupiny platí věková hranice 12-ti let, pro jednotlivce bez omezení věkové hranice - návštěvníci pod vlivem drog, alkoholu, ve znečištěném oděvu atd. se nemohou účastnit prohlídky - v závodě Škoda Auto je přísně zakázáno fotografování a používání mobilních telefonů - exkurze jsou bezplatné Dne 12.4. vám mohu nabídnout tyto časy: 9:00, 10:30 či 12:00 hod. Prosím o krátkou zprávu, který čas si přejte rezervovat. Pěkný den, S pozdravem Lucie Munzarová | EOH 2 - ŠkodaAuto Muzeum ŠKODA AUTO a.s. | V. Klementa 869 | 293 60 Mladá Boleslav | Czech Republic tel: +420 326 8 31137 | fax: +420 326 8 32039 | eFax: +420 326 8 46373 Lucie.Munzarova@skoda-auto.cz | www.skoda-auto.cz | www.skoda-auto.com Škoda - Simply clever.
  11. Ne ne...Tour se vyrábí ve Vrchlabí. Kvasiny jedou kompletně Roomster, Superb sedan a combi a Yeti. Lakovna ale dokáže lakovat i další typy - vozí se sem svařené fabie z MB, olakují se a zase se vezou zpět do MB. EDIT: kompletně myslím svařovna, lakovna, montáž. Pochopitelně nejsou tam lisovny, motorárna atd...
  12. Tak vidím, že zájem určitě bude, Co takhle udělat dva termíny, jeden někdy za měsíc v pondělí a další o měsíc později v úterý? Zkusil bych tedy třeba 12. dubna, zda je ten termín vůbec volný... Jinak není potřeba shánět nějaký autobus, tak jak je tomu při exkurzích v MB. Po závodě se dá v poho projít pěšky. Mobily s foťáky už před vrátnicí taky nemusíte nechávat, jen ale stále platí zákaz focení a natáčení. Co se týče času, chtělo by to dopoledne, protože to jedou všechny linky. Panu Čtvrtečkovi cinknu, zda by pro nás nechtěl udělat nějakou rozšířenou prohlídku, případně bych se potřebné souhlasy od vedoucích pokusil zařídit. Do lakovny se určitě nepodíváte, vzhledem k tomu, že jsem tam ale 2 roky pracoval, zkusím se dohodnout s vedoucím, že bychom třeba jen nahlédli k robotům na nástřik vrchního laku - tam se dá dojet výtahem a nemusí se chodit nikde po budově.
  13. Tak vážení, sl.Munzarová mi v pátek řekla, že exkurze do Kvasin jsou již opet povolené. Pořádají se vždy v pondělí a v úterý, v osotatní dny bych to musel s panem Čtvrtečkou, který po Kvasinách provází, nějak domluvit. Termíny zatím moc obsazené nejsou, takže dávejte návrhy. Jo a max.počet osob v jedné skupině je 20 lidí.
  14. Ok, zítra té Munzarové zavolám. Edit: Jsem na to samozřejmě zapomněl.... Takže pozítří druhý pokus. Tentokrát už mám upomínku v mobilu.
  15. Ahoj vážení, mám opět zkusit rozvinout sítě a poptat se, jak to vypadá s exkurzemi v Kvasinách? Exkurze už by v tuhle dobu mohly být povoleny. Jinak jsem v kontaktu s panem Čtvrtečkou, který dříve provázel po závodě a zná naprosto detailně jeho historii i současnost. Zatím žádnou exkurzi neprovázel - tím myslím od začátku platnosti zákazu exkurzí.
×
×
  • Vytvořit nový...