romanxxx Vloženo 30. Duben 2007 Vloženo 30. Duben 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Citovat
tomina Vloženo 1. Květen 2007 Vloženo 1. Květen 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Nemas nahodou prasklou zarovku? Nektery octavky maji zapojenou jen jednu zarovku. U Combi je tam solo zarovka (21W) na mlhovku a u normalni kokty je dvouvlaknova (7W na svetla, 21W na mlhovku) Citovat
romanxxx Vloženo 2. Květen 2007 Autor Vloženo 2. Květen 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Nemas nahodou prasklou zarovku? Nektery octavky maji zapojenou jen jednu zarovku. U Combi je tam solo zarovka (21W) na mlhovku a u normalni kokty je dvouvlaknova (7W na svetla, 21W na mlhovku) ziarovky su v poriadku Citovat
rolbař Vloženo 2. Květen 2007 Vloženo 2. Květen 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Nemas nahodou prasklou zarovku? Nektery octavky maji zapojenou jen jednu zarovku. U Combi je tam solo zarovka (21W) na mlhovku a u normalni kokty je dvouvlaknova (7W na svetla, 21W na mlhovku) ziarovky su v poriadku Ahoj, začal bych tím, že bych vytáhl pojistku mlhovek, pokud bude kontrolka stále svítit, tak si myslím, že je vada v budíkách na tom tišťáku. PS: kontrolka obrysových světel ti svítí? Citovat
romanxxx Vloženo 4. Květen 2007 Autor Vloženo 4. Květen 2007 prosim o radu zapnem svetla a rozsvieti sa mi kontrolka zad. hmloviek (pritom hmlovky nesvietia), ma niekto skusenost? Nemas nahodou prasklou zarovku? Nektery octavky maji zapojenou jen jednu zarovku. U Combi je tam solo zarovka (21W) na mlhovku a u normalni kokty je dvouvlaknova (7W na svetla, 21W na mlhovku) ziarovky su v poriadku Ahoj, začal bych tím, že bych vytáhl pojistku mlhovek, pokud bude kontrolka stále svítit, tak si myslím, že je vada v budíkách na tom tišťáku. PS: kontrolka obrysových světel ti svítí? kontrolka obrysových světel ti svítí? ak mas na mysli ked zapnem obrysove svetla tak svieti, a vsimol som si ze ta kontrolka zad. hmloviek niekedy zasvieti uz ked zapnem zapalovanie. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.