Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dix.Prodejce a titan0306 :palec2:

WHITE LIST pro uživatele Majk. Sháněl jsem kolegovi do Fábky BEAT... Od Majka bylo za dobrou cenu, navíc se super jednáním. :palec2:

WHITE LIST jednoznačně SEBO, s-talker ... s obouma byla perfektní domluva a rychlost jakou vše vyřídili je perfektní :palec2:

White list : Bylzde -krásné RS pedály už jsou doma. :rolleyes:

White list - Marek za rychlou pomoc s udělátky na silentbloky a ložiska

jELDA za rychlost dodání náhradních dílů

sebo - za rychlou dodávku rozvodů pro kolegu

u všech super komunikace-vřele doporučuju

Whitelist: "rolbař" za tempomat páčku a "spineshank" za znaky do kol. Děkuji pánové.

White list - radekkk za LCD televizi, ktera je v perfektnim stavu... :kol-14:

lcdq.th.jpg

White list Hampli - rýchly a dobrý obchod :palec2:

White list Romariooo ..dobře poradí,udělá velmi slušnou cenu :palec2: a rychle jedná.

White list - Konwas :palec2:

black list viewer

reagoval sem na tento inzerát-cituji:

Prodám Bluetooth Hands-free instalační sadu Parrot CK 3100

Je naprosto kompletní, funkční a včetně návodu.

Byla po předchozím majiteli namontována v OII

Jelikož mi k ničemu není nechal jsem sadu profesionálně demontovat a nabízím případnému zájemci.

sadu sem zaplatil a přišlo mě něco hrozného

1) odštípané iso konektory -to je ta profesionální demontáž a naprosto kompletní

2)po zapojení nešlo podsvícení a při stisknutí některého z tlačítek tak zmizí pár bodů na displeji -no asi je to- to naprosto funkční

napsal sem mu co to má znamenat tak mě napsal že vše bylo ok a že sem si to zničil sám a dalších x urážek a nadávek, já mu asi třikrát napsal číslo na můj mobil aby zavolal že to pořešíme ale na to asi pán nemá čisté svědomí protože opět napsal jen zprávu plnou urážek.v současné době již nekomunikuje takže on má moje peníze a já jeho zkurvenou HF takže můžu jen napsat že mě okradl a vy všeci si na něj dejte bacha nejdřív slibuje ale potom je to normální arogantní hajzl

Upraveno od lancer

WHITE pre Superfatty, ochota obchodnika ako sa patri, nie ako poniektory členovia tohto fora z X bodami vo whiteliste a ked im napišem že mam zaujem na ich inzerat tak sa neozvu ani po tyždni.

Raceman ochota, rychlost a přesně to co jsem potřeboval jasnej whitelist

black list pro LPG http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=1738

Dávám na black list uživatele s nickem LPG

Chtěl po mě stěrač na FII,FI.Stěrač jsem mu poslal na dobírku 27.4.2009,vrátil se mi 9.5.2009.

Než jsem zboží poslal byli jsem domluveni že pokud by něco nevycházelo tak mi napíše abych to neposlal,nic mi nepřišlo tak jsem zboží poslal.Až se mi balíček vrátil tak jsem mu napsal proč si to nevyzvedl a on že byl pryč.Prý že mu to mám poslat teda ještě 1x....já na to ok ale jen platbou přes účet protože 2x dělat blbce a platit poštovný se mi jaksi nechtělo.Na toto mi napsal že mu teda mám poslat částku a číslo účtu a že to obratem pošle,toto proběhlo 18.5.2009.Na daší SZ mi už neodpověděl a peníze samo že nedošli ;) Naposledy tu byl včera a odpověď žádná.Dnes mi proto došla už trpělivost!!

Veškeré SZ a poštovní průvodky samo mám

edit tak aspoň mé náklady budou uhrazeny.

edit editu:nic mi neuhradil,14 dní jsem čekal jestli něco pošle......joo lidi jsou svině!!

Upraveno od spineshank

Když někdo tohle udělá určitě to halz je ale uvědom si že když to napíšeš takhle veřejně i s jménem a adresou tak je to žalovatelný jako urážka, myslím, že moderátoři by mi dali za pravdu ale třeba se mýlím.

Píšu to jako varování pro všechny a ta adresa je proto kdyby se změnil nick.

WHITE LIST..............rcd.net. .............solidní a rychlá domluva......bezproblémová komunikace......dobrá cena.....pěkně zabaleno......

Upraveno od Marek

whitelist: Eresto - dohodol, priviezol, ochotny a rychly. :palec2:

White Smahony rychla dodavka, perfektní zboží :palec2:

white list - Superfatty

i pres mych milion dotazu probehlo vsechno rychle a kvalitne

auticko uz si krasne sviti :p jen co na to policajti lol

White pro jELDA cc-autodíly.cz: Měli jsme domluené jednání na férovku a férově a včas také vše dopadlo! Téměř za cenu čína šmejdu mám origo díl. Tedy doporučuji :palec2:

White - opakovaný - pro Radys - jak napsal tak bylo - DOPORUČUJI.

Upraveno od Willis

WHITE list pro člena ajpservice, zboží objednáno v pondělí a v uterý už bylo home :clap:

Upraveno od Miles

whitelist Tosino

vdaka za doveru :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.