Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 2 týdny později...

White Spineshank - čístá práce :palec2: k němu joooo :DD

ajpservice co bylo objednáno to bylo bleskurychle dodáno a za luxus cenu, děkuji...

na aukru vystupuje pod nickem Cochmaister z Prostějova

koupil jsem od něho dle jeho inzerátu rok staré funkční světla AE, po obdržení jsem zjistil, že nemá ke světlům paragon a jedno světlo nefunkční. po měsicí čekání na paragon, jsem žádnej nedostal a přislíbil mi, že mi dá na světla ještě nějakou slevu. souhlasil jsem. po 2 mesících mi už ani neodepisuje a nejeví zájem mi slíbené peníze poslat

nedoporučuji, pokud by někdo chtěl mám i adresu, pokud by si změnil nick

• 2 týdny později...

BLACK LIST !

pepo27

Obj. si sedačky OII LaK, po 5 dnech to změnil na ORS II celokožené.. Přijel a ....

Asi takto: Tento pán chce za desetinovou cenu kvalitnější sedačky než co dělá škodovka.

Takže nedoporučuji.

na moju obranu:jonnyS slubuje to co nie je schopny dodat!!!je pravdou ,ze po piatich dnoch boli sedacky zmenene z L&K na rs facelift cena bola prosim stanovena na 600euro co som respektoval po sedacky som prisiel,poprve rozdielna farba,chybajuce opierky hlav neboli z modelu rs,sedacky nekvalitne usite,chybali postrane polstry naco mi johnnyS povedal ze mi ich do tyzdna doda.cenu som nezjednaval len o tento tovar som nemal

zaujem.jonnyS sluboval kvalitu no zial takyto tovar neponukal!!!!

WHITE: marykayman /nikokara/ - koberce do interieru. rychle jednani, rychle zaslani. spokojenost a dekuji!

WHITE: pitrspet - vyborny obchod

White Jelda a cc-autodily.cz

a taky White pro skoda-dily.cz

U obou super domluva a dodání rychle bez sebemenších problémů. Doporučuji :palec2:

Whitelist Fíla přijel, převzal a zaplatil - doporučuju!!

• 4 týdny později...

Black list.....

sháněl jsem stropnici z OII. Ozval se mi člověk s nickem Scout I (prý vlašim a okolí) že by pro mě jednu měl. Po dohodě po soukr. zprávách jsme se domluvili na pondělní odpoledne. Ráno se po mobilu ujišťuji, že pondělní odpoledne platí. Letím přes celou Prahu pro vozejk a pak za ním, ale už ne Vlašim ale VIDICE (okr. Kutná Hora). Při výjezdu z prahy opět informuji frajera že jedu.... no 3/4 cesty mi volá, že stropnici nemá, že ji má kamarád zamčenou v autě a že z toho nic nebude. Otočil jsem se a jak vocas jel zpět. Po dohodě s ním mi ji přiveze do Prahy on. Byl jsem ochotný mu na cestu prachy přihodit..... 4 dny se vymlouval a včera přestal zvedat telefon uplně. Když jsem volal z jinýho čísla tak to zvedl a že prý neví o co jde že prý je to kamarád a telefon si u něj zapoměl.

Má zde na fóru i jiné obchodní činnosti tak se nenachytejte jako já.... Mě to stálo jen "400 za benzín"

aha tak už jsme dva, mně ten podvodník SCOUT I, že to tak musím říct, prodal věnec od multifunkčního volantu ale má to spálenou jednotku, takže je ten volant slušně řečeno na dvě věci..

A jak píšeš.. má napsanej Třinec ale volant přišel z Makolusk 44 , což je ta Kutná Hora.. takže já přišel o litr ale není to tak daleko, takže se tam chystám.. chceš tu stropnici přivézt? :smich:

Pán se docela vybarvil.. NAJDE SE JEŠTĚ NĚKDO, KDO SE PŘIDÁ K TRESTNÍMU OZNÁMENÍ?

Od Scout I:

Ahoj, tak to abych ti řekl pravdu v autě byl orig volant i pytel a nevystřelené!!!!!

za to dám ruku do ohně.. Jedině že by tam někdo něco prohodil když mi to rozebíraly... obvolám zjistím dám vědět omlouvám se za zdržení., ted se vubec nedostanu na net...moc práce:aggressive:

superfatty:

hele je mi v podstatě uplně jedno co s tím kdo dělal, takže mi vrátíš litr a já tobě volant .. a bude vše ok.

pošli mi adresu, pošlu to dobírkou.

Od Scout I:

Poslouchej hele mě je to v podstatě taky jedno máš netknutej volant za 1000,- tj to co jsi chtěl!!!! kdybych věděl něco o nějakým modulu že stojí takoví koruny tak ti ho tam ani nenechám bo jsi chtěl volant a ten máš... ost.. nezajímá mě.

