Tompo Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 nechce zajíždět ani vyjíždět, jen se vyklopí, ale už ani zpět nezaleze.... setkali jste se stím? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Máš elektricky ovládaný šíbr tlačítkem? nebo otočným knoflíkem? Pokud máš otočný knoflík, tak můžeš resetovat FCE šíbru... a to tak... že na toto kolečko na jednom místě ztlačíš (je tam mikrospínač, který podržíš cca 5 vteřin). Šíbr si poté nalezne nové koncové dráhy a mělo by to běžet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) mam tam 3 tlačítka, nefunguje pouze otevírání, vyklápění a zavírání ano.... Editováno: 22. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Mám OI L&K r.v00, komfort 2,5 generace, origo tam byla komnfortka s alarmem (1J0959799AH), kterou jsem musel kvůli instalaci alarmu Magicar vyměnit za jiný typ (1J0959799N), po instalaci vše chodí jak má, jen střešní okno je mrtvolka. Ani ťuk. Proměřil jsem to podle návodu na hledání závad a k motorku proud jde, na bílomodrém a červenobílem kabelu na pozici 2 a 3 bez napětí, svůj motor i s ovladačem jsem dal do jiný okty a chodí, jiný vyzkoušený motor s ovládáním u mé okty nechodí. Koukal jsem na vedení a zapojení do komfortky a bez zjevné vady. Vag žádný problém nehlásí, podle něj je vše OK, Jde mi o to, neví někdo jestli by to mohla být chyba té konkrétní komfortky, a nebo tohoto typu komfortky. Tedy jestli by mi pomohla výměna za jiný kus téhož typu. ( je jich málo a jsou drahý, tak nechci střílet od boku). Nebo nenapadá někoho jiná příčina proč to stávkuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Ahoj, na tohle by ti nejlépe odpověděl Váša nebo Cosby tady z fora, ale myslím si, že ta konfortka nebude podporovat střešní okno a v tom je zakopaný pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Mám podobnej problém, vyklápění jde, ale nezajíždí jen tam něco zapraská a cukne to tak o 5mm tam a zas zpět. Ale mám ovládání kolečkem. Nevíte co se mohlo podělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Také mám tento problém. Je to 97 SLX. Jednoho dne jsem vyklopil a už nechtělo zpět oddělal jsem takovou tu černou lištu a je tam takový čep co jezdí v kolejnicích. Podle mě tam bude něco škublého. Co stojí oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 moc bych asi nedoporučoval se do opravy svépomocí pouštět... ještě jsem se nesetkal z nikým, kdo by šíbr opravil a dlouhodobě mu po opravě fungoval a když ano, tak začal propouštět vodu. Raději bych si v tomto případě zaplatil a dal bych to přímo do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Tak dneska sem omylem zamknul auto s otevřeným (vyklopeným) šíbrem a když sem ho pak chtěl zavřit, tak už se ani nehnul Takže teď jde jenom vyklopit a pak už se ani nehne. Zavřít sem ho musel tou kličkou pod tlačítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Ahoj, potřeboval bych poradit, z ničeho nic se mi přestal dovírat šíbr,v závadách nic nemám a tak ani nevim jestli to patří sem do elektriky. Když ho dám vysunout dozadu tak to jde jak má, jak ale dám vyklopit nahoru tak při zavření se vždy z pozice zavřeno vrátí do původní otevřené polohy, jako by nevěděl že už dosáhl polohy zavřeno. Když asi tak půl hodiny otáčím ovládáním tam a zpět a všemožně na šíbr tlačím resp,. snažím se mu pomoct nějak najít směr tak se z ničeho nic zavře, čím tomu vždycky pomůžu ale nevím. Kdybych aspoň věděl jestli to je v elektrice nebo jestli je to spíš nějaká mechanická závada, špatnej doraz nebo něco takovýho. Neřešil to tady taky někdo ? Budu vděčnej za každou radu, díky Mám OCT. 1 combi rv 2003, komfortka 3 gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richo Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Tiež mi tak blbne. Niekde som čítal (asi v manuále), že keď sa šíber nezatvára, vracia sa späť do polohy otvorené, treba ho zavrieť tak, že prepneš prepínač do polohy zatvorené a zatlačíš ho (ten prepínač) a držíš, kým sa šíber nezavrie. Ja už inak okno ani nezatváram, málokedy sa mi zavrie samo a to mám nový motorček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samuel 123 Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 Dobrý deň lamem si hlavu nad strešným oknom. Motorček je nový ,vypínač je nový ,poistka je ok. Do červeného káblu ide prúd a motorček nie a nie ísť. Už neviem kde čo môže byť nemá niekto schému zapojenia.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunak Vloženo 13. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2021 V 10. 1. 2007 na 20:01, Tompo napsal: nechce zajíždět ani vyjíždět, jen se vyklopí, ale už ani zpět nezaleze.... setkali jste se stím? díky za rady Já mám to samé akorat mne zajede a pak dve hodiny ho zkouším zavřít jak blbec.😂Taky bych prijmul nějakou radou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.