Duben 21, 200916 r Odstupom WHITE pre člena menom: hphp super jednanie, super ceny, vzdy mozna dohoda, ochota... Este raz dakujem HPHP podvozok robi radost....
Duben 21, 200916 r white list pro Franka za dodání pneu. Díky Tome za white, jen nevím, zda si ho skutečně zasloužím, jelikož se nepodařilo dodržet původně domluvený termín, což pro Tebe znamenalo další potíže. I tak díky za obchod.
Duben 23, 200916 r WHITE Leonides viz níže Citace omluvy: OMLUVA LEONIDESovi „Omlouvám se uživateli Leonides, že jsem ho poškodil, uváděl o něm nepravdivé informace a vyhrožoval mu. Leonides není krysa, podvodníček, podv. jak jsem uváděl a při prodeji zánovních kol se nejednalo o podvod, Leonides i přes to, že toto nedorozumění nezavinil, zajistil mi jako náhradu novou pneu (místo ojeté), aby celý případ vyřešil a uklidnil.“
Duben 24, 200916 r dá se říct že black list pro vwberni - psal že má zájem o zboží. druhý den mu volám, a on že si hned přijede..musel sem to ale odložit na večer téhož dne, a on že souhlasí..v 5 sem mu volal, že může jet že je vše nachystáno..přes dvě hodiny sem na něj čekal na smluveném místě a poté nezvedl ani telefon a na sms taktéž neodpovídal, zkrátka nefér jednání !!! nejde mi oto že si nepřijel pro zboží ale o princip že řekne že přijede nejlíp hned a pak se ani neozve. kdyby jen řekl že nepřijede že už nemá zájem bo tak neco, tak je to lepší než tam nechat člověka vytvrdnout !!
Duben 25, 200916 r white list - hopa26 - Speedy20V oba paradni domluva a obchod bez problemu,diky a doporucuji
Duben 26, 200916 r WHITE LIST pro člena fora Romarioo , dnes zakoupen mobilní telefen N95 8G, black, prodej proběhl vpořádku, luxusní cena za luxusních podmínek. Při prodeji se podávala samozřejmě káva a medovník, takže WHITE LIST jak višitej
Duben 28, 200916 r jELDA-jednoznačně White list.Skvělý jednání a rychlý dodání.Navíc bezkonkurenční ceny .Doporučuju
Květen 2, 200916 r Se zpozdenim: WHITE: vorlajz - super jednani, skvely pokec, dokonce mi poridil i nejake foto auti A protoze jsme nemeli ani jeden dostatecne drobnou hotovost, dostal jsem zbozi a platil jsem az nasledne na ucet A druhy WHITE: superfatty - za radu ohledne nakupu zarovek v USA, i kdyz by mi je mohl prodat sam Upraveno Květen 2, 200916 r od P.T.
Květen 3, 200916 r Jednoznačně WHITE LISTs pro JANJOY, HIRSCHI a SEJVI. Se všemi členy super domluva, ochota a navíc vše za solidní ceny!
Květen 5, 200916 r WHITE LIST: SUPERFATTY,reklamace vyřízena obratem. Díky miwal Upraveno Květen 11, 200916 r od miwal
Květen 5, 200916 r White list: najmis - všetko došlo v poriadku, dobre jednanie, odporúčam !!! Ale to už asi veľa ľudí vie....
Květen 11, 200916 r děkuji PTmu, Miwalovi za hodnocení, dělám to pro radost ne pro peníze.. JELDA - jednoznačně WHITE LIST.. !!!
Květen 13, 200916 r WHITE LIST......WOODY......SUPER DOMLUVA...ZASLÁNÍ OKAMŽITĚ..... jen ta Česká pošta - BLACK LIST ostatně jako vždy...... Upraveno Květen 13, 200916 r od Marek
Květen 18, 200916 r WHITE LIST Romariooo. Zakoupil jsem u nej dva notebooky ACER za velmi dobrou cenu. Vse jak jsme si domluvili, tak probehlo. Ochota dovezt zbozi na sraz. Kez by tu bylo takto ochotnych a spolehlivych uzivatelu vice...
Květen 18, 200916 r Na White list Romariooo, skvělé jednání, cena ... super Když telefon tak Nokia a když Nokia tak Romariooo Díky ...
Květen 18, 200916 r WHITE LIST................ ROMARIOOO...super domluva, super jednání, super cena, super zabaleno...prostě super chlap...mohu jen doporučit....
Květen 21, 200916 r white list: superfatty, honza72, jELDA, JasteR, Bylzde, Jarid3D, Neo2 Od těchto lidí jsem za poslední rok něcou koupil a vždy super obchod!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.