Upraveno od superfatty

Vím že to asi už nemá význam že to všichni ví ale... Superfatty dík vše ok rychle a kvalitně :palec2: . Teším se na další nákupy.

• 2 týdny později...

Přidávám na "white list" uživatele ajpservice, kupoval jsem od něj motorový olej. Kvalitní zboží, solidní jednání, rychlé vyřízení objednávky a nádherná cena. Jednoznačně doporučuji!

WHITE LIST.....MONTYK.......:palec2:

WHITE LIST - fancarhifi, subwoofer dorazil v pořádku, připojovací miska přišla prasklá, po poslání foto okamžitě poslal novou, takže jednoznačně white a doporučuju :palec2:

• 2 týdny později...

WHITE pro cc-autodily.cz

Super servis, super cena :palec2:

whitelist:

myšák tdi: supr domluva...rychlej obchod a jako vždy bez sebemenšího problému - vřele doporučuju :palec2:

strik3r: obchod bez sebemenšího problému...upr domluva :palec2:

martikk: supr zabaleno a rychle dodáno...perfektní obchod - díky :palec2:

whitelist:

mysak.tdi - dohodnuto, prijel jsem a jeste mi pomoh namontovat sedacky :palec2:

yety 79 - dohodnuto,pockal do vikendu kdy jsem mohl prijed :palec2:

pytris- dohodnuto,zabaleno a poslano :palec2:

diky vsem

• 1 měsíc později...

konec

Upraveno od ttacho

hphp

Podvodník, který mi prodal sedačky na OII-po rozbalení jsou propálené a nejdou výhřevy. Řešit to v žádném případě nechce-prý o tom nevěděl.

• 2 týdny později...

White rolbař paradni domluva supr cena a vyborna kvalita prace diky !!!

White hphp vse vporadku zavolal sem prijel odvez a vse funguje jak ma diky

Trošku oneskorene,ale predsa chcem podakovat členovi "jakub.facelift". Rýchle jednanie,tovar pekne zabalený, zásielka do SR. Skrátka slušné jednanie!!!

• 2 týdny později...

White pro Badys-velice rychlé a seriózní jednání. Dík

BLACKLIST pan WOODOO

Takže už mi došla trpělivost. Pan WOODOO mi "dělal" sedačky asi tak 2,5 měsíců a po této době jsem si vzal sedačky zpátky v úplně původní verzi a to jsem byl dvakrát upozorněn, že se na sedačkách už dělá a že max do týdne budou hotové. Když jsem si pro sedačky byl tak se nějak ztratila hlavová opěrka, to jsem zjistil až při návratu domů. Tak jsem hned informoval pana WOODOO, že jsem ji u něj zřejmě nějak zapoměl a jestli mi ji pošle a nebo jak. Domluvili jsme se, že mi ji přiveze do Prahy, tak byl v Praze, ale mě se to nehodilo, byl jsem mezi nočníma a jed přes celou Prahu pro hlavovku a nazpátek zas přes celou Prahu se mi nechtělo (protože jsem rád za každou hodinu spánku) tak jsem mu řekl, ať přijede blíž, že se pro ni zastavím. Nepřijel tak jsme se domluvili, že mi ji pošle poštou, tou mi ji posílal asi 3 měsíce a pak se objevil TOPIC na stránce www.tuningforum.cz kde dává pan WOODOO někoho do Blacklistu. Po přečtení jsme se opět domluvili, že mi ji pošle, posílal jsem mu adresu a od 27.9. stále čekám a hlavovka nikde. Takže bych pana WOODOO dal na BLACKLIST, udělejte si o něm představu sami. Už asi o hlavovce nemá cenu přemýšlet, protože se od něho zřejmě nedočkám. Proto ho dávám na Blacklist

Zdravim,

zatial zla skusenost s clenom jajaj

Ozval sa na moj inzerat v casti kupim a ponukol mi dany diel, po blizsej konverzacii som od neho zobral modul obladania okien, centralu a spatnych zrkadiel na O1 a kryt motara AGN. Poslal som mu peniaze aj na postovne, kedze som podla prispevkov usudil ze je spolahlivy a dodnes po mesiaci nemam ani peniaze ani tovar.

Cloveka si najdem urcite, len nechcem aby okradal dalej.

Na spravy neodpisuje, telefon nedviha.

email: sauto@seznam.cz tu vystupuje pod menom Pavel Kovar

telefon: +420/733287914

ucet na ktory som posielal peniaze vedeny na meno: Pavel Gruntorád

ucet cislo: 187946188 ČSOB

Upraveno od 84mischo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.