Září 13, 200915 r Whitelist cosby - supr týpek co se vyzná RomanR25 - supr zboží, rychle a kvalitně JasteR - supr domluva, rychlé dodání
Září 16, 200915 r Black list pro djgigi05. Od 18.6. 09 dluží za logo na páté dveře. Na SZ nereaguje. Nedoporučuji s ním odchodovat. Tošíno.
Září 18, 200915 r White list Pro Kemara,super zabaleno proti poškození,velmi rychle jednaní,dodaní přesne podle dojednaní!!!!
Září 23, 200915 r Tak na White list bych chtel dat Mikyho od ktereho jsem zde kupoval FRS predni nárazník, super domluva i predani a hlavne Honzu72 dodelaval mi MaxiDot a perefektni prace, pristup no vsechno
Září 24, 200915 r White list pre Sejviho,expresné vybavenie - zaslanie na Slovensko,krásne zabalené!!Odporúčam a ďakujem!
Září 24, 200915 r White List pro firmu Škoda-díly.cz chtěl bych velice poděkovat za velkou ochotu a pomoc v nouzi. Vřele doporučuji k nákupu náhradních dílů
Září 26, 200915 r White pro Kibiho... ...super domluva a jednání bez nejmenšího problému. A ohromě jsem ocenil,že si pro "nákup" osobně přijel... Díky!!!
Září 26, 200915 r whitelist pro Richmonda supr jednání a ještě lepší domluva...taktéž díky za ochotu - doporučuji
Říjen 10, 200915 r BLACK-karlos3 Chtěl turbo,říkal že jen na 100% vezme jak přijede z dovolené(19.8),tak jsem mu jej i přes to,že o něj měli zájem další 3 zájemci držel.Dodnes se ani po dotazech do SZ neozval.
Říjen 23, 200915 r BLACK LIST: rs-tdi - domluva jak s .... , zamluvil sem si hned vec, rikam beru ji, staci jen abych videl na fotce, sliboval jo budou opiskovane,krasne,nove loziska apod - tohle jsem vubec nechtel,ale presto to delal, pak telefon z meho cisla uz nebral a dnes zavolam z druheho a ehjle,telefon veme,ale pry si brzdy necha apod... ferove jednani, takzue jeste jednou BLACK LIST: rs-tdi Upraveno Říjen 23, 200915 r od Dandiel
Říjen 23, 200915 r Jo a zpetne asi mesic davam WHITE LIST: cosby - jako vzdy,super domluva,predani, spokojenost..
Říjen 23, 200915 r WHITE LIST: MONTYK.......super domluva....perfektně zabaleno....vše jak má být.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.